Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkakreska

Petting brak okresu plamienie

Polecane posty

Gość kropkakreska

Cześć dziewczyny, dzień dobry kobiety. Piszę, bo chodzę od 11 dni jak na szpilkach. Ostatni okres miałam 14 listopada, dziś jest 26 grudnia i cisza. 2 dni temu zobaczyłam brązowe plamienie na majtkach, radocha że to okres, a tu nagle dalej nic... Z moim chłopakiem uprawiamy jedynie petting i to zawsze tak, że najpierw on mi robi dobrze, potem ja jemu i koniec. Nie ma żadnego ocierania o narządem o narząd. Stres powoduje, że zaczynam głupio myśleć, że to ciąża jakimś cudem (podkreślam głupio! - przez to plamienie jednorazowe). Ostatni okres też spóźnił mi się 12 dni, a po nim, w połowie cyklu miałam plamienie kilkudniowe, takie brunatne (gin. stwierdził, że to taka owulacja). Co się ze mną dzieje ? Gdzie jest mój okres? I co to za jednodniowe plamienie?! Pozdrawiam, Beata.

Gość kropkakreska
halo halo, nikt nie odpowie?

Gość gość
Niewiele Ci można pomóc... Jeżeli masz nieregularne mieciączki, to może niedługo się zjawi kolejna. Głupie myślenie najlepiej uciszyć pójściem jutro (albo dziś jak dasz rade znaleźć czynną apteke) po test ciążowy. Wydaje mi się, że będąc na następnej wizycie u ginekologa powiedz o wszystkim i poproś o badania (np. hormony, cytologia, itd), bo może się coś dzieje poważniejszego.

Gość gość
Prawie na pewno nie jesteś w ciąży. Czasem po prostu tak bywa, ze okres się nie pojawia(podobno raz do roku to norma). Ja często mam takie rewelacje jesienią. I to już od kilku lat. Co do plamienia, może po prostu taka uroda. U mnie przed porodem zawsze pojawiały się plamienia 2-3 dni przed miesiączką, potem była cisza i przychodził właściwy okres. Lekarz nie dopatrzył się w tym anomalii :)

Gość gość
Prawie na pewno nie jesteś w ciąży. Czasem po prostu tak bywa, ze okres się nie pojawia(podobno raz do roku to norma). Ja często mam takie rewelacje jesienią. I to już od kilku lat. Co do plamienia, może po prostu taka uroda. U mnie przed porodem zawsze pojawiały się plamienia 2-3 dni przed miesiączką, potem była cisza i przychodził właściwy okres. Lekarz nie dopatrzył się w tym anomalii :)