Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 400 zl za kozaki to dużo

Polecane posty

Gość gość
Ok. kupie, a wy ile płacilyscie za swoje?

Gość gość
Kup sobie :) też kiedys załowałam sobie na drogie buty, bo uważałam to za zbytek. Jednak pewnej zimy, znalazłam śliczne kozaki zamszowe w Venezii za 400 zł juz po przecenie. Kupiłam je. Tej zimy będzie 3 sezon jak mi służą i wyglądają nadal świetnie. Oczywiście o nie dbam, posłużą mi jeszcze na pewno ze 2-3 lata. A kolezanka wyżej dobrze napisała "co tanie, to drogie". Kupuj :).

Gość gość
ja tam bym nie chciała nosić jednych butów kilka sezonów, wolałabym kupić tańsze a częściej

Gość gość
Te tez sa po przecenie, kosztowaly ponad 500 zl... to mozliwe? czy te skreślenia sa dla zmylenia przeciwnika ?

Gość gość
Ja tak robiłam, ze co sezon czy dwa miałam nowe buty, ale widze, ze niektóre kobiety nosza naprawde super buciki...

Gość gość
Różnie może być, nie znam tego sklepu o którym wspominałaś. Ale 500 zł za skórzane, zimowe kozaki to realna cena.

Gość gość
Ten sklep nie ma zadnej nazwy... Buty to Caprise... Kolor camel, na obcasie, wysokie, marszczona gora... Sa takie modne?

Gość gość
Wiem tez ze niektóre panie potrafią zaplacic za torebke tysiaka!

Gość gość
Kupiłam kilka lat temu kozaki z Ryłko za 500 zł. Dla mnie to spora cena, ale były tego warte, skóra nadal wygląda świetnie i są mega wygodne.

Gość gość
ja płacę ok. 300 zł., a wcale nie mam kasy, bo studiuję. Lepiej jest kupić lepsze, bo szybko się nie rozpadną. Poza tym jeśli wiesz, że będziesz potrzebowała nowych butów w tym sezonie to możesz kilka miesięcy wcześniej na ten cel odkładać i tego nie odczujesz.

Gość gość
tylko patrz na jakość, a nie na metkę. Za takie pieniądze to skórzane. Nie sugeruj się metką sieciówek.

Gość gość
ja ostatnio kupilam sobie ocieplane botki za 400 zl, na grubym obcasie i jestem mega zadowolona. Przede wszystkim sa mega wygodne. No i cudnie wygladaja. Tez sie zastanawialam ale stwierdzilam ze co bede sobie zalowac. zarabiam 1400 ale moj facet wiecej wiec moge sobie pozwolic.

Gość gość
jeśli masz kase i nie będziesz musiała sobie później czegoś odmawiać to brać, porządne kozaki do najtanszych rzeczy nie naleza

Gość gość
To prawda. Lepiej wydać więcej pieniędzy, ale za lepszą jakość :-)

Gość gość
Macie rację, kupię sobie ładne, eleganckie buty, w końcu po to człowiek pracuje, prawda? :-D

Gość gość
Synkowi trampki za 150 pewnie kupujesz. 400 złotych na dwa, trzy sezony, to nie tak dużo. Kup sobie i nie miej wyrzutów. Ja mam na sobie workery Ryłko, które noszę szósty rok. Mam inne zimówki ale w tych chodzę najczęściej. Skleiłam je i wkładkę wymieniłam i biegam dalej. Moje stopy je uwielbiają.

Gość gość
Synom kupujemy buty do 200 zł i wydajemy jeszcze na inne ich potrzeby, bo ciagle się ucza i sa na naszym utrzymaniu, wiec to normalne, jak jesteś matka, to wiesz :-) a chińskiego badziewa za 30 zł nikt u nas nie nosi :-)

Gość gość
ja w tym roku kupiłam kozaki na przecenie za 119 zł, pewnie to szajs, ale mam grube łydki i to jedyne jakie na nie wmieściłam :-P jakbym miała ładne łydeczki to bym kupiła kozaki za 500 zł na kilka sezonów

Gość gość
Ja z kolei mam chude łydki, dlatego nie mogłam dobrać innych .Te jedne w miarę dobrze wyglądają, bo mają marszczenia i cholewy nie sterczą mi po bokach :-) W zeszłym roku kupiłam botki z wykładanym kożuszkiem nad kostką, dałam za nie 219 zl i już nie są modne :-( Najlepsze wg mnie sa klasyczne, ponadczasowe :-)

Gość gość
MNIE NIE STAC,ALE BYM SOBIE KUPILA