Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miEwatez

Dieta z Chodakowska start 1 stycznia 2014

Polecane posty

witam witam pusciutko tutaj :( dobrze zo chociaz czesc dziewczyn sie odzywa mam nadzieje ze nie zostane sama ja dzielnie sie trzymam ale cwicze puki co cały czas z ksiazki jakos mi tak wygodniej i nie nudzi mi sie bo codziennie jest cos nowego. jutro mam całodniowe szkolenie - boje sie o moja dietke bo ciasteczka obiadek itp - narazie wiem ze sie nie złame ale jak to wszystko zobacze :/

hej :) Ja dzis czekam az dzieciaczki pojda spac i znowu bede meczyc skalpel :) Jak bylam w PL kupilam sobie skalpel 2 i wyzwanie i jakos nie moge sie przemoc zeby wogole odpalic plyty.

Hej Wszystkim, no ciesze sie ze sie zameldowalyscie :) Ja dzis przyszlam tak padnieta i jakos wszystko mnie boli, kosci i wogole, ze ucielam sobie drzemke 2,5 godzinna !!! Jak wstalam maz sie mnie az spytal, czy wszystko ok? bo ja rzadko juz spie popoludniu... No i dni@ dostalam...:( Nie pocwicze dzis, nie dam rady. U nas tez zimno teraz jest -2... lezy troszke sniegu, ale Nowa -25??? Jezu tragedia! Syberia ! Ogolnie nie lubie zimy, uwielbiam sloneczko :) No zazdrosc sie pojawila, tez bym tak chciala Nowa, wytrwalosc sie oplaca :) Cudownie!!! U mnie jeszcze daleko... Jak narazie nic sie nie rusza... ale mam nadzieje, ze sie ruszy w dol...zawsze jak pocwicze czuje sie lepiej, jakby spelniona, szczesliwsza. A no i dzis ogladnelam filmik Ewy z tym wyzwaniem, przepisy na jedzonko sa nawet nawet ;)

Kurde serio Syberia u nas. Bijemy rekordy zimna zreszta jak co zime :-). Wlasnie maz wrocil i w aucie jest -19, w nocy bedzie wiecej. Ja za ok 2 tyg dostane @ ale tez zle sie zawsze czuje przed. Napuchnieta, ociezala itp.

Ale dzis walcze z ochota na slodycze, boze jakbym zjadla pralinki. Jedna zjadlam ale kusi mnie jesscze. Ale dam rade. Wypije sok pomidorowy po nim nie chce mi sie jesc.

ozesz ale mi sie nie chcialo. Polozylam dziewczyny spac i tak sobie mysle nie chce mi sie. Polazlam do pokoju, weszlam na fb i mysle nie chce mi sie, jutro. Weszlam na kafe i mysle nieeeeee, dzisiaj nie. Ale w koncu sie zebralam i zrobilam tego skalpela. Serio mi sie nie chcialo, ale potem sobie pomyslalam, juz po, ze jak raz odpuszcze to pozniej bede szukala coraz wiecej wymowek i caly plan szlag trafi. A mam dosc rozmiaru 44...

blockhead, Nowa, ale sie usmialam :))))) Dzien dobry Babeczki :) no ze mna tez tak jest, ale ja jak naprawde nie mam sily to robie 1 dzien przerwy, 1 dzien jest ok. a ja wieczorkiem tez sie staram omijac slodycze szerokim lukiem ;) jem orzechy, kawalek czarnej czekolady, malusienki, albo winko. Chyba to lepsze z dwojga zlego... Uciekam do porzadkow i prania. Buzka

Hejka no ja to dzis poszalalam z jedzeniem ale tylko ten jeden dzien:-). Ja tez pije wino i to sporo. Dla diety to nie za dobrze. Ale pije tylko czerwone wytrawne.

