Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy poscic 3 letnie dziecko z dziadkami

Polecane posty

Gość gość

na jednodniową wycieczkę samochodem do miasta oddalonego o 100 km od naszego. Dziecko skończyło 3 lata tylko że oni sa jacyś tacy nieodpowiedzialny, jak widzę jak się czasami nim zajmują to ręce opadają, i to przeważnie z nimi on upadnie, nabije guza albo sobie coś zrobi. Dodam że raz mi go wzieli bez mojej wiedzy.mieli go tylko odebrac z przedszkola i czekac w domu jak ja wroce ze szkoelnia a go wzieli na pół dnia w podróż samochodem.

Gość gość
Póscic? Słownik się kłania

Gość gość
No pewnie ze niech jedzie. Moja 3 latka jedzie za tydzien na pierwsza wycieczke przedszkolna 50km autokarem. Tez mam lekkiego stresa ale nie bede jej trzymac wiecznie pod spodnica

Gość gość
No pewnie ze niech jedzie. Moja 3 latka jedzie za tydzien na pierwsza wycieczke przedszkolna 50km autokarem. Tez mam lekkiego stresa ale nie bede jej trzymac wiecznie pod spodnica

Gość gość
Wspolczuje braku zaufania do dziadkow. Jak wychodzicie z domu ,do teatru,kina,na imprezy.Czy wszystko toczy się TYLKO wokoło dziecka???Jeżeli dziecko ma 3 lata a Ty nigdy nie puscilas go z dziadkami na raptem 1 dzien.Podziwiam

Gość gość
Wspolczuje braku zaufania do dziadkow. Jak wychodzicie z domu ,do teatru,kina,na imprezy.Czy wszystko toczy się TYLKO wokoło dziecka???Jeżeli dziecko ma 3 lata a Ty nigdy nie puscilas go z dziadkami na raptem 1 dzien.Podziwiam

Gość gość
z moimi rodzicami zostaje ale z tescie sa tacy nieodpowiedzialni

Gość pomorzanka33
Twój mąż jakoś żyje, więc tak źle nie jest. Ja oddałam teściom 3-latkę na 2 tygodnie w sierpniu i było super - teściom, małej i nam samym w domu :-)

Gość gość
Po pierwsze puścić, po drugie... wychowali jakoś Twojego męża. A że dziecko się przewróci, nabije guza to wręcz dobrze!