Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestescie pewni ze jestescie w zwiazku z miloscia swojego zycia czy

Polecane posty

Gość gość

jestescie z tymi osobami "bo nie bylo nikogo lepszego"? Pytam, bo chce wiedziec, czy wszyscy dookola mieli takie szczescie, ze spotkali na swojej drodze milosc zycia i sa pewni wyboru i tylko ja tak nie trafiam, czy jak to tam jest... Jako anonimy mozecie byc szczerzy chyba...

Gość gość
:)miłosc jest urocza

Gość gość facet
Jak ktoś mnie nie interesuje w 90% (dot. wszystkiego w relacji facet-kobieta) to się z tym kimś nie wiążę - proste. Dlatego singluję.

Gość gość
Ja mojego mężczyznę bardzo kocham i jestem pewna w 100%,że to ten jedyny.Nie zamieniłabym go na nikogo innego.Takie rzeczy się czuje.Z poprzednim facetem byłam 4 lata i przez cały okres naszego związku miałam wątpliwości czy to własnie ten i jakby było z kims innym... Zuza

Gość gość
Nie wiem czy z miłością życia i tego nikt z nas nigdy się nie dowie, bo może jest gdzieś na świecie osoba, którą byśmy jeszcze bardziej kochali. Ale na pewno jestem z miłości ze wspaniałym facetem, który mnie wspiera i jest ze mną na dobre i na złe, w zdrowiu i chorobie. Przede wszystkim liczy się to w chorobie bo w trudnych dla mnie sytuacjach (zdrowotnych) opiekował się mną i był przy mnie.

Gość gość
Ja zerwałabym ze swoim chłopakiem gdybym nie była dziewicą. Mam z nim przeżyć swój pierwszy raz ale czyje że to nie jest ten.

Gość gość
Chyba jednak nie...podswiadomie czuje ze to nie jest to,ale chce sobie dac jeszcze troche czasu i poczekac na rozwoj sytuacji... Kiedys poznalam osobe,przy ktorej czulam ze czas stawal w miejscu,potem przy nikim innym juz tak nie bylo;( czuje ze tamto to wlasnie bylo TO...

Gość gość
no tak kobietki piszecie że bardzo kochacie,ale czy to odwzajemniona miłość???

Gość gość
nie :( i nie wiem jak to skończyć

Gość gość
Kto chce być miłością mojego życia? :D

Gość gość
nawet nie jestem pewna czy go kocham, ale napewno go lubie. Po 40 tce niestety nie mozna byc wybrednym.

Gość gość
nie. kocham innego. ale chce zyc jak wszyscy- rodzina, dzieci itp.

Gość gość
Tak, to miłość mojego życia. Ktoś wcześniej dobrze napisał, że takie rzeczy się czuje. Jesteśmy małżęństwem już 20 lat i razem pozoztaniemy zawsze.

Gość gość
ja mysle ze nie ma czegos takiego jak milosc zycia zycie jest dlugie i jest ich na szczescie kilka 🌼 www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość tokowa
Zdecydowanie miłość życia :) I każdego roku coraz lepiej :)

Gość zwykły nikt
,,...nawet nie jestem pewna czy go kocham, ale napewno go lubie. Po 40 tce niestety nie mozna byc wybrednym...." to co przeczytałem jest porażająco smutne... dlaczego? To proste ponieważ w dużej mierze oddaje moje życie.... Tak, moja żona jest dla mnie całym moim światem, jest miłością mojego życia od 23 lat... a ja dla niej..? nie sądzę, włąściwie to jestem powien w 100%, że nie... po prostu porażka... wyjątkowe upodlenie być tyle lat i żyć z ,,kimś" kto cię nie kocha... dno

Gość gość
TAK !!! jest miloscia mojego zycia :)

Gość gość
Zwykły nikt to dlaczego się jeszcze nie rozwiodłeś?

Gość gość
zwykly nikt, to dlaczego z nia jestes, skoro wiesz, ze cie nie kocha? nie lepiej byloby zwrocic jej wolnosc? zycie z osoba niekochana tez jes ciezkie, uwierz

Jestem pewny że jestem i z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością z wzajemnością .

Gość zwykły nikt
... rozwód..? tak podjąłem taką próbę... złożyłem dokumentu rozwodowe, pomimo że ją kochałem i kocham, ale ile można żyć w upodleniu..?... niestety uległem próbie szantażu i wycofałem się... choć wszyscy odradzali mi ten krok...czy żałuję? Z perspektywy czasu Tak, ale nie chcę niczyjej krzywdy, a już na pewno nie osoby którą ja kocham...

Gość gość
No raczej większość osób nie jest z wielkiej miłości.

Gość gość
eeeee coś kręcisz. Gdyby żona cię nie kochała, toby cię nie szntażowała i zgodziła się na rozwód i pisze ci to właśnie kobieta, która rozwiodła się z pierwszym mężem, bo go nie kochała.