Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczka_biedna

Co można znaleść za darmo aby mieć co jeść

Polecane posty

Gość kaktusik niebieski
To podaj chociaz GG. na pewno znajdzie sie kts kto pomoze! Chlera gdyby nie to ze w ty miesiacu pomagam 2 osobom to epwie bym pomógł :( Poaj GG chociaz prosze. Jak bede mial to Tobie tez pomoge. Jakos to bede musail rozliczyc. Na gg sie zgadamy najwyzej jak pomoc. Czy na konto bankowe zczy jakas paczke. No kurde zostawic Cie sama w takiejs sytuacji ? Ja jestem człowiekiem. Jak będzie mnie satć pomoge ! Ale prosze prosze prosze.Ludzie nie liczcie na mnie! Niech ktoś jej pomoże do cholery bo ja nie wie czy podołam :(

Gość gość
a spróbuj podejść do takiego kierownika czy dyrektora Biedronki, zagadaj, że jesteś biedna, czy dałby Ci jakąś pracę, nawet dorywczą za kilka produktów. Wszystko da się załatwić jak wie, z kim i kiedy

Gość biedaczka_biedna
kiedyś to było fajnie jak miałam pracę i mogłam sobie kupić jedzonko :(

Gość biedaczka_biedna
a jeden Pan mi na mejla pisał że za sex może dać 50 zł :/

Gość gość
a ja myslę, że mała sciemnia, bo już by dawno podała jakiś namiar

Gość biedaczka_biedna
bo ja chce tylko porad a nie jakiś sponsorowań ani datków ani pieniedzy bo każdy czegoś oczekuje w zamian i ja młoda to każdy chce sexu tylko :/

Gość gość
Nie gadaj bzdur dziecino. Masz internet, to poszukaj przez gratke, przez gumtree, przez anonse, tablicę i wiele innych portali ogłoszeniowych pracy. Trudno, może będziesz musiała się ruszyć z miejsca zamieszkania. Dużo rodzin w Polsce poszukuje pomocy domowych w zamian za wyżywienie, pokój i kieszonkowe. i nie tylko w Polsce. Są firmy, które można sprawdzić, by nie jechać w ciemno

Gość biedaczka_biedna
ale jamusze pomagać mamie nie moge jej zostawić :/

Gość Jacek wojtek
biedaczka_biedna tak w lesie można znaleźć dużo jedzenia o tej porze. Zacznę od wysokobiałkowego; owady, pędraki, padlina, jagody, borówki, grzyby, cebulki roślin np; czosnek niedźwiedzi, korę, pędy, listka i wiele innych. Tak że idzie żyć. Latem jest o wiele więcej i łatwiej. A jeszcze jak płynie rzeka, lub jest jeziorko. To i rybki tez można łowić, ślimaki, raki. I powiem jeszcze że to jest zdrowa żywność, a nie żadna podróba, czy chemia :)

Gość lilianka1234lilka
To z czego oplacacie rachunki? do skoro piszesz na forum to znaczy, ze macie prad i internet (internetu do szukania pracy nie potrzebujesz bo jak sama napisalas musisz siedziec z mama wiec to zbedny miesieczny koszt ok 30 zl a za to mozesz juz jakies jedzenie kupic)

Gość biedaczka_biedna
patrzałam ostatnio i gdzybów nie było ale mam troche suszonych bo nazbierałam w jesieni.

Gość gość
nie napisałam miasta...warszawa ul.okopowa, galeria handlowa klif

Gość gość
Czyli zawsze będziesz miała jakieś "ale". No więc albo chcesz coś z siebi dać albo nie. W życiu nie ma lekko, a /ty byś chciała pod spódnicą mamusi i niech samo się naleje do garnuszka, tak? Sierota jakaś życiowa z Ciebie. Takie mam refleksje po tej powiedzmy dyskusji

Gość biedaczka_biedna
ale prad mamy z mopsu opłacany i internet aroe2 za darmo jest mam go już 1,5 roku i zawsze był za darmo tylko 20zł za przesłanie karty sie płaciło

Gość gość
taka przeterminowana margaryna nie da sie zatruc w niej jest tyle chemii ze jeszcze w rok po dacie bedzie zjadliwa

Gość biedaczka_biedna
no ja wiem, ze taka sierota życiowa jestem :(

Gość lilianka1234lilka
interesujace od kiedy mops oplaca rachunki za prad. nie jest on niezbedny do zycia, wiem bo moja "sasiadka juz kilka lat ma zdjety licznik i zyje" poza tym nawet w budynku rotacyjnym maja liczniki na karte "jak zaplacisz z wlasnych pieniazkow to masz, jak nie to nie"

Gość biedaczka_biedna
doładuwują nam karte raz w miesiącu za 70złc hyba

Gość lilianka1234lilka
po 1 mysle ze zwyczajnie klamiesz bo jak napisalam wczesniej MOPS nie daje pieniazkow na prad. on nie jest niezbedny. a poza tym ile masz wogole lat?dlaczego niby musisz siedziec z matka w domu?

Gość gość
PROWO JAK NIC. "mam tylko stara schorowana mama i nikogo wiecej smutas.gif nie ma tutaj u nas pracy całe dnie wysyłam cv i nikt nawet nie dzwoni, a i tak bym musiała iść z 15km do miasta bo nie mam na autobusa smutas.gif " oj ze niektorzy daja sie nabrac

Gość gosc5776879
wiem że to prowo ale przecież jak ma sie net to można pracować nie wychodząc z domu. jestem copywriterem i zarabiam minimum 1000/mc nie schodząc z kanapy

Gość biedaczka_biedna
mama chora jeździ na wuzku i musze jej pomagać coś robić ,a ja mam 23 lata.

Gość biedaczka_biedna
a jak być takim copywriterem ?

To było śmieszne jak ktoś wcześniej pisał że w hipermarketach są degustacje a na wernisażach wino i przekąski. Dziewczyna ma do miasta 15 km wnioskuję ze małego miasta to skąd ma tam wziąść kilka hipermarketów i wernisaży... Jeszcze takiej głupiej porady nie widziałam.

Gość lilianka1234lilka
oj dziewczyno. i po co klamiesz... niby MOPS daje wam na prad... a nie wiesz o tym, ze mozna zalatwic opiekunke do osoby niepelnosprawnej? i to taka, ktorej plac***anstwo. pomoze mamie w codziennych rzeczach. poza tym skoro mama jezdzi na wozku to znaczy, ze ma albo rente albo emeryture wiec jesc macie co

Gość biedaczka_biedna
no 15km ataka miejscowośc gdzioe mieszka 4 tyś ludzi nawet chyba nie i tam jest biedronka i jakiś market, ale ni ema pracy tam żadnej to jest mała wiosko na pomorzu w powiat nowodworskim.

Gość gosc5776879
ja zarejestrowałam się na stronie zlecenia przez net, ale tam płaci się wpisowe 10 czy 20 zł więc poszukaj darmowych. takie ogłoszenia są na wszystkich stronach dot. pracy, ale też można się zarejestrować np. na textmarket tylko tam się najpierw pisze teksty i dodaje i ludzie je mogą kupować

Gość biedaczka_biedna
no opiekunka jest raz na 3 dni przychodzi pomaga mamie i pojdzie sobie po 2h do innych tzn jedzie.

Gość gość
masz gdzieś blisko paczkomat?

Gość biedaczka_biedna
tzn co poczte ? mam 15km