Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczka_biedna

Co można znaleść za darmo aby mieć co jeść

Polecane posty

Gość biedaczka_biedna

tzn np. w lesie w zime rośnie coś ? czym sie można za darmoby wyżywić ?

Gość gość
Igliwie jedynie :D

Gość biedaczka_biedna
ale to sie nie nadaje do jedzenia, nawet nie mam pieniędzy na ziemniaki :(

Gość gość
zatrudnij sie w kanjpie na zmywaki i zjadaj resztki

Gość gość
jak nie masz co jesc do idz do pck albo do mopsu albo do kosciola

Gość gość
a na internet masz

Gość gość
biedna jesteś czy to prowokacja ? Jeżeli prowokacja to nie śmieszna. Opowiedz coś o sobie i miej na uwadze że są tu ludzie skłonni do pomocy tak bardzo że nawet ja wysłałbym Tobie jedzenie. Proszę nie kłam więc jeżeli ejsteś podszywem , a jeżeli nie ejsteś to podaj adres a ktoś wyśle Tobie jedzenie w paczce. Na pewno ktoś zaofruje jakąś pomoc. Jestem empatycznym człowiekiem. Opowiedz proszę o sobie , a jeżeli prowokujesz to zamilcz bo Ty nie odbieresz jedzenia które ktoś chętnie by zjadł i się zmarnuje :(

Gość gość
cycki pokaż dostaniesz pare złoty

Gość biedaczka_biedna
internet jest za darmo z areao 2 i mam stary komputer stacjonarny ma z 15 lat, a dzisiaj już chciałam jeść trawe śniegu nie ma to można chyba, a mieszkam na wsi tutaj nic nie ma pare ruder i nic wiencej :(

Gość gość
a rodzina ci nie pomoże?

Gość biedaczka_biedna
mam tylko stara schorowana mama i nikogo wiecej :( nie ma tutaj u nas pracy całe dnie wysyłam cv i nikt nawet nie dzwoni, a i tak bym musiała iść z 15km do miasta bo nie mam na autobusa :(

Gość gość
ktoś dobrze zapytał "a na internet masz?" i komputer?

Gość biedaczka_biedna
bo to za darmo jesta komputer mam z 15 letni kupili rodzice jeszcze jako prezent na komunie 15 lat temu :( chyba pojde żebrać pod sklep :(

Gość gość
Zamiast biadolić idz do mopsu albo do księdza popros by pomogl znaleźć jakakolwiek prace, zarejestruj się jako bezrobotna, chyba, ze sie uczysz

Gość kaktusik niebieski
Takie pytania padaj jedynie tylko wtedy kiedy ktoś chce pomóc , ale sępi. Rozumiecie mnie ? Bo nie wierzą osoby że to nie prowokacja. Ale jak bez neta żyć ? Gdyby ona nie miała neta + taka sytuacja = samobójstwo. Wykluczona z życia społecznego. 0 konataku ze światem . 0.01% szanse na znalezienie pracy! Ludzie puknijcie się czasem w ten łeb. Pomóżcie lub milczcie!

Gość gość
z moich obserwacji wynika, ze ksieza pomagają znaleźć prace

Gość gość
akurat też przed świętami zbierają w kościołach do koszy dla ubogich rodzin. Nie wierzę, byś została bez pomocy. W Caritas tez mają i rozdają

Gość biedaczka_biedna
ja sie juz nie ucze od paru lat kiedyś pracowałam, ale mnie zwolnili bo kryzys no i teraz nie mam pracy od 2 lat wogule siedze całe dnie w domu i tuylko wysyłam te cv i co chwila je uładniam i tylko chodze po tych portalach praocwniczych no wogule masakra takie życie tylko w domu siedzieć i nie mieć co jeść nawet no nic nawet nie mamy czym grzać i w domu z 15 stopni a jak bedą mrozy to w kurtkah bedziemy spać :(

Gość biedaczka_biedna
no moze i daja w kosciołach ale ja mam do kościoła 15km i co mam tak jehać i pewnie wruce z niczym a nie mam czym jechać bo nie mam na autobus pozatym tylko 1 raz dziennie jedzie taki autobus i wraca wieczorem wiec bym tam musiała być 10h i dopiero wracać a bilety w 2 strony to z 6 złotych, a za to moge kupic ziemniaki i chleb

Gość ewelina2222222222222222
Słuchaj ja c***omóc moge zostaw do siebie maila wyśle c***aczke :)

Gość biedaczka_biedna
ale ja nie chce żebrać tylko wole jakieś porady co moge zrobić bo podam maila to same zboczeńce będą pisali już kiedyś podałam to same sex propozycje jakiś desperatów masakra jakaś. Myślałam nad tym żeby oddać nerke albo coś ale nie wiem gdzie :/

Gość gość
z jakiego województwa jesteś?

Gość gość
a mops nic nie piomaga ?

Gość gość
zaplecze centrum handlowego klif na okopowej. pracuje w okicy i jak wychodze na przerwy czasem widze jak wywozą np kilka wózków przeterminowanych rzeczy..np wózek margaryny, wózek pakowanych kiełbas, szynek, jogurty, jest tego strasznie duzo. wrzucaja to do kontenerow na tyłach sklepu (galerii) mozna tam spokojnie wejsc nie jest to zamknieta przestrzen. w wielu miejcach sie tak robi. słyszałam ze wsiach ludzie ktorzy prowadza sklep w ten sposob pozyskuja zywnosc ktora sprzedaja u siebie po nizszych cenach no i pewnie sie z tego nie rozliczaja. ilosci tego jedzenia sa ogromne, wyobrazcie sobie caly wielki wozek sklepowy margaryny albo jogurtu

Gość gość
sklep spozywczy ktory to wyrzuca ma tez piekarnie..pewnie mozn wiele tam znalezc. to galeria handlowa dla bogaczy a alma jest jednym z najdrozszych sklepow spozywczych w kraju.

Gość gość
na rynku po zakonczeniu sprzedazy leza rozne resztki typu kapusta itp.W piekarni jest stary chleb.W marketach sa darmowe degustacjie. Na wernisazach krakersiki i wino,

Gość biedaczka_biedna
a w biedronkah też tak robią ? bo u mnie 15km jest tylko biedronka i myslicie ze to wywalają ? a nie zatruje sie tym ?

Gość gość
a taki starszy chleb jest o wiele zdrowszy od świeżego. Tylko żeby nie splesniał musi być odpowiednio przechowywany