Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

faceci czy zwracacie uwage na wlosy kobiety

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

na to jaka ma fryzure itp. sama jestem posiadaczka bardzo cienkichciagle ulizanych wlosow i mam straszne kompleksy na tym punkcie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pewnie ze zwracamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jakie wam sie najbardziej podobaja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
id藕 do stylisty, dobierze ci odpowiedni styl do twarzy i og贸lnie do sylwetki, nie ma sensu m臋czy膰 si臋 poprzez drog臋 pr贸b i b艂臋d贸w, dobry stylista momentalnie doradzi fryzur臋 aby wygl膮da艂a sp贸jnie i odpowiednio do twojej postury

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zwracaj膮 uwag臋. Podobaj膮 im si臋 d艂ugie, zadbane i b艂yszcz膮ce. Zauwa偶y艂am to po facetach z pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mia艂am d艂ugie blond, to zachwycali si臋 tymi k艂aczorami, jak obci臋艂am, to nie bardzo, a teraz znowu mam d艂ugie i ciemne i znowu podziwiaj膮, wi臋c na pewno chodzi o d艂ugo艣膰, kolor nie bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj zwracaj膮 bardziej ni偶 nam kobietom si臋 wydaje. D艂ugie, lsniace i zdrowe s膮 w ko艅cu oznak膮 zdrowia i wygl膮daj膮 mega seksownie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie stac mnie na codzienne chodznie do fryzjera bo stylista nic tu nie pomoze. ciezko dobrac sensowna fryzure do duze twarzy jak sie ma mega cienkie liche wlosy proste przyklapniete. nie umiem i nie mam sily ich codziennie modelowac i ukladac a po godzinie i ak nie wiadac efektow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestety o dlugich wloach moge jedynie pomarzyc. jak widze kobiee w dlugich albo chociaz takich do ramion wlosach to serce mi sie sciska;-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko d艂ugo艣ci sie liczy a reszta nie wa偶ne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam znale藕膰 na forum wizaz podforum "piel臋gnacja w艂os贸w". Znajdziesz tam mn贸stwo porad. Od siebie polecam olejowanie w艂os贸w, wi臋cej dowiesz si臋 na forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
swego czasu namietnie czytalam bloga anwen czy jakos tak.stosowalam z tamtad rozne metody pil臋nacji wlosow,stosuje olejki ale nie pomagaja ani na grubosc wlosow ani na ukladanie. o dlugich albo chociaz takich do ramion moge pomarzyc bo sa tak cienkie ze wygladaja masakrycznie takie posklejane str膮ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 czytam bloga Anwen. A mo偶e henna by C***omog艂a? Sama stosuj臋 i widz臋, 偶e mam grubsze w艂osy po farbowaniu ni膮. Spr贸buj te偶 mo偶e laminowania, te偶 pomaga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
henny uzywalam do farbowania chyba przez jakies 7 lat ale bez efektow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a siemie lniane? mi pomoglo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kup sobie Asystor Hair. Dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
robilam plukanki i maseczki z siemienia lnianego ale wlosy strasznie szybko sie po tym przetluszczaly.niestety na grubosc wlosa nie wplynelo to nic a nic. asystor hair??pierwsze slysze zaraz sprawdze co to jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze kupie te tabletki ale watpie w ich dzialanie bo sa to abletki przeciw wypadaniu ,sklad jakis rewelayjny nie jest . mi n wypadanie pomogl bardzo maxi krzem ale nie wplynelo to na grubosc wlosow wiec nadal wygladaja zle.ja mam dosc geste wlosy ale pojedynczy wlos jest mega cienki i przy dlugosci do brody wygladaja juz nieestetycznie bo robia sie takie straczki posklejane. na dzien dzisiejszy nie wypadja mi wiec to nie wtym tkwi problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam d艂ugie, g臋ste i blyszcz膮ce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiec spadaj bo to nie watek dla ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poka偶 zdj臋cie w艂os贸w:-) z ka偶dych w艂os贸w mo偶na co艣 wykombinowac o ile nie masz prxeswitow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie mam przeswitow ale mam mega cienkie wlosy,wysokie czolo.najlepiej mi w grzywce ale mam wtedy takie str膮czki posklejane zero puzystosci.marza mi sie aby mialy dlugosc chociazby do ramion ale wtedy tez sie sklejaja w takie cienkie straczki i wyglada to zalosnie jakbym miala tluste albo zmokniete

