Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was zaszla w ciaze po stosunku przerywanym

Polecane posty

Gość gość

Witam jak w tytule czy ktorejs z was sie tak przydazylo? Wiem ze jest to mozliwe ale zastanawia mnie jak czesto cos takiego sie zdarza gdyz sama w ten sposob kocham sie z partnerem.

Gość gość
Pomyśl,poczytaj,a potem wejdź na forum.

Gość gość
wiele dziewczyn zaszlo tak w niechciana ciaze

Gość gość
biedny partner :( zawsze zestresowany musi być jak się z tobą kocha, bo nie wie czy zdąży wyjąć :D

Gość gość
stosunek przerywany to debilizm rodem z e starozytnosci -to niesamowite z e ludzie go stosuja

Gość gość
Stosują... I jest dużo ludzi, którzy go stosują

Gość gość
ale to zadna antykoncepcja -same wpadki sa i nerwice, impotencja zaburzenia erekcji

Gość gość
my stosujemy te metode od kilku lat i wpadki nie bylo.

Gość gość
ja stosowalam 3 lata,tyle ze my na koniec zakladalismy prezerwatywe,zeby sie biedaczek nie musial stresowac kiedy ma wyjsc.a poczatek bez,zeby tez mogl troche wiecej poczuc:) dla nas wpadka nie bylaby wtedy tragedia,ale jednak jej nie bylo

Gość gość
i pytalaś przez te kilka lat, czy twój facet jest zadowolony z takiego obrotu sprawy?

Gość gość
stosunek przerywany powoduje nerwice, zaburzenia erekcji przerost prostaty, przekrwienie narządów - jest tzw preejakulat - wydzielina przed wytryskiem ,sa tam plemniki i kropla wystarczy by zajsc w ciąze- ale ludzie s a ciemni ze to stosuja - biedne wielodzetne rodziny tak robia i zle wychodza na tym -nędza

Gość gość
moj facet jest zadowolony i zadnej nerwicy nie ma ciemniaki!

Gość gość
ciemniaki? Ale to Twój wniosek, czy on C***owiedziaał, że jest zadowolony?

Gość gość
możliwe, że to nie ma takiego przypadku kobiety, ale to najczęstszy powód kobiecych ciąż.

Gość gość
to ciemnota totalna

Gość gość
jest zadowolony a nawet szczesliwy i sam mi to mowi. Ma wybor guma albo przerywany, woli to drugie. Tabletek ja nie chce brac.

Gość gość
odpowiadajac na pytanie autorki, jak ktos ma pecha to nawet w drewnianym kosciele cegla mu na leb spadnie.

Gość gość
To super, życzę więc dalszego szczęścia :)

Gość gość
a mojemu koledze w kamiennym zamku drzazga weszła. Taki przypadek też może być :D

moja już 18 letnia koleżanka urodziła syna w piątek. Został on poczęty właśnie przez stosunek przerywany

Gość gość
Tak, zaszłam po 2 latach

Gość Wartki on
Dlaczego nie chcesz brać tabletek?

Gość gość
no właśnie, dlaczego? przez to Twój facet przez kilka lat na pewno nie osiągnął pełnej satysfakcji, a i Ty pewnie nie wiesz jak może być cudownie.... ;)

Gość gość
A dlaczego ktoś miałby chcieć brać tabletki? Normalne jesteście? Zdrowsza ciąża niż te tabletki.

Gość gość
ale wielodzietnosc to bieda otylosc i ruina zdrowia

Gość gość
wychowanie dzieci jest bardzo kosztowne a orędownicy i nakazywacze wielodzietnosci kasy nie daja i nic nie pomagają

Gość gość
Ha! Też się nad tym ostatnio zastanawiałam ;) U mnie jest podobnie - on chce to robić w ten sposób. O prezerwatywie nie chce słyszeć, z kolei ja nie bardzo mam ochotę na tabletki. Więc póki co lecimy tak. W gruncie rzeczy ciąża nie byłaby jakąś wielką tragedią, więc może dlatego jakoś bardzo się tym nie stresujemy ;)

Gość gość
Nie jestem autorką, ale też nie biorę tabletek antykoncepcyjnych. Mam regularne cykle i bezbolesne miesiączki. Nie potrzebuję ingerować w swoje hormony. Mam dobrze, bo co miesiąc nie płaczę z bólu, tak jak niektóre moje koleżanki i to mi wystarczy żebym nic w swoim organizmie nie zmieniała. Mojemu mężowi też powiedziałam, że albo prezerwatywa, albo przerywany. Od trzech lat stosujemy prezerwatywę. Za dwa lata może pierwsze dziecko, potem drugie. Po drugim dziecku on sobie podwiąże nasieniowody i nie będzie potrzebne żadne inne zabezpieczenie.

Gość gość
"wychowanie dzieci jest bardzo kosztowne a orędownicy i nakazywacze wielodzietnosci kasy nie daja i nic nie pomagają" Ale autorka tematu nie ma jeszcze dzieci. Jak urodzi pierwsze, bo stosunek przerywany zawiedzie to wtedy będzie myślała czy zmienić metodę. Większość kobiet chce mieć chociaż jedno dziecko.