Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscccM

Teściowa powiedziała że zabierze mi syna

Polecane posty

Gość goscccM

bo ona z teściem ma więcej pieniędzy. Ma syna jedynaka(mój maż) którego wychowywać nie umiała, rozpieścili go, mąż nie wie że ma po sobie posprzątać, po pracuje miesiąc dwa i już zmienia pracę bo mu się znudziło lubi wypić a teściowa mówi że swojego syna wychowała dobrze. nie chciało się jej gotować to dawałą mu na hamburgery a by tylko mieć święty spokój

Gość fajne to
r o w o k a c j a p r o w o k a c j a p r o w o k a c j a r o w o k a c j a p r o w o k a c j a p r o w o k a c j a r o w o k a c j a p r o w o k a c j a p r o w o k a c j a

Gość mam swoj punkt widzenia
alez nie kazdy syn lubi bzykac wlasna matke, nie stresuj sie tak :classic_cool:

Gość goscccM
i teraz chyba dopiero obudzil się w niej instynkt macierzyński który chce przelać na mojego synka

Gość fajne to
r o w o k a c j a p r o w o k a c j a p r o w o k a c j a r o w o k a c j a p r o w o k a c j a p r o w o k a c j a

Gość gość
Sraj na tesciowa. Mi mowila ze zabierze mi corke moja. Od 4 lat ta pseudo kobieta widuje swoja wnuczke co dwa tygodnie tylko dzieki temu ze jej synek a moj byly juz na szczescie, mieszka z nia pod jednym dachem. :D

Gość goscccM
po rodzinie po znajomych opowiada o mnie niestworzone historie, dwa razy zawiozła nas do lekarza to mi małego z rąk zabierała bo ona go na rękach musi nosić ja nie mogłam dojść, do gabinetu weszła pierwsza chociaż jej mówiłam zeby z nami nie wchodziła bo to ja jestem matka a nie ona