Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant Wszech Czasów

Zapraszam damy na randkę

Polecane posty

A co jeśli poznasz fantastyczną kobiete będziesz znią szcześliwy a tu okarze sie że jednak nie ma na imie jak Ty tego sobie rzyczysz albo nie jest spod takiego znaku to co ...powiesz sory ale szukam innego znaku???:-)

bebe 25 oferuje to sklep ale ja mogę zaoferować moje towarzystwo bo nie uciekam przed natrętnymi wielbicielkami no chyba że są niegrzeczne.Ale jeżeli nie jesteś odpowiednia to nie mam chęci tobie daremnie opisywać swoich zalet.Donkapatke jak nie wiesz co to brednie to się nie wyrażaj:P.A to czy jestem normalny to mnie nie interesuje bo jestem normalny na zasadzie jak był Mikołaj Kopernik w swoich czasach.A to ostatnie-ja żadnej ciekawej nie spotkałem wykraczającej wiekiem poza pewne ramy więc nie pisz co by było gdyby ryby jadły grzyby:P

Gość Ania blondi 31
A Ty jesteś takim ideałem, że przebierasz w dziewczynach jak w ulęgałkach??????

Gość echhhh
pierwszy raz żałuję, że nie urodziłam się 2 lata wcześniej :( teraz te 2 lata mnie dyskwalifikują;)

Gość starsza pani
A niech se szuka... nawet do śmierci :D Nie wiecie ,ze narząd "nieuzywany "odpada? ?D Odpadnie mu i frajdy miec nie bedzie :D Tym sposobem -JEDNEGO MNIEJ NA ŚWIECIE ;-)

Gość starsza pani
A niech se szuka... nawet do śmierci :D Nie wiecie ,ze narząd "nieuzywany "odpada? ?D Odpadnie mu i frajdy miec nie bedzie :D Tym sposobem -JEDNEGO MNIEJ NA ŚWIECIE ;-)

No niestety niektóre muszą żałować ale jeżeli miałyby mieć kłopoty ze mną to nie radzę(oczywiście jeżeli zdyskwalifikuje) bo jak nie to jest dokładnie na odwrót.Starsza pani a ile tobie poodpadało i co:P?

Gość ojka
Ja spróbuję. :) Nie mogę zasnąć, więc może uda mi się miło porozmawiać. Co prawda nie jestem kandydatką wymienioną w kompozycjach ale kolor oczu mam dokładnie ciemnopomarańczowy;)

Gość no proszę amancik
zwinął kramik :P

Gość znak Strzelca
widzę Amanta odstrasza? I pewnie słusznie...;)

Gość ojka
ale ja nie jestem spod znaku Strzelca:D za to strzelę sobie chyba...;) :) coś dobrego na sen, dobranoc :)

Gość do amat wszech czasów
a gdzie możnasię dowiedzieć jaki typ do Nas pasuje... rocznik, znak zodiaku, imię...

Ja mogę stwierdzić kto do was pasuje ale tylko oddzielnie bo do każdego egzemplarza jest inaczej (ale bez imienia jedynie mogę podać datę urodzenia a wszystkich miejsc urodzenia nie będę sprawdzał)

Gość mógłbyś
Proszę więc, napisz kto pasuje do mojej daty: 19.12.1974 Z góry dziękuję

Gość do amanta
moja to 4.8.79

Gość loonka
Jestem Monika... Może być?

Gość loonka
do tego mam ciemnopomarańczowe oczka...

Gość mógłbyś
koło 4 rano, 19.12.1974

🖐️ Spróbuję raz jeszcze, pod warunkiem, że dowiem się więcej na temat samego amanta :) Trudno \"kupować\" kota w worku. Powiedz coś więcej o sobie, wtedy może uda się nam nawiązać jakąś nić porozumienia;) :)

No coż :) Rezygnuję z amanta, ktory sam o sobie nie potrafi niczego konkretnego napisać poza własnym wiekiem i swoimi wymaganiami dotyczącymi jego oczekiwań :D Myślę równocześnie, że wymyślony przez Ciebie nick nie ma nic wpólnego z amantem :O. Bowiem prawdziwi amanci posiadają dar uwodzenia i obdarowywania kobiet dobrym słowem, czego po przeczytaniu całego topiku doszukać się trudno:) Bywaj !🖐️

Osoby urodzone wtedy nie lubią ludzi urodzonych pod koniec znaków ryb i panny a w szczegóły nie będę się zagłębiał bo mam inne zajęcia.Loonka jalubię duże co nieco:D jak chcesz może być na email.A ja jestem duży,grzeczny,tolerancyjny w pewnych sprawach.

Hmmm ja sie nie mieszczę w żadnej kategorii :( 1970, rak, mężatka ... Ale jak potrzebujesz porady w sprawach damsko - męskich tudzież opinii o ewentualnej kandydatce to się polecam :)Intuicja to moja mocna strona :) Pozdro 🌻

Gość loonka
a co możesz zaoferować?