Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokusek11

Prezent pod choinke dla ciezarnej

Polecane posty

Ja bym NIE kupiła czegoś co miałoby zastosowanie typowo dla dziecka ,wolałabym znaleźć cos z czego kobieta miałaby użytek dla niej samej

Gość gość
ja szwagierce w ciązy kupiłam (kupujemy zawsze drobne prezenty) książkę osobno paczuszka będzie dla dziecka które ma przyjśc na świat miedzy świetami a sylwestrem... przecież ona jest dalej sobą...

Gość gość
kup dla niej prezent a nie dla dziecka !!! Jakieś kosmetyki albo ciuszek ciążowy, to ma być przecież dla niej prezent !!

co prawda juz po swietach ale u mnie siostra dostala spiworek t babyhood, bardzo fajny, bo mozna go wykorzystac jako kocyk i jako spiworek. a nawet moze sluzyc jako mata do zabawy

Gość majlenttt
Zgadzam się z toksyczną kobietą - to jest ostatni czas kiedy można jeszcze spokojnie pomyśleć tylko o sobie beż zadnych wyrzutów sumienia więc kup jej jakieś ulubione perfumy, kosmetyk, bilet do teatru,wiżytę w salonie urody (polecam new look mają bardzo fajny zabieg sspecjalnie dla kobiet w ciąży składający się min z peelingu, masażu i nałożenia maseczki.) z ciuchami to trudno z rozmiarem trafić

o jest ostatni czas kiedy można jeszcze spokojnie pomyśleć tylko o sobie beż zadnych wyrzutów sumienia x o k****, ale kał:O:O:O dzięki za te szczere wpisy, bo utwierdzacie w przekonaniu, że kto nie jest masochistą ani nie ma potrzeby poświęceń to się na dziecko nie zdecyduje:)

Gość gość
Ja swojej przyszłej bratowej kupiłam zestaw kosmetyków dla kobiet w ciąży ( do biustu, na rozstępy, na puchnące nogi), do tego witaminy dla ciężarnych-wiem, jakie łyka, to nie było problemu i wszystko ułożyłam na pięknym naczyniu, które mogła dowolnie wykorzystać. Jak się później okazało zrobiła z tego paterę na owoce :) A dla dzieciątka był pod choinką oddzielny prezent od nas: kilka ciuszków i grzechotka. Od razu dodam, że oba prezenty trafione i udane, podziękowaniom nie było końca. Od rodziców też dostała oddzielne prezenty-dla siebie biżuterię a dla dziecka zestaw butelek i śliniaczków.

Trzeba się zorientować, czy przyszłej mamie czegoś jeszcze brakuje czy raczej wolałaby coś dla siebie dla odmiany, jako siostra to na pewno możesz łatwo sprawdzić. Ja przed porodem dostałam mnóstwo kosmetyków dla kobiet w ciąży i nie zużyłam większości. Od przyjaciółki dostałam pościel lnianą dla dziecka taką http://papillon-shop.pl/posciel-lniana-chmurki.html, fakt tak jak pisał już ktoś że na początku używałam tylko śpiworka ale teraz używam tej pościeli i bardzo się z niej cieszę

Gość gość
:)to po komunie tak sie porobilo ze nikt samodzielnie myslec nie potrafi bo to korzenie w komunie 555 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość Mebelmania
Wpisz w dowolną wyszukiwarkę „Mebelmania” i wybierz zakładkę „meble dziecięce i młodzieżowe” - znajdziesz tu świetne meble dla dziecka i nie tylko. Polecam głównie ze względu na cenę system Bajka (pięknie urządzony cały pokój za niecałe 1900zł – w skład zestawu wchodzą łóżko, szafa ubraniowa, regał i komoda - wszystko osobno wycenione, więc można zamówić pojedyncze elementy) a dla ceniących przede wszystkim bardzo wysoką jakość polecam system bajkowych antresoli z systemu Zamek, całej kolekcji z systemu Princess oraz wiele innych cudnych mebli dla Twojego dziecka. Zapraszam serdecznie po spełnienie marzeń Twojej pociechy! Pozdrawiam Mebelmania

Ciężarna to kobieta, nie ma co wymyślać i kierować się jej brzuchem. Kosmetyki są odpowiednie, poszukaj czegoś http://www.garnier.pl Ja ciężarnym zawsze daję kosmetyki do ujędrniania ciała.

Gość gość
Ja od teściów dostałam witaminy dla ciężarnych...

Gość gość
jak znam zycie to nastepne 18 lat bedzie dostawac wylacznie prezenty "dla dziecka".dopoki dziecko nie wyrosnie i nie odejdzie na swoje.znam to po przykladzie wlasnej rodziny

Gość gość
ciekawe, ze facetom się nie wręcza dzieciowych prezentów.

Gość gość
Np laktator albo inny gadżet :)

Gość gość
Up

Gość gość
A co powiecie na poradnik dla rodziców dotyczący przebiegu ciąży i Wyjątkowy dziennik / organizer dla kobiet w ciąży Z dziennikiem 9 months: - stworzysz piękną pamiątkę dla siebie i dziecka - zapiszesz każdą ważną informację - zorganizujesz swój czas wolny - nie zapomnisz o wizycie u lekarza - zaplanujesz wyprawkę dla dziecka Co znajdziesz w dzienniku 9 months: 1.kalendarz podzielony na każdy tydzień ciąży 2.miejsce na wklejenie pamiątkowego zdjęcia USG 3.podsumowanie każdego miesiąca 4.tematyczne karty do uzupełnienia 5.listę wszystkich badań 6.miejsce na swoje notatki 7.skrócony kalendarz na 2016 i 2017 rok 8.cele miesięczne Myślę, że to fajny prezent, a Wy? :)

Gość Wicias
Widzę, że wiele osób poleca prezenty, które się jednoznacznie kojarzą z dzieckiem. Z jednej strony to dosyć praktyczne podejście, z drugiej strony fajnie jest znaleźć coś specjalnie dla mamy, a nie dla jej dziecka ;) Sama na ostatnie święta wybrałam dla przyszłej mamy świeczki, olejek do ciała i wino (oczywiście bezalkoholowe z http://winabezalkoholowe.pl/). Prezent bardzo się podobał, bo kojarzył się właśnie z czasem dla siebie, z relaksem.