Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś miała obniżoną temperaturę w CIAŻY

Polecane posty

Gość gość

Normą jest, że temperatura w ciąży jest podwyższona.Ja jestem jakoś pewnie w 6tc ciąża potwierdzona przez badanie hcg, wizyte mam dopiero po nowym roku u lekarza i moja temperatura jest normalna 36,6 36,5 taka jaką miałam w 1 fazie.Jest to moja pierwsza ciąża i do tego dochodzą silne bóle podbrzusza.Czy to normalne?

Gość lola z tarnopola
ja rzygalam jak kot przez pierwsze 3 miesiace

Gość gość
Najbardziej męczą mnie te bóle czasem są one na prawdę uciążliwe i nie wiem co jest

A jaką masz zwykle temperaturę ciała? 36,6 ? Na parentingu masz artykuł o niskiej temperaturze w ciąży. Wpisz w wyszukiwarkę. Ja się nigdy z czymś takim nie spotkałam, ale może inne dziewczyny C***omogą. parenting.pl/portal/niska-temperatura-w-ciazy - artyluł

Bóle podbrzusza podobne do miesiączkowych są zwykle normą w początkowych tygodniach ciąży.

Gość gość
Tak właśnie moja normalna to tak od 36.4 do 36.6 po skoku 36.8 czasem 36.9 Bóle podobne do tych miesiączkowym mam plus kłucie w okolicy jajnika i w tym samym położeniu co jajnik tylko wyżej też kłuje

Gość gość
Morrigna ty jednak lubisz tematy o temperaturach :D. Tylko bądź grzeczna i nie zarzuć autorce że zakłada kolejny taki temat (chyba że jesteś w trakcie szukania).

Gość gość
może masz niski progesteron, mozesz sobie go zrobić na wlasną ręke będziesz spokojniesza, no jednak z drugiej strony 36,6 też może być w ciąży