Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aalicja z krainy

jaka kupić sokowirówkę

Polecane posty

Gość aalicja z krainy

jaka najlepsza myśle o takiej max za 200 zł polecice mi coś

Gość cytrynka gos
kupiłam w biedronce i jestem zadowolona

Gość gość
ja kupiłam z lidla, mniej wiecej co poł roku są tej samj firmy silvercośtam, bardzo fajna i kosztuje 100 pare zł

Gość gość
najtansza, bez zadnych dodatkowych ''super funkcji'' , bo to wywalanie pieniedzy w bloto, ja kupilam najtansza 3 lata temu i robie sok co najmniej 3 razy w tyg. i jestem bardzo zadowolona:)

Gość gość
A ja kupiłam zupełnie przez przypadek teraz w Biedronce, byla za 119zł czy coś takiego i niestety jakość jest marna... Kawałki owoców uciekają do tego pojemnika z odpadami, te części które zostaną podzielonena kawalki są jeszcze na tyle wilgotne, że po ściśnięciu leci sok. Próbowałam na razie jabłek i dzisiaj marchewek i niestety ale żałuję że ją kupiłam, dodam, że z jabłkami było trochę lepiej, jutro przetestuje pomarańcze. Szkoda, bo soki uwielbiamy ale nie lubię marnować jedzenia, a tutaj część dobrych owoców ląduje nie tam gdzie powinno. Mam dobre porównanie, bo Ciocia ma sokowirówkę, starego zelmera :D ma kupę lat, a soki wyciska bez porównania, odpady są suche jak wiórki, tylko do mycia tą nową łatwiej się rozbiera. Teraz na pewno zaczne sobie odkładać kasę i kupię coś lepszego za jakiś czas, bo świeże soki są pyszne.

Gość gość
już sie napaliłam na tę z biedy i teraz nie wiem chyba kupie droższa widziałam za 230 zł tylko nie wiem jakiej firmy chyba zelmer