Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miEwatez

Dieta z Chodakowska start 1 stycznia 2014

Polecane posty

Spora czesc znanych mi osob co cwiczy skalpel to mowi ze jest sie wymeczy i jest mokra. Z biegiem tygodni jest lepiej, bo mniej sie meczysz, wiadomo miesnie sie wyrabiaja i nie jest tak ciezko ale generalnie daje wycisk. Ja juz sie tak nie mecze dlatego zsczelam killera.

Gość gość
witam ja własnie mogłabym sniadania wogule nie jesc ale od kad jestem na diecie to zmuszam sie rano by choc cos dziabnac i najczesciej jest to albo owoc albo odrobinka owsianki. za to wieczorem musze walczyc ze soba by wytrzymac bez obzerania ;) dzis zaliczyłam trening z ewka ale z ksiazki

to nie oto sie rozchodzi ze ja sie nie mecze, bo mi sie zdaje czasem ze mi sie miesnie pala ;) z brzuchem nie mam problemu, na brzuch moge cwiczyc duzo, zawsze tak mialam, jak cwicze na brzuch to tylko czasem moj podbrodek nie wyrabia :D najwiekszym moim problemem sa nogi, oooo to moja zmora, moja figura to gruszka-kaczuszka ;) nogi kolumny jak ja to okreslam, nigdy nie chodzilam w spodnicach i nawet nie mam zadnej! No i raczej 95 do 99 % cwiczen powtarzam razem z Ewa, zmeczona jestem czasem strasznie, ale sie ze mnie nie leje :( Narazie nie mam co myslec o kilerze, bo na stowe nie dam rady, powiedzialam sobie ze jak juz sprobuje od lutego, moze... Ja nawet nie mam zakwasow, a wy macie? albo mialyscie?

Cześć Laseczki! u mnie były dwa dni przerwy w weekend bo całą naszą rodzinkę- męża mnie i córkę roczną dopadła grypa żołądkowa, bleee!! Ale dziś na rozgrzewkę skalpel. Skalpel zwykły, bo innego nie ma chyba na youtubie (?), też już nie powoduje że się pocę, w przeciwieństwie do turbo i 5x6min. Skalpel robie jak mi sie nie chce, ale nie chce robić przerwy. Zakwasy miałam na samym początku, to nie mogłam w obcasach zejść z Niuńką po schodach z 3 piętra tak mnie wszystko bolało :D Teraz już nie. Robię max 1 raz w tyg przerwę. No i od 2 lat moje spodnie jedne nie wrzynają mi się w moje boczki, HURRRAAA. Tak czy siak po ciąży figura się zmieniła, i spodnie już nie leżą, ale najważniejsze, że widoczne są efekty stopniowo. I co najważniejsze- koleżanka, której nie mówiłam, że się wzięłam za siebie powiedziała że schudłam :)!!! U mnie jak narazie 3 kg w dół, również dzięki tej grypie żołądkowej- nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! A w środę pomiary. i mam tu do Was pytanie- jak mierzycie sobie biodra? W zależności czy się nachylam, stoje prosto, itp itd, wychodzą mi inne pomiary, macie jakiś patent? DObranoc, spokojnej nocki

"... juz po krzyku, jestem z ciebie barrrrrdzo dumna ..." :D oskalpowana, uff czuje sie cudownie ;) Mamita ja nienawidze grypy zoladkowej :( raz mielismy tak mocno ze sie prawie przez tydzien nie widzielismy :( w lozku przespalismy... a ja jak wymiotuje to mdleje, tak mi zostalo po ciazy... jezu ja ciagle o tym wymiotowaniu dzis :( Ja sie mierze w tali, tam gdzie najwezej i tam gdzie oponka ;) mam dwa pomiary ;) Uciekam juz do wyrka, moze uda mi sie jeszcze poczytac :)

Czesc Dziewczyny Jak u was poranek? U mnie zimnica. Rano, ze tak powiem nie mam kontaktu ze swiatem zewnętrznym bo schodze bezpośrednio do garazu podziemnego wiec temepratura w aucie jest daleka od rzeczywistej. Wyjechalam na zewnątrz a na wyswietlaczu -17 :) bomba to w nocy do - 20 spadla na bank.

