Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant Wszech Czasów

Zapraszam damy na randkę

Polecane posty

Gość all right
a czasem nie tego co może powiedzieć ? ;)

Kiedys czytalam twoj topic....ale widze ze nadal trwa i cos sie w nim dzieje:) Nie pisze dlatego ze jestem kandydatka do randki z toba (chociaz wszystkie elementy sie zgadzaja - to konfiguracja nie wlasciwa) , pisze..........bo zastanawim sie czy kogos ciekawego w ten sposob poznales. czy w ogole mozna tak........:)

no wlasnie czy ze swoimi wymaganiami trafiles na kogos odpowiedniego??? pytam bo sama sie zastanawiam czy warto miec wygorowane wymagania (tzn. odpowiadajace wlasnym przekonaniom) czy moze na czesc wad przymknac oko, dostrzec te dobre strony i spokojnie sobie zyc z takim polidealem:)

Gość kandydatki----
musza miec to tamto siamto i spelniac tysiac innych wymogow:A CO TY MASZ NAM DO ZAOFEROWANIA????????

Gość jaki kiciusss..
a coz ty ,,amancie wszech czasow,,mozesz zaoferowac czego nie moga zaoferowac inni???????????????????????..................

Gość Odra
Powiem ci Kiciuss co moge ci zaoferowac-Np. 35cm penisa napewno niewidzalas i niewiem czy bys wytrzymala

Gość Odra
Ty tez nielalaj po tych stronach jak swir bo wszedzie cie pelno. A w glowie pusto.Wchodzisz na strone uczuciowe a do szkoly najpierw puzniej do roboty,a nie w dekiel ci wali z nudow tepaki z marginesu

Gość Ale jesteś Fajny........
Słuchaj no Anacie. Pewnie tak naprawde masz 160cm na ocasach i w kapeluszu. Albo jeszcze czegoś jnnego ci brakuje.............???????? A jeżeli nie to idzi na dyskotekę do knajpy, pubu lub gdzie chcesz aby najnormalniej na świecie poderwać wolną panienkę. Tutaj siedzą tylko, lub prawie, same mężatki, podatne na taki cienki bajer jaki im nawijasz, które jaszcze sobie chyba sprawy nie zdają że powoli zmierzają w chwilowe zadowolenie a tak naprawde rozpad swoich małżęństw. No chyba że jesteś taki honorowy że przygarniesz potem taką spłakaną żonkę z trójką małych dzieci bo ją mąż z domu wygnał . Pomyśl o tym cienki Amancie.

Sami za mnie podrywajcie dla mnie bo wcale nie jest to łatwe znalezienie odpowiedniej kandydatki:P .A jak nie znalazłem to znaczy że jestem na zbyt małej ilości stron:P .

amant, jestes? poderwales już kogos na te swoje bajery? mnie najpierw zniecheciles, pozniej rozbawiles, a teraz mi ciebie serdecznie zal. Najgorsze są te twoje kompleksy, jeżeli chcesz możemy porozmawiac o nich w cztery oczy lub tu na forum. Zwyczajnie po ludzku jest mi ciebie zal, zgubiles się w tym świecie, rozumiem i najlepszym sie zdarza. A najlepiej idz do psychologa, albo idz do psychiatry, bo ja moge ci zle poradzic, jestem amatorką. A z klopotem ktory masz to przyjmuje lekarz dermatolog i na początek wybierz się tam... Pozdrawiam.

Gość M_D_
Wiesz co?? z Ciebie amant jak z koziej dupy trąba Jakie masz kompleksy??, chcesz o tym porozmawiać, zwierzyć się, rozumiem, że takie wyemaginowane pisanie o sobie, podbudowuje Cię... no cóż

Gość Amantownia
A jaki jest twoj znak zodiaku?Ascendent?

Gość 19.7.1973
Ale fajne melodyjki:D.Amant czy jesteś takim harlekinem jakiego strugasz?

Gość o. Perwersjusz
Dziewczyny! Pod habitem ogier! Gładki i niezmiernie przystojny - a jaki łep! Wytrysk z siłą wodospadu - wielokrotny. Sztywność pierwotnie pobudzona zapewniona przez 30 minut - wtórna do 45. Wszelkie pozycje - jazda jak gwiazda. Niebo między nogami zapewnione, plus na koniec blogoslawieństwo.

Łojejku!!! Jakoś słabo to szukanie panny Ci idzie! Jeśli reszta Twoich poczynań jest równie skuteczna, to się nie dziwię dlaczego. :P

Gość Może ktoś sprzeda ją
:P.