Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej22lata

Coraz gorszy stan mojego zdrowia POMOCY

Polecane posty

Gość Andrzej22lata

Witam, juz kiedys tu pisalem ... od jakis dwoch i pol roku mam problemy zdrowotne...otoz objajwy to : bol brzucha, male nieforemne stolce, zawroty glowy, ciagle uczucie zmeczenia, brak koncentracji, bol glowy, bol oczu... porobilem szereg badan no i wyszlo mi ze mam zespol jelita drazliwego oraz wodonercze nerki prawej... wyniki badan moczu i krwi pod roznymi katami tj. tarczyca, choroby watrobowe oraz rozne pierwiastki wszystko wychodzi idealnie.... bralem drogie leki na ibs ale nie pomagalo...wkoncu wybralem sie do psychiatry no i stwierdzila ze to nerwica dostalem leki Asertin i Sulpiryd. Od 4 miesiecy je stosuje poczatkowo od mniejszej dawki a teraz obecnie jest po 100mg na dobe. Jakis miesiac wczesniej bylo nieco lepiej przynajmniej mi sie tak wydawalo ale od paru dni wszystko znowu jak by sie nasililo....i niewiem juz co mam robic**prosze Was tu o rade....czy zmienic leki? czy zmienic lekarza? czy moze doszukiwac sie dalej bo mozliwe ze wcale to nie nerwica a lekarze po prostu tak mowia...? myslalem zrobic rezonans glowy tylko czy to ma sens? prosze Was o rady co mam dalej robic bo te dolegliwosci sa nie do wytrzymania.... :((

Gość wg mnie to jest na tle
nerwowym.

Gość jaraj maryskę na
odstresowanie sie.

Gość gość
dieta ewy dambrowskiej wykłady na yutube

Gość gość
Najlepiej zmienić lekarza warto zobaczyć co inny o tym mysli. Moja znajoma byla z synem na pogotowiu zrobili przeswietlenie i stwierdzili zlamanie. Za tydzień byla w szpitalu wojewodzkim bo tam chlopiec leczy sie od wypadku i po okazaniu tego przeswietlenia lekarz stwierdzil zwichniecie. Przygladal sie dlugi czas i za piernika nie widzial zlamania. Takze warto zaczerpnac wiedzy innego dobrego lekarza. Zdrówka życzę

Gość zmien lekarza bo ten Twoj to
jakis konowal i ignorant.

Gość Andrzej22lata
Mowicie o zmianie psychiatry ?

Gość zmien lekarza bo ten Twoj to
tez,ale o ogolnego dr tez chodzi.

Gość Andrzej22lata
czyli mowicie ze zmioana antydepresantow na inne z innej grupy moga pomoc ? bo jak narazie mialem tylko ten Asertin i Sulpiryd stosowany jednoczesnie

Gość gość
Tu chemiczne srodki nic nie pomoga trzeba zmienic swoje zycie

Gość gość
Moze rob test na borelioze.

Gość gość
Tu nie chodzi o moze tlko o całe zycie które widocznie nie spełnia oczekiwan

Gość Andrzej22lata
robilem test na borelioze ten podstawowy i tez nie nie wykazalo tyle ze sa one slabo skuteczne a te bardziej skuteczne sa znowu drogie i nie mam kasy na to wszystko.... :/

Gość gość
przeczytaj na forum Kafeteria.plstrony 57,58