Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci sąsiada i ciągły łomot wieczorem

Polecane posty

Gość gość

czy dzieci, jedno 6 drugie 8letnie muszą w domu stale łomotać? Co wieczór od godz.19 do 22ej mam łomot, bieganie, wytupywanie rytmu nogami.

Gość gość
myślałam nawet, że pan sąsiad bije żonę, ale raczej nie, bo razem z żoną kradli we wspólnocie (sąsiad ma na pieńku, bo nie rozliczył pieniędzy za remont (ukradł) i wydaje mi się, że robi po złości i te dzieci celowo są namawiane do hałasowania).

Gość gość
skąd ja to znam, tylko u mnie z dołu, do tego jeżdżenie takim rowerkiem, masakra!! a dzieciak ma dopiero 3 lata, jego siostra rok, dopiero sie zacznie

Gość gość
w te i z powrotem te dzieciary biegają jak nie zapędzane. Głowy sobie niedługo porozbijają, bo do upadłego te gonitwy trwają.

Gość Mery Ku
daj dzieciom spokój to ich dzieciństwo :)

Gość gośćg
pewnie, zwłaszcza, że tatuś porządnie nakradł, okradł głupich co nie pilnowali swego, więc dzieciństwo im umie zapewnić

Gość Mery Ku
Nie mam pojęcia co robi jego tatuś u nie obchodzi mnie to ani trochę, Dzieci sobie ojca nie wybierały , więc daj im spokój , jak nikt ich nie bije to się nie wtrącaj , mają prawo biegać i hałasować , a ty nie bądź takim marudą. Może częściej wychodz z domu to nie będziesz musiał tego słuchać , albo puść sobie głośno muzykę.

Gość gość
u nas to samo jedna ma 3 lata druga 1 rok ta starsza rowno nam daje do wiwatu , maz juz dwa razy u nich byl bo czasami to telewizora nie slychac caly dzien biega, skacze i tlucze czyms w podloge czasami to mi sie do domu nie chce wracac jak wiem co sie bedzie dzialo na gorze

Gość gość
mozesz wybrac domek jednorodzinny,to jest urok bloku.

Gość gość
każdy człowiek ma prawo do odpoczynku

Gość gość
a dzieci do zabawy

Gość gość
tez mam ten problem z bachorem ponad 3 letnim, który mieszka nad nami, kilka razy już była interwencja u sąsiadów, która oczywiście nic nie dała. A czasem hałas jest taki, że naprawde się zastanawiam co takie małe dziecko może robić, że generuje dźwięki i drgania, jakby nad nami była stadnina koni a nie mieszkanie :/

Gość Ale to już było
Co za podły naród.Dzieci maja swoje prawa i muszą się wyszumieć.Przecież dziecko nie usiądzie w jednym co było by oznaka debilizmu.Co ciebie obchodzi ojciec, skąd tyle złośliwości u ciebie.Tak zachowują się stare lampucery!!![ zly] Jeżeli ci nie pasuje mieszkać z ludzmi, wyprowadz się na zad***e , najlepiej do stodoły!😡

Gość gość
ach, nie ma co tutaj dyskutować skoro większość wyznaje zasadę "wolność tomku w swoim domku", a to co poza moim mieszkaniem mnie nie obchodzi... niestety jest to typowe podejście dla totalnego chamstwa...

Gość gość
To nie wina dzieci a ich rodzicow ze nieustannie plaszcza dupsko przed komputerem albo TV zamiast z nimi wyjsc gdziekolwiek Osoby ktore takie zachowanie usprawiedliwiaja to albo leniwe zapasle mamuski co to spasnego zadka z domu zima nie rusza, albo tatuski sprzed kompa (niech sie dzieci nawet meblami rzucaja byle od gry nie oderwaly) - generalnie osoby co zamiast wychowwac dzieci hoduja je jak bydlo. Do tego niezle chamy (kiedys dzieci sie upominalo, a nie olewalo, a sasiadow wysluchiwalo) i patologiczna biedota skapiaca kasy na wyciszenie pokoju

Gość gość
kiedyś dzieci mogły się wyszumieć na dworze teraz dzieciaki trzymane są w domu i w domu rozrabiają. Ja też mam taką sytuację, że nad moją sypialnią jest pokój dziecięcy, ciągły łomot od 6 do 23, szału mozna dostać:) Ale już niedługo urodzi się moje dziecko i się odwdzięczę:P

Gość advgość
http : //f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5782063

Gość advgość
a powiedzcie co zrobić, skoro rodzice te dzieci wręcz zachęcają do tupania? Skoki z łóżka i na łóżko to norma. Dywanu nie mają i mimo, że to kamienica nie blok to łomot się niesie. Dzieciar w drewniakach wytupuje po podłodze. Najpierw myślałam, że to przypadek, ale z moich doświadczeń w opiece nad różnymi dziećmi widzę, że to nie jest niechcący.... jestem zła 😠