Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem wyrachowana

szukam faceta ktory mnie utrzyma w uk

Polecane posty

Jestem po 30.Obecnie pracuję fizycznie w hotelu w uk,ale dopiero od 4 miesiecy.W Pl skonczylam zaoczne studia na prywatnej uczelni dawno dawno temu,zupelnie bezwartosciowe,pracy w Pl tez potem nie mialam fajnej-pracowalam jako sprzedawca.Mam taki plan by sie przekwalifikowac,nie chce cale zycie pracowac fizycznie za grosze i tu skonczyc studia pielegniarstwo.Problem w tym ze mimo ze za studia nie sa platne (placi za nie NHS) to nie mam jak sie utrzymać podczas studiow.Ostatnio pomyslalam sobie ze gdybym poznala kogoś to moze byloby mi łatwiej..Oczywiscie chcialabym byc z taka osobą nie tylko podczas studiow ale i moze na zawsze.Co myslicie o tym planie uwazacie ze to jest niemoralne i złe? jak myslicie czy udaloby mi sie znalezc faceta ktory by na to poszedł? zwlaszcza ze nie latwo utrzymac dwie osoby i czas nie poswiecalabym glownie jemu a raczej studiom.Co myslicie o tym planie czy ma szanse sie udać albo sprowadzcie mnie na ziemię bo juz sama nie wiem jak poprawić swoj los

Gość gość
a po co chcesz się męczyć z facetem jako kucharka, materac i sprzątaczka??? za ciucha i coś do jedzenia???? lepiej sobie przez czas studiów dorabiaj jako dziewczyna do towarzystwa - przynajmniej będziesz miała jakieś konkretne pieniądze!

gosc dzięki za radę ale to naprawdę nie dla mnie-boję się bo w zawodzie prostytutki mogą mnie spotkać okropne rzeczy,chyba nie wytrzymalabym tego psychicznie

Gość gość
Wątpię żebyś spotkała takiego jelenia. W Europie jest równouprawnienie i kobiety pracują. A taka która szuka żeby ja sponsorowac ... Nie masz szans. Co, już na starcie mu zaśpiewasz taki tekst? Lepiej weź pożyczkę. Lub kartę kredyt na 0% przez np 12 m-cy. Tylko ostrożnie.

Kto mi da pożyczkę jesli nie bede pracować.Po za tym trochę boję się odsetek..No tak tez tak pomyslalam ze to glupie powiedzieć takie coś facetowi na starcie.Tylko fakt ogolnie jest taki ze ja chce pracować po studiach w zawodzie pielegniarki,to nie jest tak ze wogole nie chce pracować

Gość gość
No ok, jakbyś miała już faceta to tak. Ale nowemu tak nie zapodasz, bo cie wysmieje. Faceci sa uczuleni na dziewczyny spoza UK i obawiają sie właśnie wykorzystywania. Wola rownoprawne partnerki. Pożyczka może być nie tak wysoko oprocentowana. Ale i tak jej nie dostaniesz jeśli jesteś 4 mce. Oszczędzaj i tyle.

Gość gość
tyłek nie mydło - nie wymydli się!

Nie ma szans zebym tyle zaoszczedzila;( chyba ze za 10 lat..A po 3 latach bede mogla sie starac tez o stypendium 500 funtow miesiecznie tyle ze kurde czekac az 3 lata..

Gość gość
No to szukaj ;-). Skoro tylko taki masz pomysł na siebie.... A w jakim mieście te studia ? Nie bardzo kumam co to za stypendium byś dostała ? Chyba po studiach do pracy sie idzie ?

studia planuje w Londynie.Oczywiscie najpierw musialabym sie dostać..Angielski mam dobry oceny z matury tez ale nie wiem jak to będzie..Najpierw wypadoloby znalezc tez tego sponsora..A stypendium to dostaje kazdy po 3 latach legalnej pracy w uk

Gość Anja_hi23
Czytając Twoją wypowiedź od razu skojarzył mi się pewien tekst: http://newwoman.pl/?p=450 . Nie chce być złośliwa, ale chyba nie chcesz stać się bohaterką artykułu? Przemyśl to!

Gość gość
Z tego stypendium jak cos to i tak sie nie utrzymasz...

Gość minodues
Jakas porazka. :) Jak jestes super atrakcyjna, masz piekne cialo bez skazy i do tego wiesz jak zaspokoic faceta przynajmenij raz dziennie i potrafisz gotowac i sprzatac, czemu nie moze ktos by sie znalazl. Jelsi nie spelniasz wymagan to przykro mi...