Mam zakwasy. Normalnie czuje cale cialo. Wczoraj skalpelik poszedl nawet nawet, az czulam drzenie miesni :) Dolozylam sobie hantle na rece i oj boli. U nas mgla. Temperatura plusowa, ale na Wyspach raczej nie bedzie zimy w tym roku :(

Gość Mia Italia
czesc dziewczyny ja juz tez nie mam zaksasow ale jak zrobilam pierwszy raz skalpel jeszce pod koniec zeszlego roku to przez 3 dni sie ruszac nie moglam haha dzis nie mam zaksasow udaje mi sie powtarzac cwiczenia i czuje jak pracuje brzuch bo wczesniej Ewka mowi napnijcie brzuch a ja ledwo dygocze zeby jakies cwiczenie wykonac to gdzie tam o brzuchu myslalam haha, na wadze nic nie ubywa poki co czekam do 2 lutego bo wtedy minie miesiac odkad zaczelam cwiczyc i czekam na efekty, robie sobie zdjecia i powiem szczerze nei wiem kim jest ten grubas w lusterku kiedys warzylam 72 kg przy wzroscie 174 i tak uwazalam sie za gruba dzis waze 88 i gdybym blizej nie przyjzala sie zdjeciom nie wiem czy bym sie wziela za siebie no ale zdjecia nie klamia slon to slon ale dobrze mi robi swiadomosc ze robie cos dla siebie i o to chodzi nie mam poczucia ze juz musze schudnac od razu mam czas do lata mieszkam nad morzem w Italii dam rade w tym roku byc z******ta ;)) haha pozdrawiam was dziewczyny i powodzenia

Mia Italia a widzisz na mnie plaze wloskie nie dzialają mobilizująco :) bo ich "bywalczynie" sa czesto dalekie od ideału. Tam czuje sie wyluzowana a dla odmiany nad polskim morzem to masakra. Jak by czlowiek non stop byl pod czujnym okiem idealnych plazowiczek ;). Tam totalny luz.

Gość MIA ITALIA
Na mnie tak bo w zeszlym roku sie na ogladalam Tyle lasek ze mialam dosc

ehhh ja przed ciazami wazylam 68kg, a teraz 86. Masakra. Powiem Wam, ze ciezko mi zbijac te pociazowe kg. Zaczelam w sierpniu ubieglego roku. Cwiczylam skalpel 3-4 razy w tyg i na orbitreku 4-5 razy w tyg po godzinie. Nie jadlam po 18, wystrzegalam sie slodkosci i co? I, za przeproszeniem, dupa. Owszem cm mi schodzily, ale waga stala w miejscu. W grudniu sobie odpuscilam, bo polecialam z dzieciakami do domu. I chociaz obiecalam sobie, ze bede cwiczyla to wolalam sobie usiasc z mamuska, tatuskiem czy braciszkiem i gadac o d***e maryni. No i nowy rok przyszedl, ja dalej 86kg dzwigam. Mam nadzieje, ze w koncu cos sie ruszy. Bylam u lekarza, ale szkoda gadac. Strata czasu bylo to spotkanie...

i juz chodzily mi po glowie jakies durne glodowki, dukany, czy inne diety jogurtowe to nie dalabym rady. Raz, ze kocham jedzonko, a dwa jojo pewnie by mnie dorwalo natychmiast po powrocie do normalnego jedzenia...

blockhead ----- wiesz ale czasami tak jest ze cm leca w dół a waga nie. Ja tez tak miałam. Przed ciąża bardzo dużo cwiczyłam niemal codzinnie na silowni przez 2 godziny, do tego biegalam, nawet w ciązy chodziłam na pilates do 6 m-ca. Cm mi spadały ale waga nie. Pamietaj, że masa mięsniowa jest duzo cięzsza niz tluszcz. Ale grunt zeby cm spadały. Dlatego sporo trenerow radzi wyrzucic wage, im. Ewka tez.

jezeli duzo sie cwiczy i sa to cwiczenia konkretne, systematyczne a nie 15 przysiadow to czasami wazenie nie ma sensu. Kiedys pamietam moj trener na silowni mowil to samo kiedy zalilam mu sie ze mi waga stoi w miejscu. Albo zbadaj tarczyce jak rzeczywiscie trudno ci schudnąc mimo stosowania rygorystycznej diety.

