Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poznać ze facet myśli o eks

Polecane posty

Gość gość

spotykam się z nim od paru tygodni, od 2 dni jesteśmy razem tak oficjalnie. tak czy siak poznajemy się ciągle. on był przede mną rok w związku z dziewczyną, którą bardzo kochał. była to jego pierwsza miłość. wcześniej miał relacje jedynie takie gówniarskie. ona jednak go bardzo zraniła, przez pół roku zdradzała z innym... od jego znajomych wiem, że bardzo cierpiał po tym. po chyba ponad pół roku wrócili do siebie na chwilę, ale że to nie było to samo, podziękowała mu i tego samego dnia związała się z innym. to było 4 miesiące temu. ja jestem z moim eks rozstałam się ponad 2 miesiące temu i ten aktualny pomógł mi zapomnieć. teraz tylko on się liczy, a eks może robic co chce. mój chłopak na pierwszej randce rzucił tylko, że ma do niej żal. nie chciał o niej mówić. boję się, że nadal o niej myśli, że może to go nadal boli. mimo moich filmów, nie daje mi powodów do takich obaw. nie mówi o niej, mówi że się we mnie mocno zauroczył, daje mi to odczuć. przy znajomych jest wpatrzony. z nią chyba nie utrzymuje kontaktu. ale tak na wszelki wypadek... jak poznać, że facet będzie miał ją w myślach, że rozpamiętuje?

Gość gość
Tutaj chyba Ty więcej o niej myślisz niż on. Za dużo wiesz o jego poprzednim zwiazku i dlatego kombinujesz.

Gość gość
mi moj ex powiedzial (poniewaz jak twierdzil ze jestem i bede jego pierwsza miloscia,ze tylko mnie zawsze bedzie kochal) ze nawet jak bedzie z kims innym bedzie myslal o mnie, tesknil za mna itd.. , wiem ze jest to mozliwe, jesli sie cos czuje do kogos,to ciezko byc szczesliwym z kims innym

Gość gość
Każdy tak mówi...

Gość gość
gość 2 posty wyżej... czy ja wiem czy to prawda, co twój ex mówił? czy to nie tak, ze mówił to co chciałaś uslyszeć, albo to, co myślal tylko w tamtym momencie? JAK poznać, że on o niej myśli.... mam nadzieję, że faktycznie wyszukuję problem

Gość gość
pierwsze milosci sa najsilniejsze bezapelacyjnie i pamieta sie je zawsze

Gość gość
no ja też kochałam raz faceta, z którym byłam 2 lata. ale ponad rok temu się rozstaliśmy. może nie skrzywdził mnie tak jak tamta mojego obecnego, ale mam do niego sentyment :) mimo, że nie chciałabym być z nim ponownie. calował się z inną... :/ a zdradzanie przez pół roku, to masakra. jestem ciekawa CZEMU! skoro on jest taki kochany, inteligentny, szanuje kobiety, nie dobiera się, nie spieszył się z pocałunkiem, rozmawia, jest czuły... może się jej znudził. dziwna jakaś, że takiego faceta wypuściła z rąk.

Gość gość
Nawet jak facet powie: "Zawsze bede Cie kochal" to nie znaczy, ze zawsze bedzie Cie kochal. :) Mowi tak bo czuje w tej chwilii. Jak pozna inna i sie zaangazuje to mu przejdzie. Logiczne.

Gość gość
"Każda milosc jest pierwsza..." wiec zawsze mówi się to samo i zawsze tak samo się w te wypowiadane slowa wierzy.

Gość gość
skoro tyle razy sie zakochuje i odkochuje , to jak to jest w koncu z ta miloscia ? kiedy kobieta jest dla niego ta jedyna ?

Gość gość
W koncu albo trai na jakas co mu podpasuje tak zeby spedzic z nia zycie albo wiek g do tego przycisnie. To od ludzi zalezy jak poprowadza zwiazek. Nie ma tak ze milosc spada z nieba.

Gość autorka tego tematu echh
niby tak jest.. faktycznie. ja sobie wkręcam niepotrzebnie, ze on o niej myśli...Myślicie, ze dobry rozwiazniem dla mnie będzie przyglądanie mu sie z boku, zdystansowanie do momentu, kiedy powie Kocham? bo nie chce się angażować emocjonalnie, a pozniej dowiedzieć, ze jednak o niej nie zapomniał. naprawde on mi nie daje odczuc, ze tak jest, ale widocznie sama sobie wyszkuję problem... choć kobieca intuicja rzekomo mało kiedy zawodzi

Gość gość
Zajmij się nim odpowiednio to będzie myślał tylko o Tobie. Flirtuj, uwodź, bądź zmysłowa i intrygująca a gwarantuję, że nawet jeżeli myślał o tamtej to przestanie. Dasz mu powody, żeby myślał tylko o Tobie i o tym co będziecie razem robić. Trzymam kciuki:-)