Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jagoda13

In vitro z komórką dawczyni

Polecane posty

Gość bizuuu
Hej, jeśli chodzi o embryoglue to podobno pomaga w zagnieżdżeniu, tak jak nacinanie otoczki zarodka, ale ja mialam transfer bez i z embrio i oba nieudane. czy cykloprogynova blokuje owulację? zawsze mnie to zastanawiało?

Gość gość
Cycloprogynova nie blokuje owulacji. Nie jest to środek antykoncepcyjny. I było kilka przypadków, że dziewczyny stosując ją zaszły w ciążę.

Gość gość
Czesc :-) A czy ktoras leczyla sie w klinice Parens ??

Gość gość
Ja myślałam o parens, ale nie znalazlam dobrych opinii o kd i wybralam Salve. I nie żałuję, czekam na coreczke :-)

Gość gość
Bo w necie nie ma zadnych opini o KD jak chodzi o Parens

Gość bizuuu
A ja i wiele innych dziewczyn z forum wybrałam salve i bardzo żałuję. ile osób tyle poglądów ;)

Gość Koala89
Bizzzu święte słowa.Pewnie gdyby nasze transfery rowniez sie powiodły nie byłybyśmy, az tak sceptycznie nastawione do Salve...:-( No ale nie kazdemu przyświeca szczęśliwa gwiazda i trzeba nauczyc sie z tym żyć...

Gość gość
czy ktoś orientuje się jak aktualnie wygląda sytuacja z KD w klinice Bocian lub Artemida w Białymstoku?

Gość gość
Cate Hej Dziewczyny.. Chodzi o Parens w Krakowie? Jeśli tak, to ja miałam tam 3 inseminacje. Ogólnie klinika jak klinika.. Tylko "glowny" lekarz bardzo zabiegany.. Ale nawet nie wiedziałam, że mają in vitro z kd.. Nie wiecie, czy gdziekolwiek w Polsce robią teraz in vitro z kd?! Pozdrawiam.. :-)

Gość gość
Każda klinika i ma dobre i zle opinie, w wiekszosci jest tak ze jak zaciazy kobieta to daje tak. Najlepsze banki komorek sa zagranica. Wszedzie w klinikach teraz jest ciemno :-/

Gość gość
Nigdzie nie robią kd? Przecież już tyle czasu minęło od wejścia w życie ustawy. To kiedy zaczną?

Gość gość
Czyli kliniki jeszcze nie robią kd? A już tyle minęło czasu od wprowadzenia ustawy i jeszcze się nie ogarnęli? Chyba nie zlikwidują w ogóle kd?

Gość gość
A reszta klinik jeszcze nie zaczęła robić kd? Już tyle czasu minęło od ustawy i jeszcze się nie ogarnęli? Długo bardzo.

Gość gość
ktoś coś wie w temacie?

Gość gość
Czemu nikt się nie odzywa?

Bo pewnie nikt nic nie wie w temacie :) Dziewczynom, które szykują sie do KD proponuję po prostu podzwonić po klinikach - tam powinnyście uzyskać informacje z pierwszej ręki. Ja będę się zgłaszała po moje pozostałe zarodki w przyszłosci i do tego czasu wiele się moze zmienić, ale też jestem ciekawa jak to teraz wygląda

Gość gość
Gameta robi. Parens proponuje ich klinike zagranica bo tam maja bank komorek. Najlepiej zadzwonic i zapytac.

Gość vitro
Moja klinika ze Szczecina tez nie robi. Nie rozumiem o co chodzi, mi tłumaczyli ze muszą dostosować procedury do rozporządzenia, czyżby mieli problem ze spełnieniem jakiś warunków?

Gość gość
Ale to długo strasznie trwa. Wiadomo , że muszą dostosować procedury, ale długo to trwa. Przecież wiedzieli wcześniej, że ustawa wejdzie w życie.

Gość gość
czy ktoś podchodził do Ovum w Lublinie do programu z "Dawstwem komórki jajowej i nasienia męża" za 3800 zł

Gość gość
Tylko tyle kosztuje program? I ile w tym jest komórek? Jak to wygląda?

Gość gość
Dziwnie tanio..

Gość gość
no właśnie tanio........ niedługo to będzie tak powszechna procedura, że będą funkcjonować jak gabinet stomatologiczny.......

Gość gość
Nie wiem czy tanio, jeżeli dostajesz jedną lub dwie komórki to drożej niż 8 komórek za 15tys.

Gość gość
W Macierzyństwie w Krakowie wykonują

Gość gość
W Kriobanku w Białymstoku też wykonują.

Gość bizuuu
koala mnie się nie podobało samo traktowanie pacjenta w salve, po pierwszym transferze zastanawiałam się czy w ogóle bym tam chciała prowadzić ciążę, bo byłam tak zniesmaczona. a wtedy jeszcze nie wiedziałam jaki będzie finał. a ty kiedy tam wracasz?

Gość Koala89
Może na wiosnę...Narazie na sama myśl trzese sie jak galareta i skręca mnie w środku ze strachu przed kolejna porażka...Teraz sie ostro nastawilam na odchudzanie bo nabawilam sie nadwagi od tych hormonalnych rewolucji...A potem sie zobaczy.Narazie dla odmiany chce sie skupić nad czymś nad czym moge mieć kontrole...

Gość gość
w gyncentrum w ostrawie robią , oczywiscie prywatnie ,bez kolejek z miłym podejsciem , wszyscy staraja sie mowic po polsku , mowia ktore badanie w polsce tansze jesli potrzeba i calosc( tzn cennik w euro )ustalana indywidualnie ok 4 tys euro ,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować