Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jagoda13

In vitro z komórką dawczyni

Polecane posty

Gość karolka502
mój mąż też kreskę widzi wiec to nie wyobraznia :)

Gość vitro
Karolka trzymam kciuki bo test sikany oczywiście może być wiarygodny ale beta jest najpewniejsza i ja bym radziła pójść na badanie wtedy będziesz mogła odetchnąć i sprawdzać już tylko czy beta przyrasta. trzymamy kciuki :) i daj znać co wyszło.

Gość karolka502
Na betę ide w poniedziałek i wtedy mam od razu wizyte u lekarza. Dam znać na pewno.

Gość gość
Jagoda13: Karolka, mam nadzieje, że w poniedziałek oficjalnie Ci pogratuluję

Gość Lola van Futers
Karolka, a nie mòwiłam, że bocian ląduje:-) To teraz pokieruj go w moją stronę, kierunek na pomorskie:-)

Gość Mimika99
Dreamer, fantastyczna wiadomość. Pomimo, że było ciężko teraz tylko wspaniałe chwile przed wami :) Życzę dużo zdrówka i sił dla całej rodziny! Karolka, ja na twoim miejscu zrobiłabym betę jutro lub w piątek, a w poniedziałek przed wizytą powtórzyła. Sprawdzisz czy przyrasta :) A ja w niedzielę trafiłam do szpitala z powodu krwawienia. W celu zrobienia mi usg musieli przyjąć mnie na oddział. Na szczęście okazało się to niegroźne. Na wczorajszej wizycie lekarz powiedział, że prawdopodobnie łożysko się przykleja do ścian macicy i doszło do pęknięcia jakiegoś naczynka. Poza tym wszystko w porządku. Jednak z mężem się przestraszyliśmy, potraktowaliśmy to jako sygnał ostrzegawczy i w związku z tym wylądowałam na zwolnieniu. Jeżeli chodzi o dr P z Bociana, to na urlop idzie prawdopodobnie w sierpniu. Ale dziewczyna w recepcji nie wiedziała i tylko przypuszczała. Piszę, bo któraś o to pytała. Agnes, a co u ciebie? :)

Gość karolka502
Lola wysyłam bociana do Ciebie :) Uda nam sie, zobaczysz.

Gość nika329
Mimika to trafiłaś do jakiegoś dobrego lekarza bo mi w tak wczesnej ciąży powiedział że jej nie ratują bo poronienia na takim etapie to normalne Ale bobrze ze u ciebie wszystko ok i niech do konca bedzie bez niespodzianek i dobrze ze wzielas zwolnienie bo pierwsze 3 mies sa najważniejsze Ja zaczynam 33 tc a co gorsze mój lekarz w okolicy mojego terminu jedzie na wakacje martwi mnie to ale cóż ... dodał tylko ze jak chce sie przed jego urlopem wyrobic to po 37 tc należy intensywnie kochać się z mezem tak aby sperma caly czas w srodku :-) zostawala :-) Karolka ja też bym jutro bete zrobila i nast w poniedziałek aby mieć pewnosc

Gość kasia200kh
Mam pytanie do dziewczyn które brały luteinę dowcipnie , czy miał któraś tak że w okolicy wejścia do pochwy wszystko było takie mocno czerwone powiedziała bym rozognione i do tego pęka mi skóra , robia mi się takie podłużne pęknięcia . Już nie wiem co mam robić . Staram się sobie pomóc jak umiem stosuje żel nawilżający Feminum , podmywam sie rumiankiem i na noc kompresy z rumianku , próbowałam już maści Clotrimazolum , i Tribiotic . Czy to normalne ? Jutro mój wielki dzień , o 12:00 criotransfer

Gość gość
Kasia rumiankiem to ty tylko większą krzywdę sobie robiszsz bo rumianek wysusza ! Tez tak mialam najlepiej to zebys na jakiś tydzień lutke dowcipna zastapila podjezykowa i miejsca intymna smaruj mascia witaminowa naj zwyklejsza lub taka z wit A w aptece grosze kosztuje a rumianek odstaw jak najpredzej

Gość pink_grazyna
Invimed mają też polskie oocyty. Szukają polskich dawczyń, nawet poprzez swoją stronę. Ile czasu sa mrożone komórki? To na pewno może powiedzieć klinika.

Gość pink_grazyna
tak, ja tez proponuję odstawić rumianek. lepiej poproś w aptece o odpowiednią maść.

Gość gość
Słyszałyście..... ustawa nie przeszła w Senacie.

Gość gość
praktycznie likwidacja inf............ jakaś c**a z po tak proponuje........

