Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczka_biedna

Co można znaleść za darmo aby mieć co jeść

Polecane posty

Inteligencja tu nie ma nic do pieprzonej klawiatury w smartfonie. Wiec się nie czepiajcie bo wam się wydaje ze wszystkie rozumy pozjadaliscie.

Gość gość
Nie wiń smartfona za podstawową niewiedzę, Nie pomyli nawet smartfon Annasza z Judaszem

Gość gość
ile kilometrow jest od Ciebie do Gdanska albo Pruszcza ?

Gość z depresją on
może spróbuj zarabiać przez neta... na początek AdSense, zaloz bloga, po spamuj nim toszke na kafe i powinno pare stówek wpaść do portfela ;)

Gość z depresją on
może spróbuj zarabiać przez neta... na początek AdSense, zaloz bloga, po spamuj nim toszke na kafe i powinno pare stówek wpaść do portfela;)

Gość gość
przecierz sama mowi ze jest nieporadna

Zakończenie ten mój temat. U nas się mówi od Judasza akurat. Pamiętam jak niedawno mój teście -góral powiedział w swojej gwarze "łod Judosa do Kajfosa". no przykro mi skoro cie urazić innym wyrażeniem... Wielka sensacja.

Gość z depresją on
No tez jestem nieporadny, ale jak zacznie zarabiać szybko kaske, nieporadność zniknie ;)

Gość gość
napisz konkretnie gdzie mieszkasz to C***omoge

Gość gość
ona nie napisze gdzie mieszka bo to provo, nie czujecie tego? Nie zniżajcie się do jej poziomu

Gość gość
jak chce zeby jej pomoc to musi napisac .nie ma sie czego wstydzic a jezeli nie napisze to nikt nie bedzie w stanie pomoc

A wy byście napisali gdzie mieszkacie jakbyście prosili o pomoc? To może wy, którzy chcecie jej pomóc napiszcie swoje maile i niech ona się do was zgłosi.

Gość z depresją on
bazylishke@hotmail.com. Może mógłbym Ci trochę pomoc. Odezwij sie kiedy będziesz miała ochotę :_) ;)

Gość gość
gdybym nie miala co jesc i rodziny ktora moglaby mi pomoc to napisalabym gdzie mieszkam .przeciez nie kaze jej podawac nazwiska.a mam rodzine w pomorskiem i mogliby jej pomoc albo przekazac cos odemnie bo mieszkam w wielkopolsce

Gość gość
a tak wogole odnosnie pomocy potrzebujacym to znajoma dostala 2 duze zgrzewki przecieru pomidorowego okolo 30 sztuk od kogos kto nie wiedzial co zrobic z taka iloscia .dary losu

Gość gość
a gdzie autorka