Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzorżeta

W święta mam zamiar pokazać dowody zdrady przy rodzinie

Polecane posty

Gość rzorżeta
za chwilę wstawie, tylko zrzucę na komputer. Zamazać jej twarz? Coś mi grozi jeśli ją opublikuje? Jakby nie było to jest d****** więc hcyba jej się należy.

Gość helena szuka mena
Ach te podszywy . Widzisz nawet im się to nie podoba że cię poparłam . Bardzo ci współczuję :)

Gość gosc kb
Ale tylko.twarz,reszte zupełnie zostaw odsłonięte,ba nawet rozebrane .

Gość helena szuka mena
Kochana napisz jaka była jego reakcja potem .

Gość gość
Dokładnie. On mógł tobą pomiatac, oszukiwać itp. To co chcesz zrobić nawet w połowie nie zadośćuczyni Tobie, ale zawsze coś. Dobrze robisz.

Takim postępowaniem i pokazaniem dowodu jego zdrady w Święta i to przy rodzinnym stole. Pokażesz tylko że nie jesteś lepsza od niego.

Gość rzorżeta
Dziękuję tym, co uważąją, że postąpię słusznie. Jarek, dlaczego uważasz, że nie jestem lepsza? A jakim prawem on zniszczył nasze małżenstwo i część naszego życia? Czy to się nie liczyło tylko to co ja zrbobię?

Gość blondyna 333
To trzeba było napisać na samym początku, że interesują cię wypowiedzi utwierdzające cię w przekonaniu, że postępujesz słusznie.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] jarek6776 To jest prawik który nie lubi kobiet. Nie wnikaj w jego wypociny ,

Gość rzorżeta
Blondyna, ja byłam przekonana, że postępuję słusznie, do póki nie przeczytałam tu kilku wypowiedzi.

Po prostu wszystkim zepsujesz Święta! A Święta to okres pojednania i zgody. Jeśli chcesz to zrób to po Świętach.

Gość gość
na pewno winny jest tak czy inaczej On a nie Ty ale czy to jest dobry sposób na wyjawienie prawdy to mam mimo wszystko wątpliwości

Gość rzorżeta
Tak powycinałam i zamazałam to zdjęcie, że chyba nie ma sesnu go wysyłać bo i tak niewiele na nim widać.

Gość gosc kb
Kup bron i użyj jej po prezentacji :)

Rozumie twój żal i ból ale zachowaj twarz w czasie Świąt. Tak powinna postąpić każda wartościowa kobieta. Jeśli chcesz wszystkim pokazać że twój facet to kanalia i erotoman to zrób to po świętach.

Gość helena szuka mena
Ludzie jak wy mnie denerwujecie ! To co autorka ma może jeszcze w święta życzyć mu wszystkiego najlepszego i udawać że nic się nie stało i być nadal kochającą żona ? A mężuś z rąk kochanki idzie do rodzinnego domu jak by nigdy nic na wigilię . Rób autorko to co uważasz za słuszne . Daj mu nauczkę żeby wiedział że nie z tobą takie numery !

Gość gość
Dajesz dziewczyno! Niech mu będzie wstyd, trzeba brać konsekwencje swoich poczynań!;p

Gość rzorżeta
Ppojednania i zgody ze zdrajcą? Jarek, no proszę cię.... zachowałbyś się tak w stosunku do swojej żony, gdyby tak z Tobą postąpiła? POmyśl.

Gość gość
Ja też uważam że to on powinien się przejmować że zepsuł wszystkim święta a nie Ty

Gość blondyna 333
A nawet niech mu życzy wszystkiego najgorszego. To jest wyłącznie ich sprawa, a nie żaden powód, aby bogu ducha winnych ludzi wciągać w takie rozgrywki i psuć im święta.

Gość rzorżeta
dokładnie gosciu.

Gość gość
zemsta ok, tylko poco mieszac w to cała rodzine . rozumiem ze i tka sie dowiedza ale to ze jakis frajer z***** ci życie toty musisz niewinnej rodzinie z***** swieta ? pomysl co zorbisz, ktos czeka cały rok na swieta a ty to zepsujesz. bedzie tak h*jowy klimat ze p*****ec, ja to po takiej wigiliibym nawet nie przyszedł na 1 i 2 dzien swiat .

Gość gość
A po tym całym ważnym wydarzeniu proponuję zainwestować w słownik ortograficzny.... tempe-tępe itd, Szkoda, że taką mądrą kobietę zdradza mąż.

Gość rzorżeta
Wiem o tym, że wszyscy będą mieli zepsute święta, ale czy ktoś pomyślał, że ja będę miała teraz zepsute życie przez niego? Nikt na mnie nie patrzył i ja się wcale nie zdziwie jak jego kochana mamusia o wszystkich jego wyczynach wiedziała.

Gość gość
Ludzie a to że dla niej już są Święta popsute i żaden klimat tego nie zmieni to już nie ważne? dlaczego ciągle ją osądzacie tak jakby to ona zdradziła. Niech się o naprawę klimatu i atmosfery mąż oszust stara.

Gość Bardzo Stara Panna
Jaaaasne...nieszczere uśmiechy albo zaciskanie zębów ,bo Ś w i ę t a ...:P Udawajmy,że wszystko pieknie...:P.Święta to czas zgody,ale na Autorkę chyba za wcześnie na przebaczenie,zrozumcie,że musi mieć czas na złość,nienawiść,a nawet zemstę,jesli tego potrzebuje.A jej zemsta jest niewielka,nie przesadzajcie.Upokorzy go przed rodziną,tak jak on ją upokorzył.Jesli pokazałaby mu dowody sam na sam,to pewnie przed rodziną by się wybielał,a ona by wyszła na najgorsza...Trochę zrozumienia ludzie. I nie przesadzajcie z tą hipokryzją w Święta;)

Gość gość
Jeśli dopiero po świętach autorka wyskoczy z pozwem, to maz może naopowiadac o niej rodzinie nie stworzonych rzeczy. A tak wszyscy będą mieli czarno na białym, ja bymiala jeszcze satysfakcję z jego miny.

Gość gość
czyli zamiast łamac sie opłatkiem beda latac bluzgi ... patologia.