Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piwo karmi na laktacje

Polecane posty

Gość gość

Czy to cos daje? Dziecko ma 6 tyg a ja prawie nie mam pokarmu. Przystawiam maluszka do piersi ale nie chce ssac kreci glowa krzyczy zlosci sie i pluje . Pije ladnie tylko w nocy bo w dzien nie idzie jej przekonac. Przez jej harce mam poranione brodawki tak jak na poczatku karmienia wiec odciagam w dzien i daje butla no i tu jest problem bo odciagam niewiele a ona potrzebuje zjesc duzo wiecej. Dokarmiam mieszanka ale corce nie sluzy bo ma po niej bol brzucha i zatwardzenie. Po moim mleku nic jej nie jest. No i teraz mysle jak to zrobic zeby miec wiecej pokarmu odciagac go w dzien i nie dawac mieszanki. Czytalam o karmi. Co myslicie? Herbatki na laktacje i sok jabkowy nic nie daja. Probowala ktoras karmi? Pomaga?

Gość gość
Próbowałam - nie pomaga, nie pomaga tez picie wody hektolitrami, bawarka i inne cuda - dobre rady ciotek, matek i teściowych, mi pomogło stosowanie metody 7-5-3 laktatorem, poczytaj w necie na ten temat.

Gość gość
Stosuje wlasnie ta metode i nic mi to nie daje.

Gość gość
ja piłam, ale mi też nie pomogło. Po 5 tygodniach prób dałam na luz i jesteśmy na mm :)