Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc dla zwierzat ze schronisk

Polecane posty

Gość gość
Up. Zwierzaki górą! Oddajmy im choć odrobinę naszego serca za krzywdy jakie wyrządzamy na co dzień.

Ciężko jest zdobyć zaufanie niektórych psów ze schronisk. Wiele przeszły i mają już dystans do właściciela. Kiedyś zaadaptowałam pięknego owczarka niemieckiego. Pełen życia i w ogóle. Z czasem tak się zżyliśmy, że już bym go za nic nie oddała. :P

Gość gość
PILNIE SZUKAMY WŁAŚCICIELA, DOMU TYMCZASOWEGO, DOMU STAŁEGO Imię tymczasowe: Nel W dniu dzisiejszym ( 20.01.2014r) w Malborku przy ul Jagiellońskiej została znaleziona błąkająca się malutka sunia (szczeniaczek ). Nie wiemy czy została porzucona czy po prostu zaginęła komuś. W momencie znalezienia Nela miała na sobie różową obróżkę. PILNIE SZUKAMY WŁAŚCICIELA, DOMU TYMCZASOWEGO, DOMU STAŁEGO POMÓŻMY NEL Więcej informacji: Stowarzyszenie REKS 666-386-567 reks-malbork@wp.pl

Gość gość
I nie kupujcie produktow mlecznych i nabialu bo nie jest on produkowany w taki sposob jak w reklamach. Jezeli macie odwage zjesc cos co nie jest przeznaczone dla ludzi, miejcie odwage sie dowieciec jak to jest robione! http://www.sliceofcruelty.com/ """" Obejrzałam I jak ktoś może mowić, że ludzie z natury są dobrzy Ludzie to podłe bestie, nie zasługujące na to by żyć Od lat nie jem mięsa, ale nabiał już tak, ale wiem , ze oszukiwałam samą siebie Jadając nabiał i tak pośrednio zadawałam śmierć Przyszła pora na porzucenie nabiału Dziękuję osobie, która wkleiła ten filmik

Gość gość
Ja nie jem mięsa, a jajka i mleko mam swoje, wiec nic nie kupuje i całe szczęście. Film mnie zwalił z nóg-o mały włos bym zemdlała. To nie dla mnie, proszę piszcie co w linkach, bo kiedyś na prawdę przytomność stracę.

Gość gość
Dlaczego usunęli temat z prośbą o podpisywanie petycji? Nie było tam wulgaryzmów ani obraźliwych słów. Tylko prośba. Na tym forum jest pełno postów z wyzwiskami i głupich rasistowskich i zboczonych tematów ale ich nie usuwają. Ciekawe..