Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Czy tylko ja nie spędzam wigilii z rodziną

Polecane posty

Gość metalówaa1994

ja nie spędzam bo wole sobie posłuchac metalu w samotnośc****ograc na komputerze, pouczyć sie do sesji i troche pograć na gitarze zamiast odprawiac jakieś tradycyjne rytuały ludu chrzescijańskiego z rodziną i jeszcze dzielić sie z jakimś wujkiem opłatkiem :-o czy jestem nienormalna? :)

Gość gość
jestes nic nie wartą brzydką dziewuchą,która pozuje na nienormalną i oryginalną,robisz to na siłę i byc może ktoś na tym akurat forum da się na to nabrać,w każdym bądż razie przewaznie ludziom zal takich miernot chcących koniecznie zaistnieć

Gość gość
Ja C**** prostu współczuję. Mam fantastyczną rodzinę i cieszę się, że w końcu z nią pobędę. Napiję się wina z siostrą, pożartuję z bratem, pogadam z rodzicami. Nie mogę się doczekać. Musisz bardzo nie lubić swojej rodziny, skoro tak reagujesz na to, że miałabyś z nimi pobyć.

Gość gość
Tam było ja-Ci (Tobie)-po-prostu. Wkurza mnie ta cenzura na kafe, trochę przesadzają.

Gość gość
Wartosci wynosi sie z domu,wiec skoro niczego nie wynioslas,to tez niczego nie przekazesz swoim kiedys dzieciom,a jesli nawet zaden cie nie zechce,to zaplodnienia,to zostaniesz stara,zgorzkniala baba🖐️

Gość metalówaa1994
no ja mam ujową rodzine, z rodzicami sie kłóce, siostry nie cierpie bo jest totalnym przeciwieństwem mnie, plastikiem z gimnazjum.

Gość metalówaa1994
i jeszcze te beznadziejne prezenty jakie miałbym dostać :-o

Gość metalówaa1994
mmiałabym

Gość metalówaa1994
miałabym kurde jednego słowa nie potrafie napisac poprawnie, dopiero za trzecim razem :-o

A rozumiem, że metalu normalnie nie można posluchać tylko koniecznie trzeba spędzić samotnie święta aby to zrobić? Ja spędzam święta z najbliższą rodziną bez wujków i innych i wcale mi to nie przeszkadza w słuchaniu muzyki. Tu nie chodzi o rytuały tylko o czas spędzony z bliskimi. Co więcej powiem że zamierzam w czasie świąt nagrać nowy kawałek który w tenże metal się wpisuje. x x Po prostu na siłę chcesz pokazać jaka to jesteś niezależna, oryginalna i antymainstreamowa co w obecnych czasach stało się już co dna mainstreamowe