Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie cwiczen fizycznych

Polecane posty

Gość gość

a chcialabym zrzucic ok 5 kg, czy dam rade to zrobic ograniczajac jedzenie i wogole jedzac zdrowiej? Nie chodzi mi o zrzucenie 5 kg w tydzien, moze to byc rozciagniete w czasie, np 2 -3 miesiace, ale czy jest taka szansa? Zrzucilyscie tak kg? Ja po prostu nie lubie cwiczyc, nawet jak sobie juz postanowie, to cwicze ok tygodni - dwoch, a potem rezygnuje, bo od rana mysle, ze po pracy jeszcze mam te cwiczenia do wykonania. Prosze o wypowiedzi. (chodzi i glownie o wyszczuplenie brzucha)

Gość gość
Napewno dasz radę ale z ćwiczeniami jest lepszy efekt, jędrniejsza skóra. Ja w tym roku schudlam 17kg i pewnid gdybym nie ćwiczyła to byłoby fatalnie

Gość gość
ja tez nie lubie cwiczyc, ale sama dieta bedzie ciezko. Pozniej wrocisz do dawnego jedzenia i kg. wroca. Moze sprobuj na stale zrezygnowac ze słodzenia (kawy, herbaty) i np. jasnego pieczywa. Do tego codziennie zielona herbata. No i raczej nie jadac słodyczy. Ja tak zrobiłam 5 lat temu, waga mi spadła o pare kg i się utrzymuje.

Gość gość
herbaty i kawy od dawna juz nie slodze (chyba z 5 lat), ale niestety musze jeszcze zrezygnowac ze slodkosci, bo to chyba glownie przez to niemoge zrzucic.

Gość gość
a jeszcze dodam ze wtedy moja tesciwa stwierdzila ze to za malo co robie i ona olala tez ziemniaki i sery. Efekt byl taki ze oczywiscie do ziemniakow i serow wrocila, no i do slodyczy i jest grubsza niz wczesniej.

Gość gość
to jak tak lubisz sodkie to polecam zdrowsze słodkie: gorzka czekolada, desery z jogurtow, musli i owoców, sorbety owocowe.

Gość gość
dzieki dziewczyny! czyli nawet jak sienie cwiczy, to jest szansa na utrate kg? Nie wiem czy tylko ja jestem taka, ze nie lubie cwiczyc, czy wsrod Was tez sa takie dziewczyny? oczywiscie ogolnie lubiesie ruszac, i tez czasem sobie pocwicze, ale nie lubie tego rygoru, ze np w tygodniu 5 razy po 50 min :(

Gość gość
a mi sie wydaje, ze cwiczenia sa niezbedne

Gość gość
Znajdź sobie dietetyka, powie Ci coś jeść. Mój mąż na zdrowym żywieniu (posiłki o tej samej porze, bez zbędnego tłuszczu, pełnoziarniste, bez cukru, ale z produktów normalnie dostępnych) schudł 22 kg w pół roku. Wyniki miał rewelacyjne. Ćwiczyć zaczął dopiero jak schudł:)