Dziewczyny, ja napisałam maila do senackiej komisji zdrowia, bo to jest skandal. To my im dajemy te robotę, więc możemy wymagać a w każdym razie już mówić co nam się nie podoba. Proponuję Wam zrobić to samo, nawet jeśli podejmują takie decyzje niech wiedzą, że wyrządzają komuś ogromną krzywdę tylko dlatego, że najzwyczajniej nie znają tematu, bo jakby znali to nikt by z 2 oocytami nie wyskakiwał nawet. Jestem tak w****iona, że to się w tych tępych głowach senatorskich nie zmieściłoby :D

Gość gość
Baleboste, podaj maila. Będziemy pisać. O ile to coś pomoże. Jaki zakupy łeb trzeba mieć, żeby wymyślać takie rzeczy. Ta piz..a co to zaproponowała jest po KUL-u. Strach pomyśleć co będzie jak PiS dojdzie do władzy. Syn Szydło jest księdzem. Kończy seminarium.

kz@senat.gov.pl - może chociaż przez moment w tych pustych głowach pojawi się jakaś refleksja :)

Gość Lola van Futers
Karolka, do kiedy masz robić zastrzyki z Clexane? Bo właśnie się zorientowałam że mam tylko dwa jeszcze.

Gość karolka502
Lola ja dzis zrobilam ostatni zastrzyk, tez sie zastanawiałam czemu tylko jedno opakowanie lekarz przepisał, a w karcie napisane jest, żeby do dnia bety robic zastrzyki a potem lekarz decyduje co dalej. Może któraś z dziewczyn wie do kiedy powinno sie te zastrzyki robic.Lola a jak Twoje samopoczucie, masz jakieś objawy?

Gość Mimika99
Nika, taką diagnozę postawił mi lekarz z Bociana. Bo w szpitalu zrobili usg, stwierdzili, że wszystko dobrze i położyli do łóżka. A potem wypchnęli do domu, jakby się bali takiego przypadku ;)

Gość Lola van Futers
Od czasu do czasu trochę brzuch zaboli a poza tym, to nic się nie dzieje. A Ty, jak się czujesz? Dziewczyny doradzcie co z tymi zastrzykami, jeszcze jutro w razie czego mogłabym lecieć po receptę bo w weekend to już nie bardzo.

Gość Mimika99
Lola, najlepiej zadzwon do kliniki i zapytaj.

Gość karolka502
Lola mnie tez brzuch pobolewa, czasem zakłuje, a od wczoraj bardzo boli mnie głowa.

Gość gość
Monalisa skarbnico wiedzy :)wypowiedz się czy po transferze można korzystać ze słońca, taki piękny czas siedzę na wolnym i zastanawiam się czy nie zaszkodze, a może któraś pytała kiedyś lekarzy co oni o tym sądzą. . . Pozdrawiam Was wszystkie i kibicuję Kasia dzisiaj Twój wielki dzień :) Lola, Karola kiedy bety?

Gość nika329
Niestety wyygrzewanie sie na słońcu po transferze nie jest wskazane przezak samo jak korzystanie z sauny i branie goracych kapieli chodzi o to aby nie przegrzac organizmu no i ponoć w upaly częściowoej wystepuja krwotoki

Gość Lola van Futers
Dzwoniłam do Gamety odnośnie Clexane, i powiedzieli że mam zrobić tą betę i wtedy się okaże czy brać dalej zastrzyki- jeśli tak, to zapiszą. A beta w poniedziałek....

Gość Zuza917
Hej Dziewczyny, widze , ze troche fajnych wiesci :) Dreamer :) :) :) marzenia sie spelniaja :) Gratulacje!!! Tez czekam na wiecej szczegolow

Gość kasia200kh
Hey ja juz po transferze 5 dniowej blastocysty , jestem w domciu . Za 11 dni mam zrobić betę . Zmienił mi luteinę na duphaston 3x1 , reszta leków bez zmian . Pytałam się też o opalanie , to powiedział że nie jest wskazane , bo planujemy we wtorek jechać nad morze . Teraz zostało mi tylko czekać

Gość Zuza917
Jagoda czekam na wiesci od Ciebie :) Taida jak sie Twoj chlopak miewa i jak Ty sie czujesz? Karolka zrobilas bete? Lola a powiedzialas im ze nie wystarczy Ci leku do bety? - moze to nie ma znaczenia jeden zastrzyk opuszczony. Ale jesli ma to niech dadza recepte. Ja tez wlasnie nie moglam sie dogadac odnosnie lekow i chyba narozrabialam z Estrofemem ... zdalnie sie szykuje i przeplyw informacji/zalecen nistety nie funkcjonuje najlepiej a i moje przemeczenie i zestresowanie tez sie do tego przycznilo . W kazdym razie chyba w efekcie nieporozumienia od pon biore Estrofem 4x1 - czy ktos mial moze tak wysoka dawke? Czy moge sobie endo zrujnowac, ktore juz w srode bylo ponad 10. Bo zmniejszac dawki chyba sie nie powinno? Czy endo moze sie zrobic "za grube"?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować