Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościara

czy nieatrakcyjna dziewczyna ma szanse na faceta

Polecane posty

Gość gość
problem w tym, że autorka chce PRZYsTOJNEGO faceta, co może być trudne, bo w Polsce nie ma przystojnych meżczyzn. Za to w Anglii np widziałam pary typu: ON- model, piekna twarz i ciało, ONa- grubaska, zapuszczona, tluste rude wlosy i świnkowata twarz.

Gość gość
no fakt , w Polsce może i ciężej o przystojnego faceta ,ale nie wiem po co autorka koniecznie chce przystojnego... Powiem szczerze ,że nie raz podrywali mnie przystojni ,ale wybierałam przecietnego bo miał lepszy charakter, był bardziej zaradny ,a nie myślal tylko o piwku kolegach i ,,siłce" . ważne żeby facet nie był dla nas odpychajacy, brzydki czy zaniedbany ,ale to nie musi być jakiś gwiazdor, litości...Większa zaleta u faceta to zaradność( nie chodzi mi o to żeby autorka poleciała na pieniądze ,ale żeby szukała faceta odpowiedzialnego)

Gość gość
może nie musi być bardzo przytojny, ale chemia jest konieczna w związku

A ja chetnie poznam i zakocham sie w nieatrakcyjnej i brzyduli. Mowie powaznie. Jesli bedzie mila dobra kochana to bardzo chetnie poznam taka nieatrakcyjna brzydule.

Gość gość
Bo wszystkie dostałaś, jesteś brzydka ok, nadrabiają osobowością i sexem a facet się znajdzie. Ale ty się dobrze nie ubierzesz bo nie, tyłka nie dasz bo nie, to nie tamto nie ale ja chcę. Równie dobrze kloszard może iść do salonu i chcieć nowego Mercedesa. (Choc Rydzyk mówi że bezdomni mają fury) Nie stać cię na przystojniaka, albo bierzesz podobnego sobie albo zostajesz sama i koniec tematu.