Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miEwatez

Dieta z Chodakowska start 1 stycznia 2014

Polecane posty

witam witam i duzo zdrowka zycze tym chorym obolalym i tym zdrowym tez. ja gotuje teraz obiadki wlasnie z przepisow ewy tych z ksiazki niestety na face nie mam czasu by tam przegladac wyzwanie :(

Hej Dziewczyny, jestem caly weekend sama z corka a ta marudna ze szok. Temperatura jej dokucza ale mimo 38 to i tak bawi sie w miare normalnie. To niesamowite jak dzieci sie regeneruja. Ja przy temp 38 to ledwo zyje. Nie probowalam nigdy tych obiadow wdlug Ewy a gotuje roznie. Ostatnio robilam lososia ze szpinakiem i feta.U mnie codziennie musi byc zupa bo moja corka je uwielbia.

Jezu dziewczyny ja nie wiem co jest grane, ale choroba za choroba... :( teraz mocne przeziebienie :( leze w lozku juz od srody :(

Gość Mia Italia
czesc dziewczyny melduje sie z nowa waga, w ciagu miesiaca bo zaczelam 2 stycznia schudlam juz 5 kg mimo iz odlozylam trenningi na tydzien bo bylam chora i nie bylo jak jednak diete trzymalam ale bez przesady, byla pizza raz w tyg bylo wino itd oraz duzo duzo warzyw malo miesa prawie wcale weglowodanow pochodzenia chlebowego, makaronowego, aha i z raz byly slodycze bo ja ogolnie ze slodyczy to mieso ;)) hehe roznice widac robilam zdjecia i jestem zdumiona te sprzed miesiaca i te teraz nono jestem dumna walcze dalej buziaki dla was wracajcie do zdorwia i trenujcie

Mia Italia super! :D Ja tylko 2,5 mniej,ale to tez chyba przez to zeprzestalam cwiczyc, Niestety uzalezniona jestem od wziewnika czy jak to sie tam nazywa... zapalenie oskrzeli... Matko jedyna ja nie wiem kiedy ja tak dlugo i tak mocno chora bylam... Nowa jak tam mala? a Ty juz mialas szkarlatyne? Papiii jak tam przepisy Ewy, co polecasz? :) blockhead prosimy o meldunek;)

Gość Mia Italia
dziewczyny no nie zartujcie pochwalcie sie efektami, ja wczoraj dalam rade zrobic tylko 80 przysiadow na pupe cwiczyc nie moglam cos mnie w brzuchu boli ide zrobic usg w piatek dzisiaj cwicze

ja tez chora wiec nie cwicze ale dietke trzymam :) wszystkie przepisy ewki polecam wszystkie sa pyszne tylko ja malo od nich chudne. teraz cwicze z ewka ale diete trzymam bardziej drastyczna czyli mniej wegli a wiecej bialka

Gość sisi1991
Hej Dziewczyny! Od dawna przeglądam wszystkie fora na temat efektów ćwiczeń z Ewą i postanowiłam sama zabrać się za swoje ciało ;) od miesiąca ćwiczę 5razy w tygodniu, weekendy mam wolne, głównie jest to skalpel 2 i 6minutówki (6x6)- tak na przemian, jeśli chodzi o dietę to nie jest ona jakaś bardzo ścisła, odstawiłam białe pieczywo zastąpiłam je ciemnym, staram się pić dużo wody ,ze smażonego przerzuciłam się na gotowane (ale czasami zaszaleje na patelni bo to moja wielka słabość) a jeśli chodzi o słodycze to nigdy nie miałam z tym problemu chociaż bywa tak że się skuszę na małe co nie co :) ale co najważniejsze łącznie -12cm i -3kg a dodam też że występują u mnie wahania tarczycy także mam podniesioną poprzeczkę ale postanowiłam się nie poddawać i dawać z siebie 100% ;) ogólnie to wizualnie nie ma jakiejś mega rewelacji ale cm i waga nie kłamią no i brzuszek już jest znacznie mniejszy;) już zaczynam czuć mały niedosyt po skalpelu 2 i od dziś dołączę do niego mel b abs i 2x6min. taki wieczorny trening z czasem staje się nałogiem a z dnia na dzień chce się go wydłużać:) najważniejsze to mieć silną wole i motywacje ;) trzymam za was wszystkie kciuki!!!

Hej dawno nie zaglądałam na to forum, miałam wrażenie że słomiany zapał wypalił noworoczne postanowienia kilku z nas :-). No tak od ostatni wpisu minęły dwa tygodnie i bardzo szkoda... bo fajna grupa sie tu zebrała Ja też muszę się przyznać, że wytrzymałam 1 miesiąc na ostrej diecie do moich urodzin, późnej byo jak zwykle. Teraz już nie hatdcoruję z Ewą, ale zaczęłam biegać... I tak na przemian, raz Ewa raz bieganie. Zróbmy coś by wątek odżył :-) przecież "walczymy" o to samo - do wakacji 90 dni, mamy czas aby popracować nad figurą :-) pozdrawiam

oj dawno nie zagladalam przyznam... ale jakos checi nie bylo jak mialam sama ze soba pisac... Cwicze dalej po przerwie, teraz juz zaczelam biegac, bo ladnie na dworze, a ja wiekszosc czasu spedzam przed kompem... wiec az sie chce wyjsc, dotlenic. No chyba bym sie cieszyla jakby watek wrocil? :)