Paulinaa1999 0 Napisano Grudzień 19, 2013 Witam :) mam 14 lat i chciałabym się was poradzić czy mogę używać tamponow i jakich najlepiej ? Kupiłam sobie ostatnio i nie zbyt mogłam go włożyć bardzo bolało, próbowałam w różnym kierunku zgodnie z instrukcja. Proszę o kilka rad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2013 jeżeli już na prawdę musisz- choć moim zdaniem powinnaś jeszcze się wstrzymać- to zacznij od najmniejszego rozmiaru i zakładając tampon musisz się jak najbardziej rozluźnić, bo inaczej nic z tego nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2013 W tej sprawie poradź się lekarza. Zazwyczaj zaczyna się od rozmiaru mini, ale być może masz specyficzną budowę i to nie dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2013 Rozumiem . Dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2013 Ja mam z kolei 18 lat i też chce zaczac stosowac tampony. Zainteresowaly mnie beppy - nie maja sznureczkow. Uzywala ktoras? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach