Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka wiem ale pocieszcie

Polecane posty

Gość gość
Skoro on ma w d***e, to po co mam jakis honor trzymac ? Skoro mnie olał, to i tak jakby mi podciał skrzydła. Wiec co za roznica, z kims kogo nigdy wiecej prawdopodobnie nie zobacze.

Gość gość
Ja tez rozne rzeczy mowie na odczepnego, a potem nawet napisac mi sie nie chce. Po co rozwijac temat? A tak nie odzywam sie, i cisza jest wymowna. Nie chce mi sie odpowiadac na pytania, ze dlaczego, a moze sie zastanawoei, a moze niezobowiazujaca kawa. Nie mam czasu na takie pierdy.

Gość aveadorre
Ja nigdy nie bylam w takiej sytuacji. Zawsze jakos faceci, z ktorymi bylam na randce zabiegali o moje wzgledy. Wiec mysle, ze jesli facetowi zalezy to nie gra w gierki, tylko "pilnuje; kobiety, zeby inny jej nie skradl mu sprzed nosa w czasie jego milczenia.

Gość gość
dokladnie, jakby chcial, to by sie odezwal....on pewnie po pierwszej randce liczyl tylko na szybki seks i tyle, ty nie bardzo chetna, to dal sobie spokuj....

Gość gość
No tak, szczegolnie ze mu napisalam ostatnio ze mam wrazenie ze mu o jedno tylko chodzi... To mi napisal "analizuj". Heh.

Gość aveadorre
I jeszcze czas swiateczny, a on nie odezwal sie? Wg mnie to jego milczenie jest bardzo wymowne, Szybko przejrzalam Twoj temat i zdaje sie, ze jego smsy czesto zawieraly zaowulowana seksualna tresc, a Ty nie odpowiadalas z entuzjazmem na te wiadomosci. Co pewnie bylo/jest znakiem dla niego, ze nie jestes zainteresowana znajomoscia na seks. Dal sobie spokoj. I mysle, ze dobrze, bo widac na tej podstawie, ze macie inne priorytety i oczekiwania.

Gość gość
No nie, tylko w wigilijny dzie żeśmy smsowali cały czas. I tak jego wiadomości miały często seksualną rzecz. No to trafiłam na podrywacza... heh. Rzeczywiscie dziwne mi sie wydawało, że o rodzine gada, o zarobkach tak od razu, co mnei too... Nie dowiedziałam się co lubi czego nie hmmm...

Gość aveadorre
Mowil o rodzinie, o zarobkach, zeby wywrzec na Tobie dobre wrazenie. Bazujac na roznych stereotypach doszedl latwo do wniosku, ze mowiac o rodzinie, pracy, zarobkach sprawi, ze odbierzesz go jako dojrzalego, rodzinnego, odpowiedzialnego. Wszystko to dla zmylki, tzw. wilk w owczej skorze. Typowe zagrywki. Nie masz czego zalowac.

Gość gość
No to na mnie wrażenia nie wywarł. Może dlatego, ze ja mam lepszą sytuację. Ale na Facebooku też tak się kreował, na takiego, wszystkie posty od dziewczyn, jakiekolwiek ślady że ktoś coś usunął, zdjęcia rodziny. I tak by się starał dla głupiego seksu ?

Gość aveadorre
A jakiez to wielkie staranie?? TY TO uwazasz za staranie sie? Tak nisko sie cenisz??

Gość gość
No starania bły opisanie w postach poprzednich. Między innymi pomołg mi w przeprowadzce, przyjechał do mnie 120 km zabrał na randkę zapłacił.Troche czsu poswięcił, rozmawialiśmy od casu do czasu.

Gość aveadorre
Pomaga sie nawet kolezance w przeprowadzce. A na tej randce to chyba nie zjadlas i nie wypilas za fortune. Jesli akurat nie mial opcji innego seksu, a z Toba taka ewentualnosc pojawila sie, to chcial sprobowac dokad go ta taktyka zaprowadzi.

Gość aveadorre
Facetami zadzi poped i seks jest dla nich silna motywacja do zawierania znajomosci z kobietami; znajomosci, ktore czasem sa trwale, trwalsze, a czasem krotkie, epizodyczne. Motywacja kobiet jest bardziej zlozona, i dlatego czasem paradoksalnie kobietom przestaje sie chciec spotykac z facetami ( To wlasnie Ty pisalas o dluzszej przerwie w randkowaniu);

Gość gość
Ja pisalam o przerwie, bo miałam faceta. Nie musiałam się wysilać na randkowanie z obcymi, o to mi chodziło bardziej. On wiedział o tym, o myślę, że może chciał to też wykorzystać.Heh. To teraz powinnam byc z siebie dumna! Ale opcję sobie wymyslil hehehe... Tyle się męczyć, przyjeżdzać nie wiem po co. Dla mnie to też jakieś dziwne, że przyjechał. W dodatku jego kolega mnie podrywal i jemu powiedziałam prosto z mostu ze nie ma po co przyjezdzac i seksu nie będzie, to mi powiedzial, że w tym ich miasteczku to ja księcia nie znajdę tylko mężczyznę. Pewnie mają na myśli, że tam się wszywcy na seks umawiają. A jak mu powiedziała, że ja to jestem porządna dziewczyna, to sie zasmiał heh. No po prostu nie wierzę, tacy facec***sują moją wiare w ludzi i jak ja mam teraz iść na randkę z kimś innym ? Teraz nikomu nie będe ufała.

Gość aveadorre
Badz cierpliwa. Sa faceci, ktorym zalezy na zwiazku, w ktorym seks jest dopelnieniem.

Gość gość
Ale mam byc cierpliwa do tego jednego wciąż ? Czy chodzi Ci o innych.

Gość aveadorre
O tym zapomnij, jak i on o Tobie. badz cierpliwa w zyciu, a trafisz na odpowiedniego faceta.

Gość gość
Hmmmm... To co mam być grzeczna i nic nie robić, Czy wywalić go z telefonu z fejsba itp, czy po prostu zagadac i zapytac co tam i jak bedzie brzmial nie zainteresowany to se dać spokój. Bo moze jest jeszcze szansa ze on się boi odezwać bo nie wie co, chciałby ale nie wie jak. Bo takie wyskoki miał na początku jak do mnei zagadywał. Pisał, przyszedłem ale już sobie idę... I takiej zachęty potrzebował, żeby porozmawiać.

Gość gość
Ach, no to teraz czas smucić się, że nie zauważyłam tego wcześniej... Ech...

Gość gość
O kurrr... właśnie się odezwał!!! Nie rozumiem...

Gość gość
a co napisal tobie?

Gość gość
hehe gadamy. I o tych seksualnych alzujach tez lol On sie mnie pyta czy ja z afacetami gadamw stylu " za rączke mnie złapiesz" a ja mu na to a co mam gadac : gdzie siębedziemy kochac na 2 randce" ? I tak gadamy i gadamy. I dodzlam do wniosku, ze on tak tylko głupio gada ciagle o tym seksie bo chyba nie wie o czym gadać chyba. Wogole on jest jakis taki nie wiem... Gadamy i gadmy o glupotach na tym czacie. A nie co kto lubi , ja nie wiem jak tak mozna. Moze musimy si ebardziej zapoznać bo to tak ie jest no nie wiem... dziwne. Taki troch ekoles nie wie co sie robi.

Gość gość
Nie rozumiem facetów naprawdę. On mi wygląda na takiego facet który albo nie wie jak poderwać dziewczynę. bo jest meeeega nieśmiały. I głupoty gada o tym seksie. Albo jest po prostu prstym ososbnikiem który myśli w kategoriach papu, seks i tyle. Aczkolwiek na żywo nie p******i takich głupot seksulanych tylko przez sms czy na czacie. A w dodatku zapytałam się go kiedy wraca do naszego wspólnego miasteczka, a on powiedziała że około tam któregoś, a to jest dzień po urodzinach mojego dziadka, o których mu powiedziałam. Czyzby chciał ze mną razem wracać? Heh.

Gość gość
I znowu ze mną czatuje heh.

Gość gość
Skoro on narzuca i nadaje ton rozmowie ( seks) to dlaczego Ty nie przebijesz sie z innymi tematami? Jestes chyba inteligentna osoba, oczytana, majaca jakies zainteresowania, pasje, o ktorych mozesz z nim pogadac. Dlaczego nie zapytasz o to, co on lubi poza seksem?

Gość gość
Teraz juznie rozmawiamy o seksie ale o sprawach związkowych ahhahaha.... Mysle ze kolega troche zdesperowany jest moze hmmm.... Rozmawianie z nim o hobby to chyba jakby chwalenie się, A on sie chwalic chyba nie lubi.

Gość gość
Rozmowa o tym, co sie lubi to chwalenie? To on stale sie chwali, ze lubi seks. Nieladnie. Gorzej jesli to erotoman opowiadacz, a w praktyce impotent. A nie ma on zony/dziewczyny?

Gość gość
Nie wiem, bo nie umiem chodzic na randki i nie wiem o czyms ie rozmawia na poczatku. Probowalam sie zapytac o jego hobby, to coś tam powiedział a potem ze ni ebedzie sie chwalił i zmienił temat. On się mnie nie pyta rakich rzeczy. Generalnie to rozmawiamy tak o p*****lach i jakichs filoficznych rzeczach i ludziach i jak to byw w zyciu i on nie mowi ze JA cos to czy tamto, tylko ze np lepiej zrobic to czy tamto i tez nie mowi TY... No nie wiem co myslec. Moze jego kultura sie zmienila tak rozmowy, ale raczej sadze ze po prostu chce miec szybko kobite i omija takie rzeczy bo po co p******ic o samochodach. On cos tam o mnie wie, ja np lubie podrozowac i mu cos tam wspomnialam ze tu i tam bylam to on zaraz ze sie chwale... i tak no nie wiem moz ejak sie z nim dogadac.

Gość gość
No nie ma niby zony ani dziewczyny, zerwał z jakaś ostatnio niby, miał wcześniej jakąs 5 lat.

Gość gość
A moze to prosty chłopak co tylko w ten sposob podrywał dziewczyny. A teraz jakaś miastową poznał i to już nie działa... Moze dlatego ze jest on z małego miasteczka. Ale wydaje mi sie ze jest zaradny zyciowy, kombinuje to tu to tam.