Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy tak bardzo nienawidza Muzulmanow

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak bardzo nienawidzimy Muzułmanów? Widać to po komantarzach na wielu forach. Przecież Muzułmanie nie zrobili nic zlego Polakom. Polacy mieli bardzo dobre stosunki z muzulmanami, z Iraqu lub Iran. Iran przyjal nawet ponad 100tys polskich uchodzow podczas wojny. Z czego wynika nienawisc Polakow do muzulmanow? To jest bardzo dziwne.

Gość gość
bo mają kompleksy? bo są pariasami Europy i szukają kogoś gorszego od siebie?

Gość gość
nie mam nic do muzulmanow do czasu jak nie robia krzywdy innym ludziom, zwlaszcza kobietom

Gość oni bija kobiety
ARABY moslemy bija kobiety!!!

Gość gość
tak rowi, ktornie dobrze mozna napisac o "chrzescjanach" z Polski ktorzy, nachlani tluka swoje zony i dzieci

Gość gość
Przeciez nie kazdy arab chodzi w ubraniu islamisty,nie kazdy ARAB Moslem jest taki sam!!!...opanujcie sie nie kazdy arab modli sie nie kazdy arab przestrzega zasad ramadamu nie kazdy arab nie pije alkoholu ,czesto pija itp...................... Jakby wedlug waszych gloszonych teori -to wszystkie araby moslemy sa zli ,mordercy,zlodzieje,oszusci itp--to wszyscy arabowie moslemy w takim razie üowinni siedziec w wiezieniu...w ja za granica widze wielu wolnych arabow ..

Gość gość
* mają kompleksy - piszę oczywiście o Polakach a raczej o zakompleksionych polaczkach, czujących się gorszymi od innych europejczyków i szukających gorszych od siebie, żeby poczuć się LEPIEJ.

Gość ninkka
w krajach muzułmańskich podobno gdy nie stać biedaków na żonę, wtedy pozostają im do współżycia kozy i owce

Gość gość
ale co nas obchodzi co jest w krajach arabskich. Co nas obchodzi ze ****aja kozy? Muzulmanie nigdy nic zlego nie zrobili Polakom, to Polacy napadli na muzulmanow w Afghanistanie i Iraqu. Wiec skad ta nienawisc do Muzulmanow? Ps. Muzulmanie nie kradna, za to obcinaja rece

Gość PRAWDA o PL polak do Polaka
Polak zawsze patrzy na wyglad w pierwszej i drugiej kolejnosci. Ocenia czy masz kase czy nie. Jak nie masz to nie jestes godzien z nim rozmawiac. Patrzy wtedy z pogarda i wyniosloscia. Czuja niesamowiya pokore i uleglosc wobec bogatszych od siebie. Garna sie do nich jak muchy do gowna. Dyskryminuja kazdego, zawsze znajda powod. Taka jest prawda a prawda boli. Spotkac milego i usmiechnietego Polaka to jak spotkac Yeti.

Gość ninkka
Wysadzają się w autobusach i robią wszędzie syf, też tego chcesz w Polsce?

Gość gość
że robią syf to wiem, ale kiedy ostatnio jakikolwiek muzułmanin wysadził się w autobusie w Europie?!

Gość gość
ps a Polacy to nie robią może syfu?:) może nie aż taki, jak Arabowie, ale w porównaniu z Niemcami czy Holendrami większość Polaków to brudasy i prosiaki :) więc nie unoście się tak swoją dumą, bo jest goowno warta :)

Gość gość
Ale czy ty jestes taki tepy czy czytac nie umiesz? Czy jakis Muzulmanin wysadzil sie w polskim autobusie albo w szkole? Nie. To Polacy wysadzali i zabijali muzulmanow w Iraqu, topolscy zolnierze rozstrzelali afghanska wioske, a nie muzulmanie. Wiec skad ta nienawisc?

Gość PRAWDA o PL polak do Polaka
Wstydze sie gdy stoję w kolejce w polsce i w sklepie i słyszę jak obgadują innych.

Gość gość
Przynajmniej gardzą eurolewactwem wraz z ich polityczną poprawnością.

Gość LEWAK TO ZLO
21.12.13 Popieram Kolege

Gość gość
a kto to jest lewak? bo nie wiem czy według prawdziwego polactwa jestem lewakiem, jeżeli nie nienawidzę np. Murzynów, tylko są mi obojętni?

