Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jagoda13

In vitro z komórką dawczyni

Polecane posty

Gość gość
Anacondooo, bardzo budujące słowa. Takie, które dają nadzieje na sukces:) Ja sobie tak cichutko czekam na telefon z Gamety i podczytuje forum i trzymam za Was wszystkie dziewczynki kciuki. Majka

Gość gość
Ktory dzien po transferze?

Gość gość
ja do Anacondy pisałam, ale ja nie jestem Anacondaa. Jestem Ewa, napisałam do anacondy bo czytałam jej posta i chciałam zabrać parę słów. jestem tu czasem bo moja siostra ma stwierdzoną jak ja mepoazuę i powoli zaczyna myślec o kd. podałam jej namiary na Wasze forum i tak poczytalam kilka stron ostatnich i znalazłam wpis Anacondy,/ chciałam więc jej odpisać by wiedziała,że nie do konca tak jest,ze gameta jest przereklamowana. dziewczyny ja bym chciala by sie Wam wszystkim udało. ja kiedys tez walczyłam i tez jedno in vitro mam nieudane-pierwsze. ale w drugim az troje bąbelków, trzecie będzie w marcu :D

Gość gość
Aleksandra- gratuluje!! Czy to całkowity koszt in v z KD?? 8500?? A ile kosztuje transfer??

tak to cały koszt jaki zapłaciliśmy no oczywiście leki też dodatkowo ale za nie to nam wyszło tak około 300 zł ale to się wiadomo rozkłada

Gość gość
Poprzednie procedury tez robiłaś w novum?? Jeszcze prosze o cene trensferu :) dziekuje za odpowiedzi i gratuluje :)

Gość gość Lenka
Aleksandrooo wielkie gratulacje, beta piękne przerasta oby tak dalej:) Ewa takie informacje są na wagę złota, tchnęłaś w to forum optymizm- dziękuję. Pozdrawiam Was wszystkie kobietki

Gość gość
Jagoda13: wreszcie powiało optymizmem :) Aleksandra piękna beta, dbaj o siebie teraz bardzo, bardzo :)

Gość gość
Aleksandra: ogromne gratulacje, dużo siły Wam życzę! Monalisa: dzięki, chyba będziemy musieli skorzystać z noclegu bo mamy spory kawałek jakieś 600km... zobaczymy jak się wyrobimy na pierwszej wizycie... a powiedz mi, z tego co sie orientuję Bocianie nie "wybiera się" dawczyni, tzn koloru włosów itd ale co z grupą krwi? na to też nie ma wpływu? Marta

Gość gość
To jeszcze ja tchnę w Was nieco optymizmu. Byłam tu zawsze ale nigdy nie pisałam. Za namową jednej z Was, super babeczki, której sie nie udało (jeszcze!) trafiłam do Gamety. Mam 40 lat, od 6 lat wiem, ze mam wygasanie czynności jajników. Próbowałam naturalnie ale nie oszukujmy sie (AMH 0,3, FSH 51) było to niemożliwe by udało sie naturalnie. Dojrzałam do decyzji. Miałam z 7 komórek, 4 zarodki. Udało sie za 4 transferem, gdy dostałam najsłabszy :) dzis dopiero moge Wam napisać, ze in vitro sie moze udac. Serio miłe panie. Potrzeba dobrego lekarza ( moj jest mistrzem do tego przystojnym ;)) super zespołu w laboratorium i wiersie mi ze szlam na ostatni transfer pewna porażki bo wcześniej miałam super zarodki i nic. Podchodzcie, próbujcie. Żałuje ze tetaz sie zdecydowałam majac 40 lat ale przed ostatnich 5 myślałam, ze moze uda sie naturalnie :-) próbujcie a wygracie :)

Gość Roma77
Aleksandra, Tak trzymaj ! nadal zaciskam kciuki za dalsze pozytywne informacje.

