Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezrobotny chwytający się prac dorywczych facet to dno

Polecane posty

Gość gość

Facet, który ma powyżej 25 roku życia i nie ma stałej pracy to nieudacznik i niech nawet nie myśli o kobietach poważnie, bo szkoda czasu na takiego frajera i pasożyta.

Gość sylwiaaaaaaaa
w życiu różnie się układa, to przykre co piszesz ...

Gość gość
No dobra, ale jeśli ktoś od iluś lat pozostaje na garnuszku u rodziców i nie chce tego zmienić to trudno to pochwalać. W tym kraju pracy nie brakuje, za to leniwców jest ponad miarę.

Gość gość
osobiście znam takich 'frajerów' co jak to nazywasz 'dorywczą pracą' wyciągają więcej niż Ty. Jak mają głowę do płodzenia kasy biją na głowę szaraka robola :)

Gość gość
Różnie się układa, ale nie cały czas :o

Za to kobieta potrafiąca wyłącznie leżeć i pachnieć to szczytowe osiągnięcie ludzkości :P

Gość gość
Ja znam akurat tylko takich, co zarobią kilka złotych i wolą to przeznaczyć na gry komputerowe, czekoladę, imprezy itp. I jak z kimś takim stworzyć związek?

Gość gość
Krwawa - jeśli to przytyk do mnie, to się głęboko mylisz, bo pracuję już od dobrych kilku lat i od nikogo kasy nie biorę. Po prostu tak jak od siebie wymagam też od innych i razi mnie to, że ktoś jest takim obibokiem.

Gość gość
To ty uważasz się za kobietę, k***ą jesteś a nie kobietą :D

Gość gość
Ch*j cie to powinno obchodzić, zaglądaj do swojego gara i nie bój się że ci wszyscy bezrobotni będą do ciebie podbijali, takiej chmówie to nie grozi :D

Gość gość
Czemu mnie wyzywasz? Napisalam to co myślę i widzę, że kogoś to dotknęło.

Przytyk był do oferowanej pracy. Więc jak mogę się GŁĘBOKO mylić skoro stwierdzam fakty po przeczytaniu ogłoszeń?

Gość gość
Oj, autorko, żałosna jesteś...

Gość Hawaxaa
Ke lemokutu kutku eboba Afrikaana hawaxaasta wesmaa hutebu friit Comviq egolaa eeshade?

Gość gość
nie rozumiem, czy ktoś cię zmusza do wiązania się z takim "frajerem"? piszesz, co zaobserwowałaś, no gratuluję spostrzegawczości, naprawdę brawo, ale co to kogo obchodzi? po cholerę wywalasz to swoje zdanie, nikomu niepotrzebne? wredna zołza i tyle.

Gość gość
ja bym mogl pracowac za te 5 zl, wystarczy na piwo

Gość gość
Przynajmniej na siebie zarabiam, a nie jak co niektórzy frustraci, którzy wykorzystują innych do tego by ich utrzymywali. Współczuć tylko waszym rodzicom. Biedni ludzie - takie niezaradne mają potomstwo.

Gość gość
idz podziekuj tuskowi za taka sytuacje

no, madre posuniecie , po byku . nie wazne ile ktos zarabia,ale wazne co z tym robi . (a stala praca to czesto bywa ograniczeniem akurat.,ale to juz indywidualna kwestia gdzie sie mierzy - bo trzeba zaryzykowac,aby cos miec)

Gość iwooonciaaa
a mnie sie wydaje , ze autorka musi miec jakis problem sama ze soba :)

Mam inne zdanie, to facet, który może nie miał perspektyw lub szczęścia, ale zachował sie jak facet, nie grymasił, tylko brał co sie trafiło zamiast spocząc na kanapie i narzekać, że w tym kraju nei am pracy dla ludzi z moim wykształceniem 🖐️

Gość gość
smierdzi tu nimfomankami i feministkami

Gość gość
Osobiscie znam kilka osob z wyższym wykształceniem a pracuja za marne pieniądze byleby było za co przeżyć. Wiec nie chrzan ze praca jest. W tych czasach liczą sie znajomości. Taka prawda.

tak jakby wyższe wykształcenie było w dzisiejszych czasach jakimkolwiek wyczynem czy wyznacznikiem inteligencji i wiedzy 🖐️

Gość gość
i znowu ta dumna fiku miku. Czy ty zawsze jestes taka głupia czy tylko udajesz?

Gość Marian ze wsi
Mało jeszcze wiesz o świecie,jego realiach a zwłaszcza życiu w Polsce. Podejrzewam że jesteś jeszcze bardzo młodą i niedojrzałą osobą która nie ma pojęcia o pracy i o tym jak ciężko ją dziś znaleźć i na dłuższy czas utrzymać. Wtedy byś nie obrażała tych ludzi. Mimo wszystko-pozdrawiam.

wnoskuję z powyższego, że szacowna autorka ma 25 lat albo w tym czasie rozpoczęła "prace":DGratuluję, gratuluje.Mozna juz mysleć o wzięciu kredyciku albo dwóch oraz o kupnie niezbędnych do zycia atrybutów człowieka zaradnego takich jak samochód(wow samochód:) ) czy też mieszkanie (wow mieszkanie:).być może wykazując się w pracy zangażowaniem (konfidenctwem i włazidupstwem) niedługo będzie cię stać aby wyjechać na wczasy do egiptu aby zobaczyć co może osiągnąć społeczeństwo wykorzystujące pracę niewolniczą (wiem, że piramid nie budowali niewolnicyale założe się, że autorka tematu nie:) )Congratulation and the winner is autorka (67lat) ;)

może nawet załapiesz się na jakas promocje i cie darmowo zmumifikują:)Bez pracy nie ma kołaczy:)

Gość gość
Ja mnie dno to osoba, która nie ma żadnych ambicji i nie chce jej się pracować w ogóle. Też uważam, że różnie w zyciu bywa. Mimo, że ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale kto wie, co przyniesie życie...?