trelemorele30 0 Napisano Styczeń 6, 2014 Jak wasze kolana po skalpelu? Ja cwicze ponad 2 miesiace z Ewa I do tego rowerek stacjonarny I musze przyznac ze kolana daja znac przy wchodzeniu po schodach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 mi było ciężko z odchudzaniem po 40-stce, warto zastosować naturalne suplementy, nowy ranking takich środków można znaleźć na tiny.pl/qft7p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fili80 Napisano Styczeń 6, 2014 Witam. Co do mojej diety to ok 1200 kcal jem 5 posiłków co trzy godziny i tak śniadanie kilka minut po 6 ok 250 kcal drugie śniadanie o 9 ok 100 kcal ponowny posiłek o 12 taka przekąska ok 100 kcal o 15 jem obiad w domu ok 300 - 350 kcal i ostatni posiłek o godz 18 ok 200 kcal. Taką dietę stosuje jakoś od grudnia bo wcześniej gdzieś od października cwiczylam z dziewczynami na świetlicy ćwiczenia Ewki jednak efekty były jedynie na obwodach a na wadze już nie dlatego przeszłam na tą dietę 1200. Nie za każdym razem obliczam bo trochę się orientuje na oko co ile ma. Na święta dałam sobie spokój do tego przeziębienie mnie wzięło więc czekam jak wyzdrowieje i ruszam. A plany mam ścisła dieta 1200 kcal czy 5 posiłków co 3 godziny zero alkoholu i słodyczy w styczniu przewiduje jeden wyjątek 19 imieniny męża do tego w końcu ścigane ćwiczenia Ewki na pendrive i będę sobie w salonie na telewizorze ćwiczyć bo te spotkania na wiejskiej świetlicy jakoś się rozpadły chyba Pani prowadzącej się już nie chcę. Moja obecna waga to coś około 85 kg pierwszy cel czyli takie minimum chcę zejść do 74 kg czyli normy przedemna utrata 11 kg zobaczymy. A jak u Was dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 6, 2014 Hej Dziewczyny, ciezki pierwszy dzien w pracy, po 2 tyg. :( ale taki stres ze jesc zapomnialam, kawa, herbata imbirowa i woda zaspokajaly glod :) Dopiero co przyszlam, kubek jogurtu, psiak i Ewka ;) trelemorele30 mnie kolana bola przy wchodzeniu ale nie z powodu cwiczen tylko ich braku, z powodu nadwagi... Dzis wysiadlam jakies dwa km przed domem i dawaj pieszo. ale mi sie fajnie szlo i przy okazji po 10 h mozg sie przewietrzyl :P co tam u Was? czemu sie nie meldujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papiii 0 Napisano Styczeń 6, 2014 ja telko na chwilke u mnie z dieta ok z cwiczeniami gorzej - jutro odezwe sie na dłuzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 6, 2014 papiii miala byc pelna mobilizacja ?! Ja juz pocwiczylam, co dzien to lepiej, juz moje kolosy ciagne z ziemi lepiej do gory :D no i samopoczucie tez lepsze :))))) Dietka tez sie narazie trzyma, kupilam czekolade z 81% kakao, na wszelki slodkowy napad ;) bo raz w miesiacu tak mam, ze moge sie zywic tylko slodkim !!! Tez tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trelemorele30 0 Napisano Styczeń 7, 2014 miEwatez ja czasem mysle, ze moglabym jesc slodycze non stop...ale od 1 ego stycznia mam mocne postanowienie zupelnie z nich zrezygnowac I zastapic suszonymi owocami, ewentualnie batonem musli.Na jakis czas- bo nie na zawsze rezygnuje tez z alkoholu.Pijam rzadko ale bardzo lubie ciezkie, slodkie likiery...Odstawiam je na tak dlugo jak sie da.