Gość gość
Monalisa: Mnie lekarz mówił że starają się dobrać dawczynie i uwzględniają nasz fenotyp w miarę możliwości. Jak byłam to na sali byly dwie kobiety które wyglądem pasowały do mnie ale trzeba pamiętać że to jest wschód i jak masz urodę slowianska będzie łatwiej. Fakt o dawczynie nie pytalam ale ja jestem stara wyga i mnie to nie interesowało chce żeby się udało bo co mi po dawczyni idealnie pasującej jak ciąży z tego nie ma.

mnie też nie zależało na tym jak wygląda dawczyni tylko oby się udało bo o to chodzi, ale na wizycie oczywiście Pani doktor brała nasz opis. Jak do nas zadzwonili i powiedzieli w skrócie jak wygląda dawczyni to faktycznie jest podobna ;)

Gość gość
Monalisa: W Bocianie jest podobnie nawet przygladalam się kobietom na sali i mój mąż też i doszliśmy do wniosku że to jedna z nich bo odpowiadały wyglądem a grupa krwi nie miałam jak zapytać szukałam pomysłu żeby dowiedzieć się czegoś i wytypować właściwą dawczynie ale nie wypadałopporuszać takich tematów. Ale obie by pasowały do mnie i wizualnie były ok.

Gość gość
Czesc. Czeka ktoras z Was na dawczynie z Gamety. W pazdzierniku byly kobietki stymulowane i zastanawiam sie kiedy zadzwonia? Majka A i jeszcze jedno najwazniejsze Aleksandro trzymam kciuki bardzo szczerze jak poprzedniczki:-)

Gość gość
Jagoda13: Majka męcz lekarza dziś :) ewenrtulnie dr. P od razu :)

Gość kamilas
ale mam niefart, dziś jestem umówiona do lekarza bo ciągle monitorujemy mój naturalny cykl póki jeszcze mozna, siedzę w pracy i zauwazyłam coś czarnego między palcami ręki, właśnie ugryzł mnie kleszcz. zamiast do ginekologa idę do chirurga pewnie zaaplikuje mi antybiotyk i po ptakach w tym miesiącu muszę odpóścić ja to mam szczęście :( czekam tylko na wyniki m i zgłaszamy się na invitro z kd.

Gość gość
No mowil zeby ten tydzien jeszcze czekac wiec niechce byc natretna ale pewnie tak trzeba:-) Majka

Gość gość
Monalisa: Jak mnie ugryzl kleszcz lekarz kazał tylko obserwować czy nie pojawia się wokół ugryzienia odczyn tzn takie pierścienie i objawy podobne do grypy. Mój mąż dostał jakąś surowice z kolei więc może nie dać antybiotyku ale rzeczywiście ostrożniej byłoby wstrzymać się w tym cyklu bo nie wiadomo co z tego wyniknie. Masz pecha ale to nie tragedia

Gość biorczyni
Dreamer trzymam kciuki za Ciebie:) bo to chyba na dniach

Gość biorczyni
Dziękuje za pozytywne historie w ostatnich dniach wszystkim gościom na forum:) to ważne wiedzieć,że Wam się udało:):)z KD.

Gość gość
Dziewczyny, mnie wygląd dawczyni naprawdę nie interesuje, nie ma to dla mnie znaczenia, ale jeśli chodzi o grupę krwi, to wolałabym żeby była odpowiednia-w stosunku do naszych. Nawet nie chodzi o moje widzi-misie, ale o dobro dziecka. Wolałabym żeby nie musiało w przyszłości cierpieć z tego powodu lub odpowiadać na niewygodne pytania. Niestety, żyjemy w kraju w którym jeszcze długo nie będzie tak jak powinno być. Nie oszukujmy się. Marta

Gość gość
Monalisa: Pewnie tylko ja w tej chwili w ogóle modlę się o ciążę a grupa krwi to tylko miły dodatek.

Gość gość
Monalisa Kochana! Modlisz się jak my wszystkie.. Wierze że to nam się uda! Nigdy nie miej wątpliwości. Marta

Gość gość
Monalisa: Co do ciąży to nie wątpię że będzie bo jak raz się udało to następnym też tylko kiedy bo tracę cierpliwość trzy razy zonk

Gość gość
Coco jak Twoj test poniedziałkowy?

Gość gość
KasiaAnia: Witajcie dziewczyny....... Aleksandra gratuluje o tak tego nam trzeba na tym forum. Co do podejsc ja podchodzilam w invicta 3 razy trzecie podejscie udane pomimo ze zarodki byly najslapszej jakosci cieszylam sie tylko 3 tyg 4 podejscie bialystok i klapa Mona gdzie teraz podchodzisz?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować