Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka z apetytem na mojego męża

Polecane posty

Gość gość
O! To co teraz napisałaś o tych plotach. Miałam bardzo podobną sytuację z koleżanką z pracy. Obgadała wszystkich ze wszystkimi. Co ciekawe, miała taki dar, że każdy jej wierzył. Ja się w pewnym momencie zorientowałam jak miałam na pieńku z kilkoma osobami nie ze swojej winy, że przecież jak ona przy mnie obgadała wszystkich, to ze mną zrobiła dokładnie to samo, bo z jakiej racji ja miałabym być wyjątkiem? gość 00:56

Gość czkawka17
Jej mąż kiedyś może był ciekawy, ale to było 15 lat temu, miał długie włosy, mieszkał w Niemczech, ona była młodziutka i głupiutka, takie klimaty ją kręciły, imprezy z jego znajomymi itd.. wpadła w wieku 20 lat, ślub "z przymusu" :) potem jej mąż zaczął staczać się po równi pochyłej, odwyki alkoholowe, narkotyki, depresje, separacj****ark pracy, wygląd po ścięciu włosów żaden...Tak, jej mąż był dla nas może interesujący gdy miał dwadzieścia parę lat, a my głupie siksy z liceum zapatrzone w długowłosych outsiderów...

Gość gość
przyjaciele to żadni, niestety. jeśli interesujesz się nimi w sensie przyjaciól, to odpuść sobie, nie warto. chyba że chodzi ci o kontakty czysto kumplowsko-imprezowe, no to wtedy powalcz o pozycję, ja bym nie owijała w bawełna i zdemaskowała sucz

Gość czkawka17
Trudno ich tak "odstawić" po tylu latach i szukać nowych...Gdzie? Jak? Przecież nie mam kilkunastu lat, nie chodzę do szkoły, na koncerty czy w inne miejsca gdzie mogę poznać nowych ludzi! Ja nie poznaję nowych ludzi od x czasu, poza nowymi klientami, czyli głownie panami w wieku 40-50 lat...

Gość czkawka17
tylko please nie piszcie mi, żeby się zapisać do jakiś kół zainteresowań, bo ja nie mam czasu, żeby na zakupy wyskoczyć, a co dopiero to...

Gość gość
hmmm

Gość gość
powinnas te sprawe postawic jasno, mimo wszystko

Gość gość
tyle że nie wiadomo, komu uwierzą...

Gość rxa
ona jest Bliźnięta może ta koleżanka???

Gość rxa
myślę, że jednak powinnaś spróbować przemóc się i wyciągnąć rękę i zadzwonić. Dowiesz się może od razu co ona rozpowiada o Tobie przy okazji.

Gość rxa
Tak będziesz się tylko zadręczać bez sensu.