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papiii 0 Napisano Styczeń 7, 2014 witam wiem wiem pełna mobilizacjia i jest od dzis juz pełna para :) dzis kolezanka w pracy powiedziała mi ze schudłam a to dało mi ogromnego kopa do dalszej pracy teraz własnie wróciłam z pracy i zanim pojde po synka to ugotuje sobie gar warzywek :) a jak przyjde juz z nim to troche posprzatam i biore sie za skalpel :) mój gar warzywek to takie troche leczo ale bez mieska i kiełbaski tylko same warzywa cukinia papryka pomidory pieczarki cebulka i ja dorzycam kapuste pekinska - uwielbiam odezwe sie wieczorkiem jeszcze a ha i kupiłam dzis w lidlu skakanke z licznikiem i tez mam zamiar skakac sobie rano zaliczyłam juz 50 brzuszków i plan jest robic tak codziennie wiem ze strasznie chaotycznie wam to napisałam ale chciałam jak najwiecej wam przekazac przy małej ilosci czasu :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papiii 0 Napisano Styczeń 7, 2014 heh sprawdziłam ta skakanke skakałam nie cała minute oddałam 61 skoków i spaliłam 9 kcal :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kingaaaaaaa Napisano Styczeń 7, 2014 hej dziewczyny ja też zaczęłam od 1 stycznia cwiczyć z chodakowską ja ćwicze skalpel II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 7, 2014 Hej Babeczki jak Wam idzie? Ja juz z pracy, obiado-kolacja wsunieta ( bylam glodna jak wilk), teraz odpoczynek i wieczorkiem Skalpel dzien 6 :) Powiem tylko ze czuje sie lepiej, lzej. Poprostu sie ruszam w koncu! Dietka tez idzie, choc musze juz urozmaicic cos bo mi sie slodkiego chce. Czemu ta cholera tak przyciaga to nie wiem, gorzej niz palacz czy alkoholik, czy narkoman, tylko ze uzaleznienia od slodkiego sie nie leczy, a szkoda... to tylko trucizna i pozywka dla raka :( No nie bede to wykladow robic... Nowa! gdzie sie podzialas? Papiii fajnie ze jestes, z motywacja ;) trelemorele30 likiery tez lubie, ale zadko pije alkohol, jesli juz to mochito ;) do towarzystwa. kaja7737 ? Love is in the air ? Azja_1212 ? mała56 ? i cala reszta, zabraklo motywacji??? Gadac mi tu co z Wami ;) Witaj kingaaaaa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 7, 2014 Hejka jestem jestem mialam pare spraw i jakos brak czasu. Ale ja codziennie cwicze wiec o braku motywwcji nie moze byc mowy. Ja jak nie cwicze to chora jestem :-). Dietke tez trzymam, wczoraj bylo troche gorzej bo poszlismy cala rodzinka do restauracji ale wybralam grilowane miesko i duzo warzyw wiec pozwolilam sobie na deser ale potem wieczorem zaliczylan pol killera i brzuch ze skalpela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 7, 2014 uuu Nowa cudownie !!! :) ja dzis przerwa w cwiczeniach, nadzwigalam sie 1,5h , padam, i zmeczona jestem fizycznie i psychicznie... papiii a dostalas ta ksiazke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papiii 0 Napisano Styczeń 7, 2014 ksiazki jeszcze nie dostałam , ale jesli nie dostane jej do piatku to w piatek interweniuje dzis skalpel zaliczony i brzuszki dodatkowo a moj jadłospis to -banan -jogurt naturalny duzy -serek granulowany ze szczypiorkiem i pomidorkami - warzywka gotowane - sałatka z rukola jutro pewnie bedzie podobnie z jedzonkiem bo mi sie zostało ;) a ha i jutro sroda czyli jutro pływam na basenie zamiast ewki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trelemorele30 0 Napisano Styczeń 8, 2014 Witajcie.A ja dzis podjelam decyzje o zmianie dietetyka...ten od pol roku wciskal mi diete 1200 I kazal cwiczyc skalpel I rowerek oraz