Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omamiona1

Czy to sa pierwsze objawy ciazy kilka tyg po zapłodnieniu

Polecane posty

Gość omamiona1

Witam... Regularnie zazywam tabletki anty, zadnych spóźnień, antybiotyków, dziurowców itp... Mój facet kończy we mnie, nie wiem kiedy wypadają mi dni płodne... Mam tydzień czasu do okresu, ale nie wiem czy go dostanę bo zaczęłam mieć dziwne objawy ciąży: ból jajnika, duszności = czułam jak mi wszystko podchodzi do gardła, ale to nie były mdłości chyba, dodatkowo zauważyłam dzisiaj na wkładce troche zielonego śluzu. Czy to mogą być pierwsze objawy ciąży PROSZĘ O ODPOWIEDZI BO UMIERAM ZE STRACHU

ciaza raczej nie, zielony sluz to raczej jakas infekcja, moze to rowniez swiadczyc o nadzerce, choc czesciej pojawia sie sluz zaczerwieniony.. no ale, w praktyce roznie to wyglada. Idz do gina

Gość omamiona1
a czemu wykluczasz w tym wypadku ciążę??? Tabletki nie dają chyba 100% pewności

Gość gość
Uprawiasz seks to musisz sie zawsze liczyc z ciaza.

Gość omamiona1
no zdaję sobię sprawe... ale po to się zabezpieczam żeby raczej nie być w ciąży nie?/?

bo po pierwsze masz tydzien czasu do okresu, po drugie w trakcie brania tabletek regularnie, braku choroby i innych takich szczegolow owu nie wystepuje, co wiecej, do zagniezdzenia zarodka dochodzi miedzy 7 a 12 dniem fazy lutealnej ( poowulacyjnej ) dopiero w 2 dni po zagniezdzeniu pojawiaja sie pierwsze objawy ciazy, sluz tutaj nie ma zadnego znaczenia, klucie jajnika rowniez nie. Mozesz miec infekcje, nadzerke, torbiela - cokolwiek, ale ciaza? eee, nie

Gość gość
Duszności to objaw ciąży?

Gość omamiona1
no nie wiem

Blagam Cie dziewczyno pomysl racjonalnie, albo sie zainteresuj wlasnym cialem, cyklem Mam wrazenie ze Ty chcesz byc w ciazy

Gość gość
ile dziecko ty masz lat, że nie wiesz jakie objawy występując***** jakim czasie od zapłodnienia...coś tu ciemnotą zalatuje, powinnaś wrócić do książek bo z taka wiedza jesteś do tyłu. Nie ma czegoś takiego jak ciąża po tygodniu, o objawach możesz zapomnieć bo za wcześnie..ale radze poczytać na ten temat a seks zostawić dla dojrzalszych ludzi.

Gość omamiona1
mam 22 lata i dzieckiem nie jestem. Czytałam że już 10 dni po zapłodnieniu mogą pojawić się pierwsze objawy więc to wy lepiej wracajcie do książek i zapoznajcie się z tym rozdziałem w książce do biologii

Gość gość
nie prościej jest iść do lekarza niż się tu uświadamiać?

dokladnie juz w 10 dni po zaplodnieniu, czyli na chlopski rozum bo widze ze nie kumasz. Para kochala sie 2 dni przed owu, plemniczek przezyl te 2 dni i po 2ch dniach doszlo do zaplodnienia, jajeczko zaplodnione sobie wedruje i wedruje, w koncu zajduje sobie scianke i sie powoli zagniezdza, proces zagniezdzania trwa 7-12 dni ( wliczam w to wedrowke zaplodnionego jajeczka ) dodam ze owulacja wystepujue 14 dni przed kolejnym krwawieniem ( +- 1 dzien ) wiec, sama sobie odpowiedz na to swoje durne pytanie I prosze, nie pouczaj mnie, bo w takich sprawach siedze dobre 8 lat

Gość omamiona1
a kiedy mniej więcej są dni płodne jak się bierze tabletki

jak sie bierze tabletki to plodne dni sa wykluczone, bo wlasnie po to one sa aby wyeliminowac prace jajnikow, sluz plodny, owulacje

Gość omamiona1
czy swendzenie o***tu moze byc tesz objawem cionzy ?

Gość omamiona1
uwaga podszywają się pode mnie !! proszę nie zwracajcie uwagi na durne pytania ;/

Gość gość
ja mialam takie objawy ciazy