Gość Mia Italia
ja zaraz po porodzie drugiego dziecka stanelam na wage i bylo 81 a bylo to prawie 4 lata temu takze teraz te 88 kg to szkoda gadac, ja bylam na wszelkich dietach ale zawsze efekt jojo no i teraz to juz w ogole dramat dramat dramat uff jestem po skalpelu nadal czekam na dzien kiedy cwiczenia beda milym odpoczynkiem i z radoscia do nich pobiegne ohh nie widze nadal zadnych efektow ale czekqam cierpliwie

Mia Italia --- cwiczenia będa przyjemnościa kiedy zobaczy sie te pierwsze wyczekane efekty. One mobilizują. Także wytrwalości. Mnie wlasnie te efekty napędzają.

Gość Mia Italia
pewnie tak a ile juz cwiczysz? i jakie masz efekty?

ja po skalperze tez juz nie miałam zakwasów natomiast po wczorajszych cwiczeniach to dzis łydki czuje oj i to bardzo. dzis tez cwicze z ksiazka i dodatkowo wskocze na rowerek na jakies 10 min napewno - jak da rade to i wiecej dietke tez trzymam ksiazkowa ale z pewnymi modyfikacjami ;) nie wszystko co ewa poleca lubie zapomniałam dodac ze wczoraj dla własnej przyjemnosci zrobiłam sobie stopy :D a dzis zrobie sobie dłonie i tak codziennie cos dla siebie i swojej urody.

Hej dziewczyny, ale fajnie ze z tak roznych zakatkow europy sie tu zebralysmy, widze ze mamy " wloszki" a ja mam nadzieje ze w koncu uda mi sie zwiedzic troszke ten kraj :) Dzis jakos wszystkie kosci mnie bola, nie wiem czy to z cwiczenia, czy cos mnie lapie, normalnie jakos po schodach nie umiem wejsc, kolana, nie miesnie :( Ja przed pierwsza ciaza wazylam 53kg!!! ale matko to bylo w 1815 roku!!! :D dzis 80kg no to w sumie sie nie dziwie, ze po schodach trudno...ale jak by sie tak 65 zrobilo to bylabym wniebowzieta :D Ja juz nawet 2 razy robilam kopenhaska, przez te 13 dni schudlam 7kg, ale po jakims czasie zawsze z nawiazka sie przybralo. Dziewczyny tez tak macie ze przed "waszymi dniami" macie i na wadze i cm wiecej? no ja sie czuje jak chodzaca bomba zegarowa... :(

Dzien dobry :) miEwatez---- no ja strasznie puchne przed @, masakra, czuje sie jakby mi przybywalo z 5 kg no i mam wtedy brzuch wzdęty. NIe nawidze tego uczucia. Mia Italia ---- jakie widze efekty? plaski brzuch, w koncu mam plaski brzuch, szczegolnie dolna jego partie, z która mialam duzy problem. Zmniejszyly mi sie boczki. No i luzniejsze spodnie, spodnice to juz w ogole lataja mi na okolo bioder. Paski zapinam teraz na 2 dziurki blizej niz mialam. Dla mnie najlepszym wyznacznkiem sa ubrania - spodnie, sa po prostu luzne w pasie i udach. No i moj maz mowi ze mam o wiele twardsze posladki ;)

