Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w ciąży

jestem w ciąży a on mnie zostawił

Polecane posty

Gość gość
po co sie robi prowokacje?

Gość sama w ciąży
To nie jest, prowokacja. Ale dlaczego tylko ja muszę wziąć odpowiedzialność ? Przecież to też jego dziecko.

Gość gość
Bo go indo oszukałaś, a na takiej bazie nie da się zbudować związku

Gość sama w ciąży
A myślisz, że jakbym powiedziała mu że chce mieć dziecko z nim to on by się zgodził ?

Gość gość
masz dziecko jak chcialas to sie ciesz,a on skoro nie chce to na sile go nie zatrzymasz i tyle...

Gość sama w ciąży
Ale wyobrażałam sobie to inaczej

Gość gość
Powodzenia

Gość gość
I jak tam

Gość gość86
jesteś totalnie nieodpowiedzialna, facet dawał i daje ci jasno do zrozumienia, że nie chce z tobą tworzyć związku i układać sobie życia, a ty sobie ubzdurałaś że go złapiesz na dziecko to już nie te czasy, dobrze, że chociaż ojciec dziecka zachował się w porządku, wcale mu się nie dziwię, mimo, że jestem kobietą i tak naprawdę szkoda mi dziecka, bo ono nie jest niczemu winne, i jego ojca, który zrobił błąd ze ci zaufał, jak twierdziłaś, że się zabezpieczasz, a teraz ty mu robisz bałagan w życiu zakochanie nie powinno odcinać dopływu krwi do mózgu i rozumu, zwłaszcza, że nastolatką już nie jesteś, nawarzyłaś piwa to teraz je wypij

Gość sama w ciąży
Zadzwoniłam dzisiaj do niego czy pójdzie ze mną do lekarza powiedział, że nie. To spytałam się czy interesuje go nasze dziecko pododdział, że na dzień dzisiejszy to nie traktuje tego dziecka jak swoje i, poczeka az się urodzi wykona DNA i w tedy będziemy mogli rozmawiać o alimentach, opiece. Cham jeden. Jak on tak może.

Gość sama w ciąży
Jak to będzie jak, on będzie miał z nią dzieci. Jejku boję się.

Gość sama w ciąży
nic jutro muszę kupić wibrator bo mam chcicę a nie mam z kim :(

Gość sama w ciąży
Powyżej podszyw.

Gość sama w ciąży
no co wy łacha se drę bo głupia jestem jak but :)

Gość 15 24
trzeba być skończoną kretynką żeby łapać faceta na dziecko , takie winno się sterylizować za w czasu żeby debilizmu w genach nie przekazywała

Gość gość
jak wiesz że jego to sie nie denerwuj; sądze ze to ty po latach bedziesz niezadowolona ze to on jest ojcem tego dziecka mimo ze bedzie mial dobra prace i duzo kasy. On Cie w tym momencie poniża. Spał z Tobą a teraz robi z Cb dziwke która bzykała sie z każdym. Masakra. Poczekaj aż dziecko sie urodzi, sąd przyzna Ci alimenty a ty ogranicz jego relacje z dzieckiem niech ma za swoje. Poza tym nie wiesz czy nie bedzie chcial do Cb wrocic jak jego wielkie love sie skonczy albo jak laska nie bedzie mogla z nim zajsc w ciaze. Moze i go kochasz ale jestes zaslepiona. On traktuje Cie jak rzecz i Toba pomiata.Zacznij sie szanowac kobieto!!!

Gość gość
jak mozna łąpać faceta na dziecko? co za brak klasy sama za nie odpowiadzasz bo sama je sprowadziłas na świat ,on nie był nawet świadomy,nie chciał tego! alimenty w takiej sytuacji ??? powinni zmienic prawo we Francji jak mężczyzna udowodni,że kobieta go oszukała,że sie zabezpiecza może zostać zwolniony z alimentów nawet wiem to bo mój własny brat tak się wybronił,ona kłamała go,że bierze tabletki i chchiala go na dziecko złapać ale nie udało się ,nawet alimentów sąd nie przyznał

Gość gość
jak to cię zostawił? sama napisałaś,że się rozstaliście wcześniej,zanim dowiedziałaś się o ciązy niektóre dziewczyny są naprawde beznadziejne

Gość gość
to masz z******tego brata ****** potrafil a jak co do czego to dziecka sie wyrzekl szmaciarz takim to powinni jaja obcinac ! kobiety mozna nie kochac ale dziecko to dziecko nalezy mu sie milosc. A twoj jebniety braciszek moze wiecej bachorow nie miec i wtedy mu sie przypomni ale wtedy figa z makiem nie ma do dziecka zadnych praw.

Gość sama w ciąży
Mam jeden dosyc znaczny problem on jest adwokatem i zna prawo. Nie wróci do mnie to chyba pewne.

Gość gość
zajmij sie swoim zyciem,ok? może powinien miec dziecko z każda z która się przespał?to powinna być wspólna decyzja! niektórzy nie chca miec dzieci,trudno to zrozumieć? planowanie rodziny to jest odpowiedzialność jakbyś nie wiedziała nie mozna "zrobic sobie dziecka" dla kaprysu a potem oczekiwać by facet z toba został ! to jest patologia takie myslenie

Gość sama w ciąży
Pamiętam jak powoedzial mi że to koniec. Ubrałam sie w seksowna bielizne otworzyłam mu drzwi w niej, chciałam sie rzucić na niego a on ,, Słuchaj dwa dni renu było nasze ostatnie spotkanie" . Później, okazało się, że się zakochal.

Gość gość
mój brat był potraktowany jako dawca nasienia,nic poza tym dlaczego ma brać za to odpowiedzialność?nie chciał dziecka i maiłą takie prawo jesli ona sobie sama zrobiłą dzieciaka to neich go sama wychowuje,proste? ty też byłabys cała happy jak by ci facet zrobił dzieciaka na siłę? biedne polskie mamuśki,wy wogóle mózgów nie macie

Gość gość
zrobiłaś sobie dziecko to je wychowuj a jemu daj spokój

Gość sama w ciąży
On myśli że to wpadka. To nie tylko moje dziecko

Gość gość
no bo dla niego to wpadka jest. on nie chciał dziecka z TOBĄ, nie czaisz?

Gość sama w ciąży
On nie wie że nie brałam tabletek.

Gość gość
jeśli to nie prowo to współczuję głupoty....Jak można zrobić coś tak podłego drugiej osobie? A Ci co piszą, że to tylko twoja wina też są śmieszni. Uprawiając seks trzeba liczyć się z konsekwencjami, tabletki też zawodzą, nie ma 100% pewności. Decydujesz się na seks? Licz, że możesz zostać matką/ojcem. Jedynie co można zarzucić autorce to głupota...i zwykła podłość, żeby z premedytacją robić takie rzeczy. Nie wyobrażam sobie bym zniżyła się do takiego poziomu, by złapać faceta na dziecko. Na co mi facet, który będzie ze mną tylko i wyłącznie, bo mamy dziecko? W tym przypadku nawet nie chce być z autorką, więc jej plan nie wyszedł...i dobrze, może autorka zmądrzeje.

Gość gość
Wiesz, sam fakt tego, że zaciążyła to nie tylko jej sprawka. do tanga trzeba dwojga i takie tam. Ale nosz k******. żeby kłamać na temat tabletek by złapać kolesia? To cholernie nie fair.