interwaly a ja na 1200 ledwie lazilam.To jest dobra dieta redukcyjna ale na 1-2 miesiace.Teraz korzystac bede z Akademii Zdrowego Zywienia we Wroclawiu.Slyszalyscie cos o tym???Dopiero sie zapisalam I ciekawa jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papiii 0 Napisano Styczeń 8, 2014 trelemorele30 a moge wiedziec ile kosztuja takie porady dietetyków? ja sie trzymam dzis ide na basenik i juz doczekac sie nie moge - odezwe sie wiecej wieczorkiem jak dam rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trelemorele30 0 Napisano Styczeń 8, 2014 Korzystam z pored online bo mieszkam za granica-to zalezy -od 100 do 150 zl za diete I konsultacje raz na dwa tygodnie lub raz na miesiac-to zalezy od dietetyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 8, 2014 Hej Kochane, z pozdrowieniami od Ewy ;) W pracy 12h, zakupy, kolacja i do tego skalpel, potem czas dla siebie w lazience, no usmiechnieta i zadowolona klade sie do lozka :) To prawda ze cwiczenia dodaja sily, czuje sie jakbym latala nad ziemia ;) acha dzis rodzinka przyjechala po mnie do pracy z lodem z polewa czekoladowa, wiecie co zrobilam??? sprobowalam i stwierdzilam ze jest za slodki !!! o.O oddalam dzieciakom :D normalnie jestem przerazona!!! zawsze slodkie to moglam jesc i jesc !!! A ! wracajac do wypowiedzi trelemorele30, czy tu wszyscy z zagrannicy??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papiii 0 Napisano Styczeń 9, 2014 nie nie ja jestem z polski ;) a dokładnie z łodzi ( pisze na wypadek gdyby któras też była z łodzi ) a wy dziewczynki z jakich miast jestescie? ja dzis mam wolne , młody odstawiony do przedszkola a ja zaraz biore sie za sprzatanie i cwiczenia kupiłam dzis wyciskarke do cytrusów , bede piła zdrowe soczki :) jupi ja kiedys tez mogłam jest sporo słodyczy teraz moga dla mnie nie istniec a nawet takie soki w kartonach sa za słodkie dla mnie i rozcienczam je z woda a co nas tak mało sie zrobiło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mia Italia Napisano Styczeń 9, 2014 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mia Italia Napisano Styczeń 9, 2014 ten temat jest i dla mnie odpowiedni bo niedawno wszystkie zaczelyscie. Ja zaczelam skalpel 2 stycznia jednoczescie zwiekszajac ilosc warzyw w diecie a zmniejszajac ilosc miesa, Na dzien dzisiejszy spadlo mi prawie 3 kg. Cwicze rano bo wieczorem pracuje jem 3 razy dziennie bo czesciej nie dam rady moje menu to warzywa gotowane z oliwa czasem z miesem chudym lub jajkiem, na kolacje salatka z warzyw surowych. Mam dwoje dzieci ale waga ktora pokazala mi sie po Swietach mnie przygniotla;) musze schudnac z 15 kg bylo by super. Nienawidze cwiczyc tzn nienawidzilam ale przekroczylam 30 i zauwazylam ze juz zadna dieta nie jestem wstanie schudnac i trzeba sie ruszyc poza tym nigdy nie mialam pieknego ciala takiego ktorym chcialabym sie pochwalic moze to juz czas pozdrawiam Was ja juz po skalpelu i obiedzie ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papiii 0 Napisano Styczeń 9, 2014 Mia italia 3 kg w tak krótki czas to mega osiagniecie- WOW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2014 czytam czytam i zazdroszczę, że taka niedojda ze mnie :( Pomocy!!! Dlaczego ja nie potrafię się zmobilizować!!! Jem, podjadam i dlatego jestem zmęczona, a jak zmęczona to nie mam ochoty na ćwiczenia. Praca przy maluchach i jedzenie byle czego w biegu, podjadanie słodyczy i tak błędne koło się zamyka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mia Italia Napisano Styczeń 9, 2014 moze nie przyszedl czas u Ciebie na zmiane jeszce ja wiele lat warzylam po 15 kg mniej niz teraz i tak uwazalam sie za gruba, cale zycie w glowie mialam diete a robilam cos innego moze wreszcie doroslam do tego zeby dobrze wygladac dziwne jest to ze nic mnie to nie kosztuje wczesniej w glowie wpajalam sobie ze jestem na diecie i ze tyle wyrzeczen mnie to kosztuje ...bzdura a dzis zjadam pol kalafiora z oliwa na obiad do wieczora nic mi sie nei chce jesc .. moze to jest stan umyslu ze chce sie i cwiczyc i odchudzic po prostu zmienic zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja7737 0 Napisano Styczeń 9, 2014 powyżej to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina9991 Napisano Styczeń 9, 2014 Hello! :D Ja także podjęłam się wyzwania. Zaczynam ćwiczyć i zdrowiej się odżywiać. Teraz wykonuję część ćwiczeń Ewy Chodakowskiej i część Mel B :) przyznam, że dziennie poświęcam na to 1,5 godz. (więcej bym poświęcała, ale praca, nauka itp.). Już wiem, że na pewno lepiej się czuję:D sama świadomość tych ćwiczeń już mi daje niezłego "kopa". Mój chłopak przez to, że ja ćwiczę również wziął się za siebie. Nawet wpadł na pomysł, aby wysłać nas oboje na turnus odchudzający do http://www.nawzgorzu.com.pl/. Z jednej strony fajna sprawa, ale nie wiem czy jest to konieczne. Aż takiej nadwagi nie mamy, aby na turnusy wyjeżdżać...Myślę, że w domu podobne efekty bym uzyskała. Jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 9, 2014 Hej Dziewczyny, racja papiii jakos nas ubylo :( ja dzis kupilam grejfruty, no taki smak mialam :) rodzinka zrobila obiadek, ale ja kompletnie nie mialam ochoty na niego, nie chcialam mezowi robic przykrosci bo tak sie staral, no ale niestety zrobilam warzywa w sosie winegret, z przepisu Ewy. zjadlam troszeczke, chyba brzuchol sie skurczyl, bo nie jem juz tyle.;) kaja 7737 przelozymy przez kolano !!! Witaj Ewelina ja mysle ze jak sie chce to nie potrzeba wydawac kasy na turnusy, dietetykow, czy fitnesy, wszystko w necie sie znajdzie, trzeba tylko poszukac, a przede wszystkim CHCIEC !!! :D Co tam u Was? Cwiczycie? Dietka jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 10, 2014 Hejka ja jestem jestem tylko mam mase roboty w pracy i nie moge wejsc tutaj a w domu jak to w domu wiecznie brak czasu. Mam kolejny kg w dol ale juz mi wolniej spada za to uda i brzuch sie robia calkiem calkiem :-). Maz mowi ze widzi duza zmiane. Co do sokow i wyciskarki to uwielbiamy, cala rodzina. Codziennie robimy sok z pomaranczy dla corki i nam pomarancze + grejfruty, pycha. Obiecuje ze postaram sie pisac regularniej :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 10, 2014 Hej Dziewczyny, nareszcie Weekend !! :D ja po tym calym tygodniu tez nie wiem jak sie nazywam, ale sila na skalpel jeszcze jest,a jutro rano w planie plener ;) No ja mam taka nadzieje na meldunek jak minal Wam tydzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MIA ITALIA Napisano Styczeń 10, 2014 Oj week end jutro jeszcze cwiczenia i w niedziele wolne a w poniedzialek sie, zwaze i zmierze, jem zdrowo nie chodze glodna jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach