Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta92

Mój facet koniecznie chce w pupę

Polecane posty

Gość poco
no i co?Daj mu sprobowac a moze i Ty bedziesz zachwycona?

Gość paula112
odmienny punkt widzenia? wgl wiesz co to znaczy ? :) to jest wlasnie to o czym pisalam. Dziewczyna ma problem i pisze o takich sprawach na forum gdzie 86% osob nie podchodzi powaznie do tematu. Z calym szacunkiem ale takie zachowanie jest strasznie dziecinne. Niedlugo ludzie na forum beda pisać teksty typu "jestem z chlopakiem 2 lata...dotknal mojego uda...czy mam go zastrzelić czy skoczyc z mostu"...prowadzcie sobie ta wysoko ceniona konwersacje sami...dobranoc :)

Gość gość
autorko prawda jest taka że jak mu nie dasz to będzie myślał i marzył jak to jest i w końcu zrealizuje to z inną. Czasem trzeba się poświęcić. Tym bardziej że po czymś takim większość facetów nosiła by cię na rękach.

Gość poco
znam taka ktora w pupie ma niesamowity orgazm

Gość gość
na pewno chodzi na d****i

Gość gość
on cię nie kocha

Gość aneta92
paula112, ja nikogo nie wyganiam z tematu, jest dla wszystkich więc nie słuchaj innych. Wiem że na tym forum ciężko o normalną radę ale po prostu musiałam się gdzieś wyżalić. Co ten świntuch widzi w pupie? Przecież tam śmierdzi.

Gość gość
Sensowna rada, uwaga, uwaga. Zasadź mu nogę od stołu w dupsko.

Gość gość
Ja bym mu dala dużo żelu i powli

Gość gość
dokładnie!

Gość gość
tylek nie jest od tego

Gość gość
Sex analny, jeśli mężczyzna w związku tego pragnie to to osiągnie, tylko kwestia czy po zdradzie związek przetrwa. Jeśli mężczyzna jest bardzo delikatny kobieta dobrze nawilżona nic złego się nie stanie. Ja tą formę sexu zostawiam na specjalne okazje, nie za często, misio zawsze nosi mnie po tym wręcz na rękach że spełniłam jego fantazję. Jeśli już dochodzi do takiego zblizenia między nami, zawsze jestem po kieliszku czy dwóch kieliszków win-a, jestem bardziej rozlużniona. Kobiety z dupki nie ma co robić ołtażyka.

Gość gość
Tylko kryptocfele chca w d**e

Gość Zuzs

Ale masakra. 

Zero wiedzy, zero rozumu. 

Gość Rtg

Daj mu tej doopy i nie wydziwiaj. Potem się dziwi jedna z drugą, że facet idzie do innej. Ech... dzieciaki

Gość AnalHunter34

Moja żona też robi z dupy ołtarz! I właśnie dlatego regularnie chodzę na ... które mogę dumać w kakao bez opamiętania:)

Gość Gość

Jaki masz problem jak on chce w pupę? Zapchaj zboczeńcowi ogóra szklarniowego, aż mu ślepia jak żabie wylezą na wierzch.

Ja polecam spróbować do odwarznych świat należy, tylko podstawa przy takich zbliżeniach to dobre środki nawilżające dla lepszego poślizgu i oczywiście zacząć od palców na spokojnie i potem powolne ruchy itd...

Gość Gonzo

Czy jest pani chętna która spodka się  i popieszcze Ją  Na wszelkie sposoby mamsporego Wacka  17 i umiem to robić dyskretnie ,każda pani będzie miała orgazm . Facetów nie toleryje .

Gość Sraczko

To juz nie te czasy ze robia takie rzeczy w zakladach karnych.

Gość ryjek

A jak przy tym pierdnie, czy trochę się zesra to będzie miło ? Myślę, że w tym temacie powinnaś się zwrócić po radę do fachowców, czyli do Biedronia lub Rabieja. To praktycy. Robią to często i z zaangażowaniem. Z tego tytułu chodzą też często do proktologa, jak ty do ginekologa.   

Gość stuleja

Kobiety kobiety, przecież to normalne że mężczyznę powinna kręcić jego kobieta.

A to że chce w dupkę, moja pani od czasu do czasu mi pozwala na takie zbliżenie, nie robimy tego za często aby nie zrobić jej krzywdy.

Aby nic nie bolało, tak jak jest tu napisane, kobieta powinna być rozluźniona (trochę alco) do tego po orgazmie (!!) bardzo dobrze nawilżona i wtedy jest dobrze, jak to moja mówi to taki cudowny delikatny ból i te uczucie wypełnienia.

Nie jestem żadnym gejem, ta forma zbliżenia jest bardzo intymna i facet musi też być bardzo delikatny przy tej formie.

Gość gość

spróbuj - mojej Ż to się podobało, powoli, mając dużo czasu, rozgrzałem ją i póżniej było obojgu nam cudownie.

przeżyła, nie pękła, nic jej się nie działo, później była powtórka na jej prośbę - ale odczekała prawie pół roku zanim znów o tym pomyślała - baw się, z czasem będzie tylko gorzej

Gość Gość

To powiedz że ja mu nastawię pupę niech ładuje