Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To prawda ze Anglielki i Brytyjki lubia tandetny styl

Polecane posty

Gość gość

Czyli np.doczepiane wlosy, sztuczne rzesy, tipsy, mocny makijaz, samoopalacze itd.?

Gość gość
Zależy.

Gość gość
Ta sama zasada co w przypadku Polek, im nizszy status spoleczny tym gorszy gust. To jest ten sam sort co Polki wiazace sie z ciapakami. Te brzydkie, bez gustu i wyksztalcenia.

Gość gość
ty niby nie zwiazalas sie z ciapakiem a i tak jestes brzydka, bez gustu i wyksztalcenia. :D wiec nie ma reguly 🖐️

Gość gość
Czyli np.doczepiane wlosy, sztuczne rzesy, tipsy, mocny makijaz, samoopalacze itd.?=======> Heh? myslalam, ze te tipsy, samoopalacze i sztuczne rzesy to domena Polek, ktore wyjechaly do uk :D bo wiekszosc z nich tak wyglada. i jeszcze te pasemka platynowo brazowe, grzywka ukosnie scieta i przymala kurteczka odkrywajaca posladki. aha no i biale adidaski rzecz jasna :D i oto mamy caly obraz poleczek w uk :D

Gość gość
"ty niby nie zwiazalas sie z ciapakiem a i tak jestes brzydka, bez gustu i wyksztalcenia. wiec nie ma reguly" No i widzisz jak sie popisalas glupota :D Nie widzialas mnie, nie znasz mnie wiec po co twoj komentarz? Bo ciebie prawda zabolala :D Ja widuje Polki zwiazane z ciapactwem i wiem jak wygladaja. Rozumiem, ze uszczypnelam cie w tylek, piszac o ciapactwie. Mezulek? :P Hahahahaha, one zawsze sie dadza sprowokowac. Zawsze! Ot, glupie, jak napisalam :D

Gość gość
Pomylka. Moj mezulek jest bialym Brytyjczykiem. Nie musze cie widziec. Wystarczy ze czytam twoj post i jedno moge powiedziec. Zakompleksiona rasistka o szpetnej twarzy. :D Jeszcze nie spotkalam zadnej urodziwej i wyksztalconej rasistki. Tacy ludzie jak ty to czysta patologia 🖐️

Gość gość
Tylko tyle umiesz napisac? Wklejajac link z jakimis zdjeciami? Brawo :D Nic dziwnego, ze masz szanse jedynie zablysnac wsrod polskiego lysego dresiarza 🖐️

Gość gość
dziekujem :D podbijam

Gość gość
Tak to prawda, ale i tak lepsze to niż bieda wersja takiej tandety czyli Polki które są w UK już kilka lat a ciuchy jak z polskiego bazaru z chinszczyzna. Aha i widzę że Angielki to wg ciebie nie są Brytyjkami.

Gość gość
@08:18 -- dokladnie tak!!! Polki wlasnie tak wygladaja, nie musza ust otwierac, od razu widac. A wydaje im sie, ze ten style jest strasznie seksowny i kobiecy.

Gość to jak to w koncu jest
kto to jest ciapak/ciapaty dla was? ktos z Indii kazdy muzulmanin czy moze niewazne kto, kazdy, kto nie z Polski - jest smieciem jak to jest? :D

Gość to jak to w koncu jest
i naprawde nie znacie zadnych szczesliwych zwiazkow (ja nie mowie od razu o slubie i dzieciach) miedzy "ciapatymi" a Europejkami? mam na mysli "ciapatych" (nie znosze tego slowa :o ) urodzonych w krajach, w ktorych mieszkacie. nie polujacych na wizy, co po 2 tygodniach znajomosci sie oswiadczaja. xx nie chce sie klocic, nei rzucajcie miesem i nie obrazajcie nawzajem. chce kulturalnie podyskutowac :)

Gość tu gdzie ja mieszkam jest duzo
jugoli to jest dopiero akcja :D

Gość 0 Terenia 0
10.12.13 [zgłoś do usunięcia] to jak to w koncu jest "i naprawde nie znacie zadnych szczesliwych zwiazkow (ja nie mowie od razu o slubie i dzieciach) miedzy "ciapatymi" a Europejkami?" :O Nie :O

Gość tu gdzie ja mieszkam jest duzo
ty to sie w ogole nie wypowiadaj, tereska :D bo pieprzysz takie glupoty w kazdym watku ze az glowa boli :o

Gość ooooo malgosia  oooo
ja widuje same grube z murzynami i ciapakami,oblesne rudzielce z krzywymi ryjami ktorych zaden bialy i tak by kijem nie tykal fujjj http://pokazywarka.pl/iesu7r/