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie sklejaja si臋 od nadmiaru lub niew艂a艣ciwej piel臋gnacji ? Przy cienkich w艂osach trzeba uwa偶a膰 z olejami przede wszystkim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sklejaja sie bo sa cienkie.olejki stosowalam zaprzestalam bo nie widziaalam efektow a bylo to raz ze czasochlonne to i troche kosztowalo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariiiia
kurde chcialam c***om贸c, co艣 doradzi膰 bo sama mam cienkie w艂osy ale na wszystko m贸wisz nie i nic nie pomaga wi臋c... chyba musisz si臋 z tym pogodzi膰 偶e do konca 偶ycia b臋dziesz mie膰 beznadziejne w艂osy, bo nic ju偶 wi臋cej nie mo偶na ci zaoferowa膰. zetnij si臋 na kr贸tko i zapomnij o marzeniach,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
obecnie myje szapmonami ziolowymi wiec nie ma mowy o nadmiarze kosmetykow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam krotkie i wygladam beznadziejnie:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰000
Wystarczy mie膰 d艂ugie i ju偶 piej膮 z zachwytu, nawet jak s膮 sianowate. Sa pro艣ci. Ja mam bardzo d艂ugie, ale nie dla nich, a dlatego bo mi si臋 podobaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam r贸wnie偶 cienkie i dosy膰 rzadkie w艂osy! Tez zazdroszcz臋 laskom z d艂ugimi w艂osami, kt贸re pi臋knie wyprostowane l艣ni膮 i S膭. No ale trudno si臋 m贸wi. Trzeba se radzi膰 z tym co si臋 ma. Nigdy nie 艣ci臋艂abym w艂os贸w!!!!!! Co robi臋? 1. farbuje. Faktycznie w艂osy po farbie s膮 jakby troch臋 grubsze. 2. Dbam raczej normalnie. Od偶ywka do w艂os贸w farbowanych ze sp艂ukiwaniem, maska do w艂os贸w zniszczonych, od偶ywka do w艂os贸w zniszczonych. Szampon zwi臋kszaj膮cy obj臋to艣膰 i pokrzywowy na przet艂uszczaj膮ce si臋 w艂osy ( stosuje na zmian臋) poza tym lakier do w艂os贸w, pianka, olejki i b艂yskawiczne od偶ywki + od偶ywka do ochrony przed wysok膮 temperatur膮. Moje w艂osy wytrzymuj膮 1 dzie艅 w dobrym stanie i 1 dzie艅 w gorszym wyj艣ciowym stanie ( razem 2 dni) Wyj膮tkiem jest sytuacja gdy je prostuje wtedy 1 dzie艅 i koniec!. Obcinam je na d艂ugo艣膰 " do ramion" potem dopuszczam 偶eby uros艂y jeszcze na jakie艣 2 - 4 cm a potem zn贸w obcinam. I obowi膮zkowo kr臋c臋. Dodaje to im obj臋to艣ci i d艂u偶ej wytrzymuj膮. Susz臋 zimnym powietrzem w艂osy g艂ow膮 na d贸艂, a modeluje z 4 ******* szczotki ( nie zawsze) tylko pierwsze dwie g贸rne warstwy inaczej daje to nienaturalny efekt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariiiia
ja zacz臋艂am 2 tyg temu dzia艂a膰 by co艣 z nimi zrobi膰 wi臋c: 1. godzin臋 przed myciem wcieram napar z kozieradki (艂y偶eczka mielonej kozieradki) 2. myj臋 szamponem Paraderm z dziegcia lub Radical i wcieram pod prysznicem serum Radical lub wcieram mask臋 lOreal super regeneruj膮c膮 i zmywam 3. po myciu wcieram wod臋 Radical w sk贸re oraz w艂osy spryskuj臋 mgie艂k膮 Radical 4. rozczesuj臋 grzebieniem z szerokimi z臋bami 5. wcieram w konc贸wki jaki艣 olejek z jedwabiem chyba schwarzkopf 6. pij臋 napar ze skrzypu z ogr贸dka / herbat臋 z pokrzywy z ogr贸dka / pij臋 siemi臋 lniane 7. 艂ykam dro偶d偶e piwne oraz witamin臋 B 8. zamierzam wyregulowa膰 hormony tarczycy rezultaty czy jakie艣 s膮 - powiem za miesi膮c. zamierzam kupi膰 olej khadi. jak wida膰 odrobi艂am prac臋 domow膮 i przebuszowa艂am fora internetowe. dlatego autorka wywo艂uje u mnie pesymistyczny nastr贸j. mam aktualnie w艂osy do ramion 艣ci臋te na prosto a obw贸d mojego kucyka wynosi 5,5 cm.

Udost臋pnij ten post