Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla 18 letnich mam wstep wzbroniony dla tych nie w temacie

Polecane posty

Gość Kasiahdhdd
Mamy na wychowawczym wlasnie dlatego sa na wychowawczym ponieważ miały prace stała , jak zaszły w ciąże, czyli miały prawo do takich świadczeń, na to sobie pracujemy , a tobie nawet grosz sie nie nalezy bo na ten grosz sobie nie zapracowalas

Gość Olgaolga1234
Gościu - ciebie to chyba nikt nigdy nie "zrypał" ani nie "zerżnął"... biedactwo... żałujesz pewnie, co? mi też szkoda, bo może byłabyś normalna, a tak to teraz piszesz takie agresywne posty i atakujesz jak wściekła... Spróbuj kiedyś, naprawdę.... niech Cię ktoś porządnie przeleci to Ci ulży i się odpie...przysz od innych ze swoimi moralizatorskimi farmazonami.

Gość gość
ja tam nie popieram, malolat z dzieciakami, przynjamniej te 19 lat zeby dziewczyna miala jak rodzi, ale 16 to przesada

Gość Kasiahdhdd
Najlepiej popierać złe rzeczy, jak ojciec dziecka pracuje to jeszcze pół biedy ale nie oszukujmy sie ze taki ojciec 20 letni zarobi nie wiadomo ile, taka matka dziecka jak jest młoda to niestety ale jest pasożytem pijawka, i nawet tego macierzyńskiego nie ma bo skąd

Gość gość
prawda Was boli głupie i tanie szmaty, do tych 15 lat zanim zaszla, to ja pewnie nie jeden posuwał, prawdziwa prawda hahaha

Gość Kasiahdhdd
W ogole niech zróbmy reklamę w tv zeby wszyskie dziewczyny zachodziły w ciąże w wieku 18 lat, na pewno to rozsądne , ze kobiety byłyby bez środków do życia bez pracy, i tego ,, macierzyńskiego, ktory liczyć obie na dzien dzisiejszy 80 proc pensji kobiety , ktora pracowała i nie była leniem ktory zaczął od przyjemności

Gość gość
ja jestem przeciwniczka, i ta wielce dorosla 19latka bedzie tu mowila ze studiuje ma prace na 1/2 etatu i jest dorosla? a jak miala te 14 czzy 15 lat rypiac sie mogla swojej madrosci uzyc i sie zabezpieczyc

Gość magda1818
Mam 19 lat i roczne dziecko. Mam własne dwupoziomowe mieszkanie. Mam swój samochód. Nie pracuję bo nie muszę, zajmuję się małym, chodzę na spacery, bawię się z nim, spotykam ze znajomymi. Stać mnie na zagraniczne wczasy, ciuchy dla mnie i dla dziecka, zdrową żywność, fitness. Mój mąż, lat 27, ma pracę, jest informatykiem i zarabia niezłe pieniądze. Lubimy seks i nie mamy żadnych zahamowań. Szkoda Ci ??????????????????????????? Żal Ci d**ę ściska ??????????????????????? Jedyne co możesz, to pokazać swoją frustrację i skończone chamstwo na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rób to, bo nic innego Ci nie zostało, jesteś żałosna. I idź ko

Gość autttooorrkkka tematu
do jasnej cholery czy wy kretyni nie potraficie czytac???? zalozylam ten watek dla mam okolo 18 roku zycia!!!! wstep wzbroniony dla ludzi ktorych temat nie dotyczy!!! k***a to nie wasze zycie wiec w********ac stac****ozwolcie mlodym matkom sie ze soba skontaktowac!!!!!

Gość magda1818
posuwał rypał rżnął .... jakie cudowne i mądre osóbki przyszły tu doradzać :D .... to te, co się znają na życiu!!!!!!!!!!!!

Gość gość
WSPÓŁCZUJE WAM, HAHAH, rodzac dziecko nie mialyscie ani wyksztalcenia ani pracy i jeszcze wpada w tym wieku , nie ma czego zazdroscic, pewnie w woeku 13 lat po dyskotekach sie puszczalyscie

Gość Dojrzałakobieta
magda1818 - czyli nic sama nie osiągnęłaś ...Naprawdę nie masz się czym chwalić .:( Ja mam corke i mam nadzieje ze w wieku nastu lat nie zachce sie jej dzidziusia . Młodość mamy tylko jedną i ważne zeby wykorzystać ja na zabawę i naukę:)

Do jasnej cholery rzucajcie wyzwiskami po poprzednim watku I W********AC STARE WREDNE WSC***KIE KROWY!! DAJCIE ZYC INNYM!!!

Gość gość
wiecie co wypromujecie jeszcze te mlode 16letnie matki ze sa ideałami hahahaahhaahha, zero odpowiedzialnosci, zero użycia mózgu i zero dorosłości, no chyba ze taka 16 zlapie nadzianego faceta o 10 lat starszego to pewnie ze bedzie ja stac na wszystko, a pozniej w du pe kopnie i inna bedzie du pczyl

Gość gość
Dla mnie każda młoda matka to szmata ...tak było, jest i bedzie .

K***a to twoje dupsko sie puszczalo? Co cie obchodzi czyjas dupa? Lepiej patrz na swoja i zajmij sie czyms pozytecznym!!!!!

Gość magda1818
Autorko, tak to już jest.... niewyżyte, zakompleksione, stare baby bez faceta.... co one mogą innego zrobić???? tylko pisać na forum, w swoim zresztą stylu, obrażając i oceniając.... pewnie wieczorem polecą do kościoła.............. Taki to ciemny naród już jest, nic nie poradzisz, nie zwracaj na nie uwagi, ignoruj te wpisy tych sfrustrowanych starych panień w wieku okołomenopauzalnym :D

Gość gość
18 letnie czy 16 letnie mamy nie reagujcie na obrażające was wpisy. Sama mam 25 lat a mama urodziła mnie w wieku 16 lat. Poznała złego mezczyzne oczekującego dowodu miłości. Szantażował ją. Była młoda, nie wiedziała jakich wyborów powinna dokonać, jednak powiem wam jedno ZAWSZE będę ją szanować za to, że mnie urodziła, włożyła serce w moje wychowanie, jest za mna z całych sił. Mam z nią świetny kontakt - jest moja przyjaciółką. Nie trudno jest moralizować, obrażać, sami nie wiedzie co wasze dzieci zrobią za kilka lat, czego się doczekacie. Trzymam kciuki dziewczyny!

Widać ile zawiści jest w "staraczkach" co nie mogą mieć dzieci i żal im. Te wszystkie wyzwiska "szmaty, d****** puszczalskie" Jezu! ogarnijcie się co Was to obchodzi w ogóle? młode dziewczyny urodziły dzieci, nie oddały, nie zabiły, nie wyrzuciły do śmietnika i spotyka je za to lincz miłosiernych w tym katolickim kraju Ech.... święta święta i po świętach :(

Gość gość
Żadna PORZĄDNA dobrze wychowana dziewczyna nie robi sobie dziecka w wieku nastu lat.

Gość magda1818
Osiągnęłam wszystko co chciałam hahahah :D :D :D A że w wieku 19 lat mam więcej, niż ty w wieku 45 ????? Cóż Ci na to poradzę??? Twój problem :D

Gość gość
I jeszcze jedno, moja mama miała tylko dwoch mezczyzn w swoim życiu. Mojego ojca i swojego obecnego partnera. Dawiej, gdy byla w ciązy ludie wytykali ją palcami, smiali się, obrazali. Dzis Ci sami zachwycaja się jak cudowna, madra i sliczna ma corke... Paranoja :)

Gość magda1818
Kochane!!!! Mam pomysł !!!!!!!!!!!!! Znajdźmy gościowi faceta!!!!!!!!!!!!!!! Widać, że bardzo musi sobie ulżyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magda1818
Cytat: "dla mnie każda młoda matka to szmata" łaaaaał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to się gość popisał !!!!!!!!!!!!!!!!!! I kto tu kogoś uczy porządnych zachowań? Kto tu moralizuje? Kto tu jest taki praworządny, porządny i święty? I taaaakie słowa, z takich porzadnych ust???? Noooo gościu, naprawdę..... wstydź się !

Magda ja sobie zdaje sprawe ze najlepiej nie zwracac uwagi, ale czasem szlag mnie trafia jak taka osoba ktora w taki sposob ocenia i analuzuje innych moze w ogole doradzac.... DZIEWCZYNY nie ma z kogo tutaj brac przyklad a na pewno nie z tym paskudnych babsk... ja wynioslam sie z kafe na jakis rok ze wzgledu na bydlo jakie tu siedzi i nie wiem co mnie podkusilo zeby tu wrocic... Ale wiem ze zdarzaja sie tutaj normalni ludzie...

Gość gość
nie sraj żarem,sama pewnie urodzilas w wieku nastu

Gość Dojrzałakobieta
magda1818 - a skad ty możesz wiedzieć co ja mam ? Musisz byc strasznie zakompleksiona skoro na sile chcesz pokazać ze czujesz się lepsze bo młodo zaszłaś w ciąże. . Tak z ciekawości co ty mogłaś osiągnąć w wieku 19 lat ??? Tylko nie pisz o tym ze masz starszego meza i dziecko bo to nie jest nic ciekawego.

Gość magda1818
Moje drogie, jesteśmy młodymi matkami :) i super !!! mnie z tym bardzo dobrze !!! I lubię seks i mam w nosie, co piszą te stare, niewyżyte, pomarszczone i obwisłe dewotki !!!!!!! One potrafią tylko pluć i rzucać mięchem, co właśnie tu pokazały !!!! My jesteśmy młode i świetnie dajemy sobie radę i tak trzymać :D :D :D

Gość gość
ale ludzie wy stajecie w obronie tych malolat, ale kto normalny zachodzi w ciaze w wieku 15 lat ?i rodzi w wieku 16 lat? w jakim wy srodowisku sie wychowujecie? boze co za przyklad z domu wynosicie

Dojrzala kobieto jestes niesamowicie zdesperowana osoba ze non stop szukasz potwierdzenia swojego wyboru ze urodzilas/ lub jeszcze nie w pozniejszym wieku. czy to ze udowodnisz mlodym matka ze popelnily blad, ze sa nieodpowiedzialne i na pewno juz sobie nie poradza da Ci ulge??? ODPOWIEDZ