Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Party Chart

Sukienki na bal

Polecane posty

Gość Party Chart

Może trochę nienormalna jestem, że nawet Świąt nie było ani Sylwestra, a ja już o karnawale myślę... ale gdzie można naleźć w internecie jakieś ładne i niedrogie sukienki na bal karnawałowy (nie przebierany:P)? Żeby wystarczyło kliknąć, zrobić przelew i tylko czekać na kuriera !

Gość Marceella
Ja tak kupiłam sukienkę na złotych wyprzedażach . Właśnie przyszła paczka.

Gość Fiona99
też zastanawiałam się nad zakupem ze złotych, bo obczaiłam wczoraj mega kieckę ! Wiem, że za późno, bo sylwester już zaraz i jestem zła na siebie, że nie znalazłam jej wcześniej:( W każdym razie kupię ją, jeśli na sylwka, przynajmniej na urodziny ją założę :D

Gość gość
popatrz na aukcjach na świstaku

Gość Gabrysiaa
Ja kupuję sukienki na bacardo.pl, bo tam są rozmiary dla kobiet, które nie są wieszakami. Szybko realizują zakupy. Jestem naprawdę zadowolona i mogę każdej polecić ten sklep.

Gość gość
Jeśli chodzi u sukienki , na karnawał to śmiało mogę polecić stroje z http://evita.com.pl/ co prawda karnawał, już dawno za nami, ale pamiętam ,że w tym sklepie oferta była dość spora,niektóre sukienki były bardzo oryginalne, wręcz jedynie w swoim rodzaju :D jeśli ktoś lubi czuć się wyjątkową, to polecam ich stronkę.

Rzeczywiście śliczna sukienka i ogólnie całkiem ładne ciuszki.