Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kochanek poznał mnie ze swoimi dziećmi ale od żony odejść nie chce

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Czy jest sens ciągnąć to jeszcze? Ile jeszcze przyjdzie mi cierpieć?

Gość gość
widocznie ją kocha. poszukaj wolnego

Gość gość
potrzebna wam czyjeś dzieci ::) ?

Gość gość
To ta jago zla żona nie chce go puścić. Powinnaś walczyć o niego. A tych wolnych prawiczkow zostaw d******* jak chcą wolnych.

Gość gość
spadaj malpo na drzewo, nie rozwalaj dzieciom rodziny

Gość gość
zapomniała d*****,ze facet ma rodzinę

Gość gość
Ble, kompletna patologia. Może jeszcze zaproponuje układ łóżkowy z dziećmi i żoną? Kobieto, to całkowicie chore że on się włącza jako drugą, dzieciaki w to wciąga i wciąż chce być z żoną. Chcesz świra za partnera?? Może w psychiatryku trafi ci się bardziej normalna sztuka?

Gość gość
jestem ciekawa,jak cie przedstawiał dzieciom?? czy powiedział "to moja kochanka"? nie sadzę...

Gość gość
gość widocznie ją kocha. poszukaj wolnego x Jak chcesz jakiegoś wolnego prawiczka bo sama bierz to ście/rwo na partnera!

Gość gość
to super!! zycie jest peikne trallaalal hahaha usmiechnij sie teraz no bo wlasnie tak jest no 👄 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość gość
bo grzech zawsze ściąga cierpienie na tym i na tamtym swiecie a ty masz tylko ochłapy milosci

Gość gość
masz zrytego faceta, ktory nie potrafi uporzadkowac swojego zycia. Z takim chcesz sobie zycie ukladac? dzieciom jeszcze w glowie miesza.

Gość gość
Jedzie samochodem mąż z żoną. Samochód typu kabriolet. Stoją na czerwonym świetle. Podjeżdża na drugi pas również kabriolet, z extra panienką, która woła - O, cześć Karolku - a następnie odjeżdża Żona wściekła pyta się - Kto to był? - Wiesz kochanie lepiej żebyś to ode mnie usłyszała niż od kogoś innego. Ta pani to moja kochanka. Cisza zapanowała w samochodzie. Następne skrzyżowanie, znowu stoją i znowu podjeżdża inny samochód, a z samochodu jakaś laseczka woła - Cześć Karol Żona pyta - Czy to też twoja kochanka? - Nie, to kochanka Zbyszka - odpowiada Po chwili blondynka dodaje - Ale nasza jest ładniejsza, prawda?

Gość gość
Rozmawia dwóch kumpli: - Wiesz, Staszek leży w szpitalu. - No coś podobnego. A jeszcze wczoraj widziałem go w kawiarni z wystrzałową blondynką. - No właśnie, jego żona też go widziała.

Gość gość
masz zrytego faceta, ktory nie potrafi uporzadkowac swojego zycia. Z takim chcesz sobie zycie ukladac? x Lepiej z takim niż z prawiczkiem ścier/wem !

Gość wierzący prawik
muahahahahahahah!!! Dlaczego kobiety obecnie są DEBILKAMI i GARDZĄ prawiczkami? Przecież to facet, który ma bogate doświadczenie TEŻ MOŻE DALEJ ZDRADZAĆ po ślubie!!! To kwestia charakteru a NIE dziewictwa/prawictwa idiotki! Albo człowiek jest SZMATĄ i roocha na potęgę albo jest godnym szacunku, powściągliwym i WIERNYM człowiekiem. Durne Polki czochrają mokrego bobra do roochaczy i męskich szmat co zdradzają żony a potem płaczą dziFki w rozwoku cofnięte na Kafe że - on się zabawił i nie chce zostawić żony :P NAJLEPSZY FACET TO GŁĘBOKO WIERZĄCY PRAWICZEK - facet szlachetny o kręgosłupie moralnym a nie jakieś ś****wo zaliczone przez "nowoczesne i wyzwolone" paniusie singielki.

Gość gość
ście/rwo to prawiczek !

Gość wierzący prawik
gość! Jasne prawiki są ś****wem ale koleś który ZDRADZA ŻONĘ I MA W DOOPIE RODZINĘ ORAz W ŁASNE DZIECI BO ON MUSI POROOCHAĆ I KROPKA nie jest ś****wem. ACH ACH co za wspaniały szlachetny i cudowny mężczyzna - KLJENOT społeczeństwa polskiego czyli ROOCHACZ i ZDRAJCA! MIODZIO!! ROZKOSZ I EUFORIA normalnie :P Durne szmaty!

Gość gość
Normalnie mnie przedstawił dzieciom, po imoeniu jak byliśmy na wspólnym obiedzie na które zabrał dzieciaki.

Gość gość
i te jego dzieciaki wołały do ciebie kryśka maryśka czy tam jak masz na imię?

Gość gość
sory ale prawik ma rację drogie kobiety o co wam do cholery jasnej chodzi z tymi zajętymi facetami? na serio NIE MA w ogóle fajnych wolnych kolesi? zawsze musicie się uczepić jak smród gaci cudzej rodziny??? a potem siedzi taka na Kafeterii i oczekuje pocieszenia i wyrozumiałości... żałosne i niesmaczne

Gość gość
Tak, dzieci mowily mi po imieniu

Gość gość
Ile bierzesz za godzinę szmato? :P Mam ochotę zaroochać jakiś kawałek mięsa i szukam chętnej frajerki. Jeżeli samica zostaje kochanką to już samo przez się widać że frajerka :D Napisz do mnie zdziro głupia to zamiast robić z siebie imbecyla na forum publicznym zarobisz c***kiem i zrobisz coś pożytecznego. Aaaaach jak to dobrze że są na świecie takie frajerki jak Ty :) Dzięki temu mam odskocznię od mojej grubej żony i marudzących bachorów.

Gość gość
Wybacz ale nie rozmawiam z idiotami prezentującymi poziom poniżej rynsztoka. Dla takich jak ty to tylko panie przy drodze pozostają, bo żadna kochanka spojrzeć by nawet na ciebie nie chciała. Zresztą gruba żona tłumaczy też fakt, że każda atrakcyjna kobieta nie jest dla ciebie. Tylko tyle mogę ci napisać i aż tyle. Zdrowiej.

Gość gość
Och. Ach. Ależ się "wielka dama" oburzyła :P Ale zostanie OTWOREM DO Y*****A innego mężczyzny tobie (celowo z małej litery) nie przeszkadza prawda HIPOKRYTKO? Zwracam się do szmat tak jak na to zasługują. Do szanującej się kobiety odnoszę się z szacunkiem :P

Gość gość
pojmij i zapamiętaj w swoim łebku mokrym od cumshotów twojego lovelaska szmato iż kobieta która zostaje kochanką a NIE żoną jest z definicji dziurą do radosnego yebańska i nic poza tym. gdybyś była żoną i matką szmato to bym zwracał się z respektem do ciebie PORZĄDNA kobieta jest żoną i matką a nie kochanką czyli dzifką

Gość gość
Koleś zmień psychiatrę albo dilera. Acha, sylwester jest dopiero jutro!

Gość gość
prawda boli szmato? porządna kobieta GODNA szacunku to żona i matka reszta to ścier/wa do zaliczenia i zabawy na 1 raz

Gość gość
Poczytaj definicję d***** gimbusie. D***** to kobieta sprzedająca swoje ciało różnym klientom za odpowiednie wynagrodzenie. Wracaj do książek dzieciaku albo leć do kościoła moherze buahahahahahahha