Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy dziewczyny JAK MAM WZBUDZIĆ U FACETA WYRZUTY SUMIENIA

Polecane posty

Gość gość

Witam ... co mogę napisać mojemu chłopakowi żeby poczuł się źle przez to co zrobił . Aktualnie wyje strasznie bo się pokłóciliśmy . Bo on zawalił , mieliśmy spędzić razem cały dzień miło , i umawialismy sie na to , a on dal koledze samochod i nie ma jak przyjechac . Nie przyjmuje do siebie w ogole tego ze on cos zrobił źle . Napisał żebym go nie gnębiła bo on ma już wiele problemów a ja go nie wspieram . a Robie na prawde wszystko , zawsze staram się z nim rozmawiać ... w ogóle zanikła u niego romantycznosc ..

Gość Stanislaw Jerzy Lec
sumienie mial czyste - nie uzywane

Gość gość
Napisz mu że jak ma więcej Cię już tak nie potraktuje, bo na to nie pozwolisz. Niech już więcej nie przyjeżdża jak ma ci taka laskę robić. I koniec, więcej nie pisz i się nie odzywaj.

Gość gość
Ale ja go kocham :( Nie potrafie funkcjonować bez niego i nie potrafie obrazić się na kilka dni ... to tylko może pogorszyć chyba naszą sytuacje . pewnie znow wezme wszystko na siebie . Mamy czasem troche inne zdania przez roznice wieku ... ja mam 17 lat , on 23 .. Rozumiem że ma problemy ale kurde nie kosztem naszego związku :( jeszcze mi zarzuci że go nie wspieram . A tak na prawde tylko ja jestem i bede przy nim w każdej złej sytuacji .