Mnie jak nachodzi wieczorem to pije herbate puerh, sok pomidorowy z odrobina tabasco albo wyciskam sok z pomaranczy i cytryny. Pomaga. Ja lubie tez pestki slonecznika prazone sobie luskac to zjem troche.

witam i melduje sie po szkoleniu. dalam rade ;) zero ciasteczek a na obiad tylko lyche makaronu penne z pomidorami suszonymi i kurczakiem. dzis wracam do ewki ale nadal z ksiazki - moze uda mi sie wszystkie 30 dni przejsc - by bylo bosko. siostra juz mi powiedziala ze schudlam :) takie uwagi strasznie mnie motywuja

Witam snieznie, u nas napadalo przez noc pare ladnych cm sniegu, od rana gimnastyka z odsniezaniem i potem trzeba bylo dzieci i psa na spacer wypuscic, zeby sie wybiegaly i nacieszyly sniegiem ;) ale mialy frajde :D U nas jest -5 i dalej sypie. A mialam spytac, macie jakies sprawdzone przepisy na soki warzywne lub owocowe? Ja jakos soku pomidowowego nie przelkne, no nie potrafie, a za to sok z marchwi uwielbiam. Tylko to za nudne, ciagle to samo, musze poszukac w necie cos ciekawego.

Gość pozytywnie zmotywowana 38
Witam mogę dołączyć? w grupie raźniej ;)

hallo hallo co tu taka cisza panuje ? mam nadzieje ze nikt sie nie poddal ja jestem nadal :) dzis zrobilam sobie na obiad z przepisu ewki krokiety ze szpinakiem tylko zamiast nalesnika wzielam tortile pelnoziarnista - jejku jakie to pycha bylo. chtba to bedzie moje jedno z ulubionych dan co do sokow to jaEwatez raczej ci nie pomoge. mamy inne smaki ja uwielbiam sok pomidorowy natomiast marchewkowy aby wypic to musze z czyms pomieszac ;) wczoraj nie cwiczylam :( przyznaje sie nie mialam sily ale dzis juz nie odpuszcze sorka za bledy ale pisze z tel i nie widze calego napisanego tekstu :p a co tam u was ?

hej, hej, sorka, ze sie nie odzywalam, ale praca, a po pracy to nic tylko isc spac :) pogoda do dooooopy, caly czas pada. Dzis w planach skalpel :)

Przepraszam Dziewczyny, dopadla mnie nie moc, cwiczenia wogole :( Od pewnego czasu mialam silne bole w pachwinie, w pazdzierniku bylam dlatego w szpitalu, nic nie znalezli, ale potem mi jakos przeszlo... Teraz nie moge siedziec, noga mi dretwieje, a ja w pracy glownie siedze 9h! Jutro ide na tomografie kregoslupa, Dr. podejrzewa rwe kulszowa... Narazie z bolu to szlag trafil cwiczenie :( cholweka... Ale za Was trzymam kciuki i jak tylko bedzie lepiej, to wracam do cwiczen! I ja nigdzie nie znikam, jestem tu z Wami nadal ! Buziolki

Hejka Laski, ja tez jestem. MiEwatez szybkiego powrotu do zdrowia. Powiem wam szczerze ale zaczelam cwiczyc z Jillian Michaels i do tego brzuch abs z Mel B, dzis za mna drugi dzien tego zestawu. Jillian daje czadu. Teraz bede robila na zmiane jedne dzien skalpel + abs Mel (50 min) a drugi dzien Jillian i Mel (35minut). Potrzebowaalam urozmaicenia bo juz tyle tygodni, dzien w dzien cwiczylam z Ewa. Dzis nie czuje ramion po Jillian. Ale to dobrze, miesnie pracuja.

Hejka, ja niestety w domciu, ale do kompa usiasc troche ciezko, bo nie umiem dlugo wysiedziec w tej pozycji. Jaki znow Jillian Nowa? To ile Ty cwiczysz w sumie na dzien? Ta Mel bierzesz tez z netu? To opowiedzcie cos o sobie? Moze poczujemy sie wtedy bardziej zwiazane ze soba? bedzie razniej? i czesciej bedziecie tu zagladac? Co Wy na to?

Gość Mia Italia
jestemy ;)) ja nie cwicze od soboty najpierw @ potem przeziebienie ostre a teraz jakis bol w jelitach jutro mam usg nie wiem co za cholerstwo boli i boli takze juz 6 dzien bez cwiczen i krew mnie zalewa powiem szczerze bo cwiczyc chce!! ale pol kg spadlo dalej bo diete trzymam takze od 2 stycznia jestem na diecie spadlo 4 kg i to mnie bardzo cieszy ale chce wiecej i wiecej i wiecej jestem zdeterminowana bardzo cwiczyc chce pozdrawiam WAS

miEwatez --- cwicze codziennie albo Jiilian (trening trwa 25 minut) + abs Mel B (10 minut) razem wychodzi 35 minut albo skalpel (40minut) + abs Mel B (10minut) razem 50 minut. Wiec jednego dnia mam trening 35 minutowy a drugiego 50 minutowy. Dobry pomysl, zebysmy sie bardziej poznały oczywiscie w granicach informacji ktore mozna zamiesc na ogolnym forum :). Tylko najtrudniej jest mowic o sobie ;).