Gość gość
ja nie przepadam za nimi z tego powodu, ze naprawde zle traktuja kobiety i wierzcie mi, wiem co mowie. mam z nimi codziennie stycznosc. w dodatku w mojej miejscowosci mieszka ich wielu. na kobiete patrza jak na kawal miesa, a ich zony siedza w domu z dziecmi. wiem, zaraz powiecie, ze polacy robia to samo. owszem, z tym musze sie zgodzic. religia jak religia. moim zdnaiem moga modlic sie nawet 1000000... dziennie, obojetne mi to jest. wazne zeby wszystkie istoty traktowali rowno

Gość co wy wiecie
Z ARABAMI Moslemami ,trzeba wiedziec jak postepowac !! ONI jak trzmasz z nimi nie daja tobie zrobic krzywdy ,w przeciwienstwoe do polak do polaka...-----

Gość gość
POLACY -polak polaka strasznie obgaduja ,ida do kosciola modla sie gorliwie ,a zaraz pozniej obgaduja,bo rozwodka nie poszla do komuni.. POLAK do polaka szczegolnie za granica to wrog..niestety ,a moslemy wspieraja sie wspolnie trzymaja razem! nie to co polacy..

Gość gość
Muzułmanie gardzą lewactwem traktując ich jako bezrozumne zwierzęta. Lewactwo szykuje na siebie islamski bat w Europie.

Gość gość
na ch**j powtarzasz slogany internetowej gimbo-prawicy? w doooopie byłeś,gooowno widziałeś

Gość gość
zgodze sie z osoba powyzej, ze oni chociaz trzymaja ze soba. nie sa tak jak nasz narod "czlowiek czlowiekowi wilkiem"

Gość fahkir
Dobra to moze ja sie wypowiem. Ja jestem mixem :) heh, tzn moj Ojciec jest Arabem z Kuwejtu, a moja Mama jest Polka W zoładku mi się przewraca, jak czytam te niektore posty Eee... Dla mnie to kompletna zenada. Jak już wspominałem, moj Tato jest arabem i jest normalnym człowiekiem i mieszka w Kuwait City. Nigdy mnie czy mojej mamy nie uderzył, nie powiedział złego słowa. Nigdy mnie nawet nie klapsnął po tylku, jak byłem malym chlopcem. To jakiś koszmar, co wygadujecie, ja się czuje tym normalnie dotkniety :0. Znam wielu innych arabow i podobnie, jak moj ojciec, są fajnymi ludzmi i nie ma wsrod nich zadnej patologii. Nie wiecie, co mowicie i oceniacie. Moze są jakies okropne przypadki (swoją droga - zawsze to, co zle, jest nagłasniane i tworza si e niesprawiedliwe stereotypy), ale jak wszedzie. Dobra, Dobranoc!

Gość gość
Gdy w Europie Muzułmanie przejmą władzę, wtedy najpierw zaczną jako pierwszych wyrzynać wszystkich Lewaków.

Gość gość
ja nie dam się napuścić na muzułmanów. To żydzi sa zagrożeniem dla Polski i to żydzi okupuja nasz kraj!

Gość gość
Co dziesiąta osoba poniżej 25. roku życia jest teraz muzułmaninem. W sumie wykazano 75-procentowy wzrost tej populacji w Anglii i Walii w ciągu ostatniej dekady.

Gość gość
a co nas to obchodzi? To jest problem Anglików a nie nas.

Gość gość
Tolerancja to jedno, ale pozwalanie na dominacje obcej kultury nad wlasna to idiotyzm. Wszelkie 'udziwnienia' majace wplyw na zycie obywateli 'nie-muzulmanow' powinne byc dokladnie roztrzasane i likwidowane, zanim stana sie one czyms co uwazamy za zjawisko powszechne, tolerowane i dozwolone. Wyrzucanie ludzi posiadajacych psy z parkow, srodkow komunikacji miejskiej etc ze wzgledu na obraze uczuc religijnych muzulmanow, rozpowszechnienie zwyczaju zakrywania ciala i twarzy wsrod kobiet, przesladowanie osob mieszkajacych na osiedlach zdominowanych przez spolecznosc muzulmanska...etc Troche wiecej uwagi ze strony wladz nie zaszkodziloby sprawie, zamiast dbac o uczucia religijne muzulmanow powinni zaczac myslec o bezpieczenstwie i prawach rodowitych obywateli.