Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riccy

DZISIAJ mój facet przyzał się do zdrady

Polecane posty

Gość riccy

jestem z nim 2 lata, dzisiaj wyszło na jaw ze w wakacje spotkal sie na imprezie ze swoją byłą i przespał się z nią. wyrzuciłam go z mieszkania, ale i tak tutaj wróci, bo mieszkamy razem, a do najbliższej rodziny on ma 600 km więc nie tak szybko się wyprowadzi. co ja mam teraz zrobić, wyjechalismy na studia a teraz cooooo, wszystko szlak trafił :( :( :( :( :( :( :(

Gość gość
noo i jak znam panny z twojego wieku przyjmiesz go i uglaskasz jakby nigdy nic k****a dziewucho skoncz choc kochasz bo z tego i tak nic nie bedzie przeplacz przecierp ale wypieprz kogos kto to zrobil po tak krotkim byciu razem to tyle a co zrobisz ....twoja sprawa tak bedziesz sie meczyc

Gość riccy
to nie jest takie proste, placimy po polowie za mieszkanie, sama nie dam rady opłacic rachunkow. pracujemy nawet razem ja naprawde nie wiem co zrobić nie chce z nim przez najblizsze dni moze nawet tygodnie rozmawiac zwlaszcza ze gdyby nie jego kolega to dalej nie wiedzialabym o calym zajsciu ...

Gość riccy
moj facet tak mnie oszukał ................... jak to jest ? niby kocha a posuwa inną jak sie zdarzy okazja..........

Gość gość
ro nie jest takie proste, placimy po polowie za mieszkanie, sama nie dam rady opłacic rachunkow. pracujemy nawet razem ja naprawde nie wiem co zrobić nie chce z nim przez najblizsze dni moze nawet tygodnie rozmawiac zwlaszcza ze gdyby nie jego kolega to dalej nie wiedzialabym o calym zajsciu ... X Wybacz mu i zyj z tym dalej, w koncu nie masz za co oplacic rachunku.

Gość gość
Rozumiem,że ja miałabym dylemat po 25 latach małżeństw i dwójce dzieci,a może i nie miałabym żadnego bo dzieci odchowane ale TY???