Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peennyy

ból kolan barku rwa kulszowa a noszenie dziecka

Polecane posty

Gość peennyy

moja mysia waży 6 kg, a mnie od 1,5 miesiąca tak bolą kolana, że gdy klękam to nie mogę wstać, boli nawet gdy przewracam się w łóżku na drugi bok. to musi być przeciążenie od noszenia, staram się nosić ją jak najmniej, trochę przed snem jak płacze (ale zasypianie w łóżeczku), do odbicia, czy jak marudzi w dzień, ale tutaj ur******** też wózek. nie jest z tych co się muszą nosić cały czas. jednak kolana bolą, tak samo bark i wróciła rwa kulszowa, schodzi już do stopy :/ jestem na lekach przeciwbólowych i rozluźniających, działają na rwę, ale nie na kolana. czy któraś z was tak miała? jak sobie z tym radzić?

Gość gość
ja tak miałam, kręgosłup i rwa kulszowa dają mi się we znaki do dziś ( mam 3,5 latka w domu i zdarza się że go noszę,albo podnoszę i niestety później cierpię). O kolanach przypomniał mi Twój wpis, rzeczywiście też mnie tak bardzo bolały kolana jak synek miał parę miesięcy, ale ustąpiło samo. Zdroworozsądkowo jest nie nosić, ale to prawie nie możliwe przy tak małym dziecku albo siadać z maluchem na rękach, niestety noszenia nie wyeliminujemy. Rad mogę dawać tysiące a sama ich nie przestrzegam, albo zaczynam dopiero o siebie dbac jak już zaczyna boleć tak że nie mogę w nocy przewrócić się z boku na bok albo wstaję w łóżka na czworaka, ehhhh:)