a wczoraj siedząc u fryzjera 2 godziny czytalam plotkarskie gazety bo tylko wtedy je czytam i trafilam wlasnie na duzy artykul o Ewce. Generalnie duzo ludzi ja krytykuje. Dla mnie jest dziwne, bo ona proponuje tylko cwioczenia i zdrowe jedzenie, kto nie chce ten nie cwiczy. Mozna sprobowac, nic sie nie straci a mozna jedynie zyskac. Nie wiem skad ta nienawisc innych, chyba tylko dlatego ze zaistaniala bo trafila na nisze. Generalnie u nas nie bylo takiej trnerski/trenera ktory by motywowal do cwiczen w domu, na zachodzie jest MelB, w USA jest tjakis znany facet (teraz nie pamietam jego nazwiska ale mam z nim tening na xboxie) a u nas nie bylo takiej osoby.

Hej Dziewczyny, tez to zauwazylam ze krytykuja Ewe gdzie i jak sie tylko da... smutne czysta zazdrosc, mysle ze dziewczyna jest szczera i fajnie ze ma taka sile przebicia a swoim naturalnym zachowaniem ma szczescie " robic za magnesik" :) bo przyciaga do siebie ludzi jak malo kto... Ja juz nawet na wage nie wchodze, bo nie ma sensu, czuje sie jakos niedobrze... wzdeta opuchnieta i kulawa... ale cwiczen dzis nie odpuszcze i tak :) Napieklam dzis kotlecikow z piersi z kurczaka, zebym mogla jutro tez do pracy wziac, trza bylo wykorzystac okazje wczesniejszego przyjscia do domciu :) salatke jeszcze jutro sie zrobi, albo cos innego wymysle ;)

matko... "oskalpowana"... jeszcze tak dobrze mi nie szlo jak dzis :) hm zawsze tak mowie? tzn ze z dnia na dzien jest lepiej :D Dziewczyny czy macie moze takie spodnie albo spodenki do kolan ( hot pants ) ? no ja jak je zakladam, ( a nie zawsze) to spocona jestem wkoncu, one sa az pod piersi wiec obejmuja tluszczyk na brzuchu takze ;) Chyba sie przejelam tym ze sie nie poce...no to teraz sie poce :P teraz bede cwiczyla w nich tylko zobaczymy czy beda efekty :) Pa pa dobrej nocki

miEwatez ja spodenek nie mam ale mam taki specjalny pas ktory sie naklada na brzuch (obejmuje tez biodra). Kiedys cwiczylam w nim na silowni. Milej nocki

kochaniutkie wpadłam tylko na chwilke powiedziec ze nadal jestem z wami i cwicze i jem razem z ewka ;)

Wszystkich zmrozilo czy jak? U mnie masakrycznie zimno rano - 25 brrrrr Wczoraj nie mialam jak wejsc bo w robocie urwanie glowy a wieczorem jakos tak wyszlo. Ja sie tak zastanawiam co mam robic z ciuchami. Kurcze chudniesz dobrze ale co z garderobą. W tej chwili wszystkie spodnice na mnie lataja, moge je dowoli obkręcac dookola bioder. Czesc spodni to samo. Pol biedy jak to sa jeansy, one sa bardziej "elastyczne" ale materialowe juz nie. Wymienic cala garderobę to moj mąz sie zalamie :) i tak uwaza ze zbyt czesto kupuje ciuchy i mamy zawalona cala garderobę moimi rzeczami a na jego brakuje miejsca :).

Gość Mia Italia
wow zazdroszcze tych latajacych spodnic****ortkow mi jeszce nic nie lata ale pupa sie poprawila przynajmniej tak mniej wiecej mi sie zdaje po zdjeciach wczoraj nie mialam czasu pocwiczyc bo cwicze rano jak dizeci nie ma potem to juz sajgon i mowy nie ma a wieczorem do pracy takze ... buu bylam bardzo niezadowolona z tego faktu i zdenerwowana chyba zblizaja mi sie te dni bo zla jak osa chodze i kazdego bym kasala uuu no tak juz mamy my kobiety.. pozdrawiam Was