Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE MACIE PLANY NA SYLWESTRA

Polecane posty

Gość gość
Będę grał w grę

Gość gość
3 stówy od pary?? A gdzie tak tanio? Chyba na jakiś wiejskich potańcówkach.

Gość gość
Będę grał w grę

Gość gość
po 250 też są oferty :D w Katowicach, Rudzie Śląskiej, Mikołowie, Chorzowie :)

Gość gość
zapomniałam dodać - tanio i bez stania przy garach każdy coś do wspólnego koszyka wnosi. A taka potrawa z kociołka, pachnąca wędzonym boczkiem, czosnkiem i przyprawami podana nad ranem po przejściu 20 km, do tego kieliszek jarzębiaku, albo cudownej miodówki znów stawia na nogi.

Gość gość
Mój plan na sylwestra to robienie wszystkiego żeby nie urodzić:)

Gość gość
i po tym wpisie udowodnilas,ze sie nie nadajesz na imprezy tylko do garow ^^ Bo co,bo nie lubie pijanych ludzi? Bo nie kreca mnie pseudo paniusie ktore udaja wielkie damy a tak naprawde bulke przez bibulke a co innego cala reka? Bo smiesza mnie te wszystkie wypacykowane lalunie? I po co to na pokaz tylko i na samo wejscie,bo pozniej to juz nikt sie nie kontroluje i wychodzi szydlo z worka,nienawidze takiego motlochu,zdecydowanie wole zabawy w kameralnym gronie.A co do garow to ja nie gotuje moj maz jest w tym ode mnie lepszy :)

Gość gość
chyba mi lapka naprawią do sylwka ,to tak spędze ...pooglądam laski na sh.ow up pewnie z nudów

Gość gość
hehe dobre i to :)

Gość Lycka0510
a ja idę przed tv oglądać sylwka we wrocławiu na dwójce będzie disco! buchachacha

Gość gość
A ja wybrałam sylwestra z Polsatem ;) Akurat organizują w moim mieście więc długo się nie zastanawiałam ;p

Gość gość
Idziemy na bal sylwestrowy tam gdzie w zeszłym roku, było super:)

Gość gość
ja sie nie zgadzam z tym, ze jak ktos nie lubi imprez sylwestrowych to tylko do garow sie nadaje:O Ja nie lubie, a jestem bardzo rozrywkowa:P W mlodosci wybawilam sie za wsyztskie czasy, ale it eraz jak spotykam sie z przyjaciolmi to potrafie zaszalec i czasem wypic troche wiecej:P a nawet zapalic cos weselszego:P Nie znosze imprez sylwestrowych jednak od dawna. Uwielbialam kiedys sylwestra spedzac z przyjaciolka, pilysmy, zwierzalysmy sie i okolo 3 nad ranem zasypialysmy nad pustymi butelkami:D Urodziny, imieniny, imprezy bez okazji tak, ale sylwester nie podoba mi sie i juz:P Z mezem co roku gdzies jezdzimy po swietach na wycieczke, zwiedzamy sobie do sylwestra, a w sylwestra pijemy szmapna w pokoju hotelowym sami:) i tak nam juz od lat jest dobrze. W tym roku po raz pierwszy w sylwestra pracuje wiec to tez bedzie ciekawe doswiadczenie:D Maz natomiast bedzie grzecznie siedzial w domku i czekal do rana az przyjde z pracy:)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość 3 stówy od pary?? A gdzie tak tanio? Chyba na jakiś wiejskich potańcówkach. x x tyle np. jest w Łomzy za parę, zaczeli od 450zł za pare, teraz zeszli do 300zł i nadal nie ma kompletu, lokal, ktory w tamtym roku brał 400zł, w tym 230zł i dodam,ze to jedne z lepszych lokali w miescie, w obu bylam na sylwestrze ........... w tym roku idziemy do kumpla na imieniny do Sylwestra:D

mi akurat wypada visa run, wiec lece do kambodzy na 4 dni... sama... pewnie wyladuje w jakims barze, ewentualnie umowie sie z siostra na skype i napijemy sie razem szampana :)

Gość gość
u mnie bal nie wiem czy tanio czy drogo 350 osoba z open barem więc jadę szukać kiecki jakiejś no ale nie mam dzieci mogę poszaleć

Gość gość
w Kambodży 4 dni a jet lag przez tydzień... bidulko ty... HAHAHAHAHAAA

Gość gość
my spedzimy sylwka na plazy na pieknej Dominikanie, w poniedziałek wylatujemy;)

Gość 12345678899
ja robie impreze u siebie(parapetowa)

Gość oreczka00
My ze znajomymi bawimy się na parapetówce ;) Jak co roku zresztą ;) W tym roku na przykład każdy z nas musi wymyślić jakąś fajną zabawę. Ja przeglądam na przykład zabawy sylwestrowe: http://www.modnawo.pl/ciekawe-zabawy-na-sylwestra/ i zastanawiam się jaką wybrać ... Może mi podpowiecie?

Gość gość
a my z mężem pierwszy raz spędzimy sylwestra w domu, tylko we dwoje :) synka (10 m-cy) kładziemy spac o 20 i zaczynamy zabawę ;) będzie dużo szampana, sałatek i seksu :D

Gość gość
Mam w planie zacisnac nogi zeby urodzic juz w nowym roku:-) chociaz nie wiem czy dam rade bo juz dzisiaj w nocupy mialm skurcze

Gość gość
Mam w planie zacisnac nogi zeby urodzic juz w nowym roku:-) chociaz nie wiem czy dam rade bo juz dzisiaj w nocupy mialm skurcze

Gość gość
A my chodzimy i na bale i na sylwestra do lokali i nawet raz się zdarzyło że byliśmy na takim w świetlicy na wiosce bo u rodziny akurat byliśmy. Ale w tym roku zresztą jak w poprzednim idziemy na domówkę do znajomych będzie 12 osób fajny skład z zeszłego roku tylko ze była u nas, było super liczę na to i teraz będzie. Pozdrawiam i udanej zabawy dla wszystkich.

Gość gość
My tradycyjnie, w domu i ogrodzie, może kulig z pochodniami da się zorganizować? Będzie najbliższa rodzina i przyjaciele rodzin, łącznie ok. 24-28 osób. Jedzenie składkowe, każdy coś ze sobą weźmie, zmywarka i pralka sprawne, wyspać się i odpocząć też będzie można, aczkolwiek nie intymnie... ale zawsze jest wybór - hoteli i pensjonatów multum. Co mądrzejsi nawet wolą taką opcję, bo na rauszu lepiej dzieci nie płodzić:D Inga z Mazur.