miEwatez - nie jaki Jillian a jaka :) to babka, znana i dobra trenerka osobista. A mel B to dawna spice girls ta z afro ;). Ich treningi sa na youtubie. A jak Ty sie czujesz? Witaj Mia Italia -- zdrowka zycze i to dobry znak ze chce Ci sie cwiczyc.

i wracajac do tematu pt " kilka słów o sobie" to jestem 31 letnią zwariowana matka jeszcze bardziej zwariowanej 3,5 latki, zoną swojego mężą (troche mniej zwariowanego) ;). Mieszkam blizej wschodniej części kraju. Nie mam pojecia co byscie chcialy wiedziec o mnie.

Gość pozytywnie zmotywowana 38
Szkoda, że mnie nie zauważyłyście :( życzę Wam powodzenia i mnóstwa sił w walce :)

pozytywnie zmotywowana 38 Sorki ze nikt Cie nie przywital, ale jakos chyba przechodzilysmy tu maly kryzys... ale juz mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzadku i tylko do przodu ;) Dolaczaj !!! :) Mia- kurcze trza przegonic te chorobska jak najdalej!!! Tez chce cwiczyc ale czuje sie jak kaleka, bo jak tylko usiade np. przed kompem, to nogi mi dretwieja :( Powiem szczerze ze ja podejrzewam ze to przez nadwage, kregoslup pada i kolana, ale jak mam cwiczyc jak sprawia to bol :( kolko sie zamyka, przeczekam chyba na zabojczych tabletkach przeciwbolowych, a potem musze dac czadu z REGULARNYM i umiarkowanym cwiczeniem ! Hm... mi wlasnie pojawila sie czworeczka z przodu w zeszlym roku, a na liczniku wybilo 82kg, a jeszcze przed rokiem bylo 68-70kg. Zmiana pracy spowodowala, ze teraz siedze przed kompem, jem, w domu siadam do ksiazek jem itd. No tak, bo ja sie jeszcze douczam, i wykorzystuje kazda wolna chwile, na wpakowanie nosa w ksiazki. Jest to o tyle trudniejsze, ze po niemiecku ...mieszkam tu od 13 lat. Mam dwie corki, 11 i 19 i mezus tez obecny. No i normalni to my tez tak do konca nie jestesmy calkiem, a przede wszystkim spontaniczni i troche w kierunku kulturowo-artystycznym... ;) ok uciekam buzka

wybacz zmotywowana, widzialam Cie, ale wpadlam na chwile sie zameldowac i juz mnie nie bylo :D i teraz tez w sumie na chwile tylko. Odkad wrocilam do pracy to mniej czasu sie zrobilo na wszystko i jakos tak nie mam kiedy napisac. Ale walcze dalej. Moja kolezanka schudla od 15 grudnia 12 kg. Ehhh zazdraszczam

Czesc Dziewczyny, cos sie znow nikt nie odzywa, wszystkie tak zajete? no to ja ide zrobic cos dla siebie ;) Buziale

Ja nie wiem co sie dzieje, u nas tez ogolna choroba w domu panuje :( Po koleji gryoe przechodzimy... Najpiewr maz byl bardzo mocno chory, potem duza cora, ja z tym kregosluoem, w piatek wieczorem zlapala mnie grypa zoladkowa, dzis gardlo zawalone... Ja przechodzilam szkarlatyne jak mialam 27lat, zarazilam sie od corki :( ale u mnie byla tylko wysypka, potem pod koniec juz chodzilam normalnie do pracy... Dzis chcialam wyskoczyc na zakupy wieksze, no niestate czeka mnie weekend w domu, oczy spuchniete, skusilam sie na makijaz permanentny...ciekawe jaki efekt bedzie, bo narazie wygladam jak bokser po walce. Mam zamiar przegladnac przepisy Ewy z wyzwania, moze jakies pyszne obiadki znajde ;) Co robicie tak na obiadki?