Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzorżeta

W święta mam zamiar pokazać dowody zdrady przy rodzinie

Polecane posty

Gość rzorżeta

Dużo czasu zajęło mi skompletowanie wszystkiego, ale udało się, dopięłam swego. Ponad pół roku zbierania dowodów, nagrywania z ukrycia, zdjęć z jego lafiryndą, warto było. Choć powinno być mi przykro i żal tych straconych lat, które zmarnowałam na tego d****arza, to jednak jestem z siebie cholernie dumna.

Gość Subdominanta
plyne se Warto :classic_cool:

Gość rzorżeta
Czemu głupia? temu, że nie dam sobą pomiatać?

Gość rzorżeta
Zapewne piszą jacyś frajerzy, którzy sami dorabiali niezłe rogi frajerom i skończyli tak samo jak mój. Kłamstwo ma krótkie nogi :)

Gość gość
sama popuszczasz szpary gdzie popadnie, obsmyczasz kolesiom w robocie pały a jemu bedziesz zdrade udowadniać?:o. Znam Cię:o spróbuj tylko to mąż się dowie ciekawych rzeczy:o

Gość rzorżeta
DObrze, że tak się nie zachowuje, bo bym ci uwierzyła, że mówisz prawdę. A nawet gdyby tak było to nawet bym się cieszyła gdybyś powiedział.

Gość gość
to co? wymieniamy się dowodami zdrady?:o

Gość blondyna 333
To są sprawy osobiste między wami, co rodzinie do tego?

Gość gość
jak widać to jakaś tępa sucz:O

Gość rzorżeta
Jasne, zrobisz mi wielką przysługę.

Gość gość
i komu masz zamiar się tym chwalić ? teściowej ? ona się ucieszy

Gość rzorżeta
Nic, racja. Chcę żeby jego rodzinka wiedziała jak zachowuje się ich synuś, a dodatkowo będzie to dla niego wielkie upokorzenie.

Gość gość
upokorzenie to by było gdyby musiał pół majątku oddać, mieszkanie i samochód a tak ?! dostaniesz liche alimenty i tyle

Gość rzorżeta
Nie rozumiem tego narodu na kafeterii. Gdybym pisała, że prawdopodobnie mnie zdradza to kazałybyście mi go śledzić, zbierać dowody, a następnie opublikować gdzie się da, a w pierwszym miejscu na kafeterii, następnie oznajmić calej jego i mojej i wszystkim rodzinom dookoła, żeby mu wstydu narobić. Zależy jak wam grają- tak tańczycie. Ludzie bez honoru.

Gość gość
jak jest zdrowa to żadnych alimentów nie dostanie:D do roboty i tyle:D

Gość gość
to ty nie masz honoru bo chłop cie w hója robi jak chce:) Jestes nieudacznikiem:D znalazł sobie lepszą:D a ty won do utylizacji:D

Gość rzorżeta
Alimenty? Hahaha z czego? On straci wszystko to co miał przy mnie, a miał wiele. Ta jego nowa zołza to jakaś biedaczka pracująca na kasie za lichy grosz. Na pewno nie zapewni mu dachu nad głową, markowych ciuchów i co w dzisiejszych czasach jest podstawą- samochodu. zgniją razem marnie.

Gość gość
tak trzeba z wami postępować:D wyeksploatować na maksa, naróchać się do bólu i won!!!:D i następna proszę:D....

Gość blondyna 333
Jeśli komuś tutaj brakuje honoru, to właśnie tobie. To , że masz jakieś dowody niewierności to bardzo dobrze, ale jakbyś miała właśnie honor to byś je zaniosła do sądu razem z pozwem rozwodowym. A ty chcesz urządzać jakieś szopki przy rodzinie.

Gość rzorżeta
Zazdrość przez Was przemawia, albo piszą tu sami tacy, co zdradzili swoje piękne i mądre żony z takimi bezmózgimi wywlokami żyjącymi za pieniądze państwa. Patologia i tyle, a wy razem z nimi.

Gość rzorżeta
a co was tak dupa boli, że ja chcę go załatwić tempe dzidy? Od ytch świąt już Wam się w d****h poprzewracało. Postawcie się w mojej sytuacji i pomyślcie jak byście postąpiły, a nie teraz wielkie damy zgrywają bohaterki z honorem wniżej niż dupsko.

Gość blondyna 333
I jak tu się facetowi nie dziwić? :)

Gość rzorżeta
Na prawdę nie rozumiem Was. A w czym mu sie dziwić? Znasz mnie, że mnie oceniasz? ZNasz go, że nagle dajesz sobie można pwiedzieć rękę za niego uciąć? SKąd w was tyle złości, dlaczego nigdy nie ocenicie obiektywnie, tylko tak, aby dokopać osobie piszącej. Nie życzę wam źle, ale mam nadzieję, że kieydś i wy będziecie o coś pytać, prosić, a może będziecie chcieli tak tylko pogadać i los wam się wtedy odwdzięczy.

Gość rzorżeta
Może i trochę podobny, ale tam dziewczyna jakieś pudełeczka mu ofiaruje, a ja poprostu podłącze USB do tv i pokaże co skompletowałam. Chciałam nawet pokazać Wam zdjęcie tej wywłoki, ale skoro tak podchodzicie do tematu to podziele się z kimś innym.

Gość helena szuka mena
Autorko . Rozumiem twoją złość , ale czego mogłaś się spodziewać po ludziach siedzących tutaj całymi dniami . Oni specjalnie piszą tak by ciebie zdenerwować . Mało kiedy się zdarza że ktoś komuś da sensowną radę aby ktoś mógł zniej skorzystać . Ja ciebie popieram jeśli jesteś w 100% pewna jego zdrady to daj dla niego nauczkę .

Gość rzorżeta
Helena dziekuje. Jedyna mądra wypowiedź. Tak, jestem pewna tej zdrady. Mam to na zdjęciach, na nagraniu, mam bilingi z jego telefonu, mam nawet wyciąg z jego konta w jakim mieście był, gdzie płacił i ile.

Gość gość
To bedą niezapomniene święta :-) A ja cię popieram.

Gość gosc kb
Kobieto wklej to zdjęcie, a jestem bardzo ciekaw ;)

Gość rzorżeta
Faktycznie, tam aż panny piszczą na pomysł tamtej autorki. Widać zależy od tego jaki się da tytuł. I pomysł wręczenia tego prezentu mi się spodobał, może i ja podłapię i wykorzystam u siebie. Chociaż jeśli tam mu pendrive'a to pomyśli, że dostał taki prezent i nie przyjdzie mu do głowy go podłączyć.