Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczka_biedna

Co można znaleść za darmo aby mieć co jeść

Polecane posty

Dlaczego ty tam wyżej, co cytujesz wypowiedź autorki, wnioskujesz z niej ze to prowo ? Ja z tej wypowiedzi tego nie widzę. Pochodzę ze wsi, gdzie jest podobnie. Dziewczyna bez doświadczenia może siedzi bez pracy od prawie 15 lat, bo nie ma gdzie zdobyć tego doświadczenia, ofert pracy w tamtejszym urzędzie na dzień dzisiejszy 6 w tym 5 dla mężczyzn, a 1 dla niepełnosprawnego. I co nie może tak być? Może!

Gość lilianka1234lilka
to oddaj mame do hospicjum. ty bedziesz miala mozliwosc wyjazdu za praca do wiekszej miejscowosci (i szanse na jedzenie) i mama bedzie miala dach nad glowa i nalezyta opieke

Gość biedaczka_biedna
ale w ośrodkach opiekunczych nie maja miejsc chyba ze takie za kase sa po 3 tyś za miesiąc ...

Gość gość
są ludzie, którzy szukają niani z zamieszkaniem

Gość lilianka1234lilka
to nie jest prawda. moja znajoma wlasnie zalatwiala bezplatne miejsce w osrodku dla chorej tesciowej. nic za to nie trzeba placic

Gość gość
http://paczkomaty.pl/ tu sobie poszukaj, jeśli ktoś ci będzie chciał przesłać coś to najwygodniej przez paczkomat. Tam jest lista paczkomatów, podajesz tylko email albo numer komórki temu komuś i jak będzie paczak to dostajesz wiadomość, że można odebrać

Gość biedaczka_biedna
ciekawa jak to załatwiała ja byłam i dzwoniłam i nigdzie nie ma miejsc chyba że chory na raka to sie znajdzie a takich leżacych na wózkach nigdzie nie chcą.

Gość gosc5776879
taaa, mieszka na totalnym zadupiu, do kosciola ma 15 km a paczkomat pewnie ma pod nosem :O

Na textmarket teksty muszą być napisane bezbłędnie, poprawnie stylistycznie, a autorka widać jak pisze. Zresztą tam jest loteria, może raz na rok ktoś kupi od ciebie jakiś tekst.

Gość gość
jowita kutz - w swojej stopce zamieściłaś: na każdy post odpowiadam zgodnie z jego poziomem inteligencji i kultury. - a sama piszesz "wziąść" a nie "wziąć"

Gość biedaczka_biedna
do paczkomata to z 30km mam :( ale ja nic nie chce bo ja nei żebram tylko pytam sie o porady dzisiaj wysłałam 4 cv to może ktoś zadzwoni :/

Gość gość
wysłałaś 4 cv, to w jakie miejsca wysłałaś, skoro twierdzisz, że mieszkasz na zadu..iu

Gość gosc5776879
"Na textmarket teksty muszą być napisane bezbłędnie, poprawnie stylistycznie, a autorka widać jak pisze. Zresztą tam jest loteria, może raz na rok ktoś kupi od ciebie jakiś tekst" Ale jak się doda 30 tys znaków to ma się dostęp do zamówień i nie trzeba czekać aż tekst sam się sprzeda. Ja tam czesto sprzedaję. A co do poprawnosci, to przecież można sprawdzać pisownię w wordzie

To też nieprawda, byłej teściowej rodzina znalazła miejsce w ośrodku opiekuńczym ze względu na zaburzenia psych. - niebezpieczna dla siebie i otoczenia. Czekali jedynie aż się miejsce znajdzie.

Gość biedaczka_biedna
no ogłoszenia całe pomorskie wysłam.

Gość lilianka1234lilka
cos krecisz... jak mozesz wysylac cv skoro musisz siedziec z mama i nie szukasz pracy? bez sensu. jedno przeczy drugiemu. skoro masz tez pieniazki na telefon (obojetne czy stacjonarny czy komorke) to znaczy, ze masz pieniazki na kolejne rachunki

Gość gość
autobusa dlatego wnioskuje ze to provo i z innych wypowiedzi tez.Typowo prowokatorska pisanina

Dokładnie, paczkomaty są w miastach. Autorko nie umiem ci nic doradzić bo wiem jak ciężko jest teraz znaleźć pracę. Ale idź do GOPS-u może chociaż ci węgiel dadzą. Bo wiem ze dają biednym rodzinom. Dlaczego się nie zgłosiłas do szlachetnej paczki? Popytaj w urzędzie pracy o staże jakieś, prace interwencjne, jak nie teraz to od nowego roku no napewno fundusze będą jakieś szkolenia, z urzędu pracy, za które dostaje się pieniądze. Moja kuzynka będzie robić za darmo kurs prawa jazdy finansowany przez GOPS, węgiel na zimę dostali, można też dostać jednorazowa zapomoge pieniężna. Wiadomo że jest trochę załatwiania ale coś napewno dostaniesz.

Gość gość
"A co do poprawnosci, to przecież można sprawdzać pisownię w wordzie" - zgadzam się. Ale samemu robiąc błędy nie krytykuje się innych za niepoprawności w pisowni

Gość gość
Jowita, "na pewno" a nie "napewno". Czepiam się, ale jakże się nie czepiać...:)

@gosc odnośnie tego "wziąść" i "wziac" pisze ze smartfona, mam klawiaturę swype wiec sama zmienia mi słowa i błędy tez może robić.

Gość gosc5776879
a kto krytykuje?

Gość gość
"no ogłoszenia całe pomorskie wysyłam." I tu Cię mam. To znaczy Twoje provo. Zakładasz więc, że mamę możesz zostawić samą. Nie kręć dziewczyno, bo zawrotu głowy dostaniesz

Gość lilianka1234lilka
przepraszam ale skoro mieszkasz na takim zadupiu to watpie zebys miala darmowy internet. w pl chyba nie ma takich gmin zeby daly internet za darmo... to wioska 5 domow na krzyz z tego co piszesz bo na prace nie masz szans a na darmowy internet tak?

Gość gość
i to nieudane provo ,ja juz po 1 poscie aaa gdzie tam po nicku sie zorientowalam

Gość biedaczka_biedna
mama pare godzin może zostać sama ona jeździ na wózku trzeba jej pomagać w myciu ale nie leży przykuta do łóżka chodzi o to ze nie moge nigdzie wyjechać za granice albo sie wyprowadzic całkiem rozumiecie ?

Ja nikogo nie krytykuje, wiec się ode mnie odczep. Jak zdarzy mi się jakiś błąd to napewno nie jest aż taki jak innych użytkowników. A jak się szybko pisze, zwłaszcza na telefonie to się nie zwraca uwagi na błędy. Wielka "polonistka" ? Może zostaniesz naczelnym korektorem błędów ortograficznych kafeferii?

Gość biedaczka_biedna
a o internet pisałam juz3 razy chyba ze mam darmowy areo 2 wiec nie wiem co sie tak czepiacie tego ineterenta.

Gość gość
lilianka akurat darmowy internet jest z aero,placisz jedynie za karte aktywacyjna tylko ze oni maja jakies ograniczenia tzn co godzine sie cie z niego wylogowywuja no i zasieg nie jest wszedzie. Tak czy siak to PROvo.

@lilianka poszukaj sobie w Google "internet aero 2" to nie jest internet z gminy, tylko ogólnopolski z karty sim